De waarheid over de ex-vriendinnen van Travis Barkers en hun enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ex-vriendinnen van Travis Barkers en hun enorme vermogen
De waarheid over de ex-vriendinnen van Travis Barkers en hun enorme vermogen
Anonim

Toen Blink 182 beroemd werd, was er geen manier om te weten dat de groep nog vele jaren veel succes zou hebben. Meer dan dat, aangezien drummers de neiging hebben om op de achtergrond te zijn, zou het buitengewoon onwaarschijnlijk hebben geleken dat Travis Barker een groot probleem zou zijn na de opkomst en ondergang van Blink 182. Ondanks dat alles staat de drummer van Blink 182 nog steeds in de schijnwerpers sinds hij beroemd werd.

Naast de invloed die Travis Barker door de jaren heen heeft gehad op populaire muziek, is er de laatste tijd veel aandacht voor zijn persoonlijke leven sinds hij aan het daten is Kourtney Kardashian Omdat bekend is dat Kardashian veel geld heeft en Barker ook erg rijk is, is het duidelijk dat ze zich samen een geweldig leven kunnen veroorloven. Met dat in gedachten hebben sommige mensen teruggekeken op de vrouwen waar Barker in het verleden bij betrokken was en hoeveel geld ze waard zijn.

8 Lindsay Lohan's netto waarde is $1,5 miljoen

Tijdens zijn tijd in de schijnwerpers is Travis Barker gekoppeld aan een lange lijst van vrouwen, waaronder Lindsay Lohan met wie hij naar verluidt in 2007 kort heeft gedate. Ooit was Lohan een van de meest spraakmakende beroemdheden in de wereld omdat ze een succesvolle popster was en ze speelde in veel populaire films. Helaas raakte de carrière van Lohan echter op de helling en leek ze veel geld te hebben verspild. Om die reden was ze op een gegeven moment slechts $ 800.000 waard, maar volgens celebritynetworth.com bedraagt het huidige fortuin van Lohan $ 1,5 miljoen.

7 Tara Reid's netto waarde is $2 miljoen

Jaren voordat ze in 2009 werd gekoppeld aan Travis Barker, was Tara Reid schijnbaar de beste van de wereld sinds de hoofdrol in American Pie haar internationaal beroemd maakte. Helaas zou ze echter gaan schitteren in veel films die flopten en de perceptie van Reid in Hollywood werd beschadigd toen ze een steunpilaar van de tabloid werd. Gelukkig keerde het fortuin van Reid om toen een film waarin ze speelde een verrassingssensatie werd, Sharknado. Dankzij haar rol in die film en verschillende van zijn vervolgen, is het vermogen van Reid nu $ 2 miljoen volgens celebritynetworth.com.

6 Arianny Celeste's netto waarde is $3 miljoen

Gedurende de hele MMA- en boksgeschiedenis is het gebruikelijk dat aantrekkelijke vrouwen naar de ring of achthoek komen met een bordje dat aangeeft welke ronde op het punt staat te beginnen. Verbazingwekkend genoeg vonden veel waarnemers Arianny Celeste zo opvallend toen ze in die rol speelde dat ze beroemd werd. Hoewel nooit is bevestigd dat ze erbij betrokken waren, gaat het gerucht dat Celeste in 2014 een affaire had met Travis Barker nadat ze beroemd werd. Ook een model dat ooit in Playboy verscheen en een voormalige televisiepresentator, Celeste is volgens celebritynetworth $ 3 miljoen waard.com.

5 Kimberly Stewart's netto waarde is $10 miljoen

Als dochter van een van de grootste muzieksterren aller tijden, Rod Stewart, staat Kimberly Stewart tot op zekere hoogte in de schijnwerpers sinds de dag dat ze werd geboren. Aangezien Kimberly enig inzicht heeft in wat het betekent om een rockster te zijn, is het logisch dat ze in 2006 met Travis Barker is uitgegaan. Als volwassene werd Kimberly een tv-persoonlijkheid, model en modeontwerper en haar veelzijdige carrière heeft haar in staat gesteld om een fortuin van $ 10 miljoen vergaren volgens celebritynetworth.com.

4 Shanna Moakler's netto waarde is $ 15 miljoen

Van 2004 tot 2008 waren Travis Barker en Shanna Moakler getrouwd en hoewel ze een rommelige breuk hadden, blijven veel mensen hen tot op de dag van vandaag associëren. Buiten haar beroemde relatie is Moakler ook een voormalige verkiezingskoningin, Playboy Playmate van de maand en 'reality'-tv-ster. Dankzij alle manieren waarop ze het grote geld heeft weten te verdienen, is Moakler volgens celebritynetworth $ 15 miljoen waard.com.

3 Rita Ora's netto waarde is $30 miljoen

In het afgelopen decennium is Rita Ora erin geslaagd relevant te blijven in een van de meest moordende industrieën ter wereld, de muziekbusiness. Een deel van de reden waarom Ora in de schijnwerpers is gebleven, is natuurlijk dat mensen graag over haar roddelen, ook toen ze in 2015 en 2016 met Travis Barker uitging. Wat nog belangrijker is, Ora heeft een fortuin van $ 30 miljoen volgens celebritynetworth.com omdat ze een hit heeft uitgebracht deuntjes als “Your Song”, “Anywhere” en “I Will Never Let You Down”.

2 Het nettovermogen van Paris Hilton is $300 miljoen

Als erfgenaam van het enorme fortuin van het Hilton-hotel, werd Paris Hilton geboren in een familie met grote middelen. Als gevolg hiervan kunnen sommige mensen aannemen dat ze haar fortuin alleen daaraan te danken heeft en dat is gewoon niet het geval. Hoewel haar geboorte in een rijke familie Hilton een enorme voorsprong heeft gegeven, heeft ze bewezen een wilskrachtige bedrijfsleider te zijn die voor zichzelf kan zorgen. Om die reden en het vermogen van Hilton om elk aspect van haar leven in de schijnwerpers te zetten, inclusief haar relatie in 2009 met Travis Barker, is ze volgens celebritnetworth.com $ 300 miljoen waard.

1 Rihanna's netto waarde is $ 1,7 miljard

Na de release van haar debuutstudio-album in 2005, duurde het niet lang voordat Rihanna over de hele wereld beroemd werd. Sinds ze een enorme ster werd, is Rihanna in verband gebracht met veel mannen, waaronder Travis Barker, met wie ze naar verluidt in 2011 is uitgegaan. Meer in het bijzonder zou Rihanna zoveel hitnummers opnemen en uitbrengen dat ze een absolute legende is. In plaats van de afgelopen jaren aan nieuwe muziek te werken, is Rihanna druk bezig geweest met het opbouwen van een mode-imperium na de lancering van haar kledingmerk, Savage X Fenty. Dankzij haar muziek- en modecarrières is Rihanna maar liefst $ 1,7 miljard waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: