Marnie Schulenburg, ster van 'As The World Turns', dood op 37-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Marnie Schulenburg, ster van 'As The World Turns', dood op 37-jarige leeftijd
Marnie Schulenburg, ster van 'As The World Turns', dood op 37-jarige leeftijd
Anonim

Marnie Schulenburg, bekend van haar rollen als Alison Stewart in As the World Turns van CBS en Jo Sullivan in de One Life to Live-reboot, is volgens meerdere rapporten overleden. De actrice werd gediagnosticeerd met stadium 4 uitgezaaide borstkanker in 2020. Ze was 37.

Marnie Schulenburg's echtgenoot bedankte fans voor hun steun

De actrice stierf dinsdag in Bloomfield, New Jersey. Haar vertegenwoordiger Kyle Luker bij Industry Entertainment bevestigde het nieuws aan The Hollywood Reporter.

Schulenburgs echtgenoot, Zack Robidas, bevestigde het nieuws ook in een Facebook-bericht. De acteur, die bekend staat om zijn rollen in Sorry for Your Loss and Succession, bedankte haar fans voor hun steun en optimisme na de diagnose van de actrice.

“Zeg alsjeblieft niet dat Marnie haar strijd tegen kanker heeft verloren. Het is gewoon niet waar. Ik zag haar elke dag kanker schoppen sinds de diagnose', schreef hij in de post. “Ze is ongelooflijk. We kozen ervoor om haar diagnose met blind optimisme aan te vallen. We spraken alleen over de toekomst en gingen verder. Ik weet niet of dit juist was, maar het is alles wat we wisten hoe te doen.”

De twee trouwden in 2013 na een tien jaar durende romance. Ze delen een tweejarige dochter, Coda.

De actrice was open geweest over haar strijd op sociale media

In haar laatste Instagram-post eerder deze maand reflecteerde de actrice op het vieren van Moederdag terwijl ze een sombere prognose had.

"Hier om te onthouden dat niets permanent is", schreef Schulenburg in het bijschrift. "Om de onvolkomenheden op te nemen en dat het beste wat je voor je kind kunt doen, is ervoor te zorgen dat ze zich geliefd, veilig en gesteund voelen, net zoals mijn moeder deed voor mij. Schroef het zuurstofmasker vast, onthoud alleen hoe je moet ademen."

Ze beschreef haar kanker als de "meest verraderlijke soort, inflammatoire borstkanker die er niet uitziet als typische borstkanker, agressiever is, jongere vrouwen treft en zichzelf vermomt als een borstvoedingsinfectie."

De actrice vertelde over haar diagnose in 2020 en sprak over de strijd waarmee ze te maken kreeg bij het opvoeden van haar jonge dochter, terwijl ze ook vocht tegen borstkanker in stadium vier.

"Hoe vier je een verjaardag na een diagnose van borstkanker in stadium vier in het midden van een wereldwijde pandemie terwijl je een kind van 5 maanden opvoedt?", schreef ze in de Instagram-post.

Aanbevolen: