Tokio Hotel-leden Bill en Tom Kaulitz genieten van hun tijd aan het zeilen met Heidi Klum, de vrouw van laatstgenoemde

Tokio Hotel-leden Bill en Tom Kaulitz genieten van hun tijd aan het zeilen met Heidi Klum, de vrouw van laatstgenoemde
Tokio Hotel-leden Bill en Tom Kaulitz genieten van hun tijd aan het zeilen met Heidi Klum, de vrouw van laatstgenoemde
Anonim

De jaren '00 waren een wilde rit voor de vele muziekartiesten die uitkwamen. De MTV Video Music Awards in 2008 waren een grote schok toen de Duitse pop-rockband Tokio Hotel Best New Artist won, tegen andere rijzende sterren zoals Miley Cyrus, Katy Perry, Jordin Sparks en Taylor Swift. Snel vooruit naar 2019, waar de oudere Kaulitz-tweeling Tom uiteindelijk zou trouwen met het beroemde model en zakenvrouw Heidi Klum. Voor Duitsland was dit een groot probleem en hun relatie bleek romantisch en intens te zijn.

Met bijna twee jaar huwelijk voor de boeg, werden ze gezien op een romantisch uitje in Italië met veel foto's van openbare blijk van genegenheid. Dat is echter niet alles, want Toms jongere tweelingbroer Bill was ook met hen op vakantie en de drie zijn een vertederend trio dat een geweldige tijd heeft. Terwijl fans geduldig wachten op het volgende Tokio Hotel-album, werden ze getrakteerd op het zien van de tweeling die blij was met Klum op vakantie.

Omdat Tom geen sociale media heeft, nam Bill het op zich om enkele hilarische maar hartverwarmende foto's van hem te delen met zijn schoonzus, waarbij hij de uitdrukking "bottom up" letterlijk nam. Net als in de jaren '00 voelen fans zich nog steeds aangetrokken tot de jongere Kaulitz-broer, met Instagram-commentaren die zijn troeven complimenteren. Een opmerking van @rana_bcn1234

vroeg zelfs waarom hij geen string droeg die bij Klum past.

Helaas voor de fans waren er geen foto's van de tweeling naast elkaar, tenzij Klum op de foto staat, maar het is veilig om te zeggen dat alles goed is en aangezien Tom niet zo extravert is als zijn jongere broer, het is begrijpelijk dat je niet veel foto's van hem ziet.

Als het op de man aankomt, was Tom niet bang om romantisch te worden met zijn oudere vrouw. Er zijn veel foto's van het stel opgedoken en het lijkt alsof ze voor het eerst voor elkaar vallen. Van zoenen tot zwemmen, ze lijken in zo'n gelukzaligheid te zijn dat het tandrot en zoet tot in de kern is. Terwijl ze zichzelf bedekte, vond een foto van Klum die topless was ook zijn weg naar het internet.

Terwijl de zomerhitte in vele delen van de wereld blijft branden, heeft de nabijheid van water nog nooit zo goed gevoeld voor mensen die op vakantie zijn in de buurt van een strand of op een boot van welke aard dan ook.

Aanbevolen: