De waarheid over het enorme vermogen van Sydney Park

Inhoudsopgave:

De waarheid over het enorme vermogen van Sydney Park
De waarheid over het enorme vermogen van Sydney Park
Anonim

Sydney Park werd onlangs beroemd na een hoofdrol in de Netflix horrorthriller There's Someone Inside Your House (de film is gebaseerd op een roman met dezelfde naam). De actrice wordt zelfs erkend als de nieuwste rijzende ster van de streaminggigant. Zoals velen weten, had Netflix in het verleden onder meer Millie Bobby Brown, Noah Centineo, Finn Wolfhard en Claire Foy tot supersterrendom gebracht. En het lijkt erop dat het ongeveer hetzelfde is voor Park.

Wat velen zich misschien niet realiseren, is dat Park al een ervaren actrice was lang voordat ze met Netflix begon te werken. In feite had ze al sinds de jaren 2000 acteerrollen op zich genomen. En wat het vermogen betreft, geven rapporten aan dat Park nu een coole $ 3 waard is.8 miljoen. Hier is hoe ze daar kwam.

Sydney Park begon als een Disney-ster, een soort van

Toen Park naar Hollywood kwam, was een van de eerste rollen die ze ooit boekte in de Disney-hitshow That's So Raven. Vreemd genoeg werd ze ook gecast om een jonge vrouw genaamd Sydney te spelen. En hoewel haar optreden in de show niet lang duurde, is het nog steeds een van haar meest populaire uitvoeringen tot nu toe. "Ik word de hele tijd erkend voor mijn rol in That's So Raven!" vertelde ze Shadow en Act. "Ik maak altijd grapjes dat ik 80 jaar oud zal zijn en mensen zullen me nog steeds tegenhouden om te zeggen: 'Hé, ben jij dat kleine meisje uit That's So Raven?'" En terwijl Park zei dat deelname aan de reboot van de show "een droom, "het leek erop dat de actrice het te druk had gehad om zich bij Disney's Raven's Home aan te sluiten.

Naast de hoofdrol in That's So Raven, speelde Park ook kort de hoofdrol in de Disney-serie Hannah Montana met ster Miley Cyrus. Helaas verscheen de actrice maar voor één aflevering. Daarna zette Park andere projecten buiten Disney voort.

Sydney Park speelde de hoofdrol in deze procedure voor hitcriminaliteit

In de loop der jaren had Park verschillende kleine tv-rollen op zich genomen. Deze omvatten gastoptredens in shows zoals Entourage, The Sarah Silverman Program., Garry Unmarried en Sons of Tucson. Rond dezelfde tijd kreeg Park ook een terugkerende rol in het CBS-misdaaddrama CSI: NY. De actrice werd gecast om de geadopteerde dochter van Jo Danville van Sela Ward te spelen.

Het bleek dat rechercheur Jo bijna een zoon had (in plaats van een dochter) totdat Park langskwam. “We zagen veel geweldige acteurs, maar vonden dat we te vroeg sprongen met het casten van een jongen. We stelden de casting ook open voor een dochter en vonden een dynamietactrice in Sydney', vertelde de uitvoerend producent van de show, Pam Veasey, aan TV Guide. "We vonden het belangrijk om prioriteit te geven aan het vinden van een getalenteerd kind van welk ras of geslacht dan ook."

Sydney Park is later ook lid geworden van Nickelodeon

Na het voltooien van haar CSI-stint, werd Park een Nickelodeon-ster. Aanvankelijk boekte ze korte rollen in shows als The Thundermans, Bella and the Bulldogs en Nicky, Ricky, Dicky & Dawn. Kort daarna werd Park echter ook een vaste waarde in Nickelodeon's Instant Mom, waarin ook Tia Mowry-Hadrict en Michael Bowman te zien zijn.

In de show speelde Park de dochter van Mowry-Hardrict, Gabby. Van het personage gaf Park ooit toe dat het "zeer vergelijkbaar was met wie ik in het echte leven ben!" "Ik vind het geweldig dat ik verschillende delen van mijn persoonlijkheid in de rol van Gabby kan verwerken", vertelde de actrice ook aan Nosh & Nurture. Ze genoot ook van het werken met haar 'jeugdidool' Mowry-Hardict. "Elke dag op de set is gewoon heel veel gelach en plezier!" Park toegevoegd.

Sydney Park speelde de hoofdrol in een rode YouTube-serie

Slechts een paar jaar nadat Instant Mom de run beëindigde, werd Park gecast in de YouTube Red-serie Lifeline. Het is een sci-fi-thriller waarin verzekeringsagenten de toekomst in reizen om de dood van hun klanten te voorkomen. Voor Park was het project een no-brainer. De verhaallijn was tenslotte net zo cool als de A-lister die achter de schermen aan het werk was.

"Wat me echt naar Lifeline trok, was de creativiteit van YouTube Red en natuurlijk het deel uitmaken van een project dat The Rock uitvoerend produceert!" gaf de actrice toe. “Ik bewonder Dwayne Johnson echt, niet alleen vanwege zijn arbeidsethos, maar ook vanwege zijn constante positieve houding. Hij is erg inspirerend! Ik kan niet wachten tot mensen Lifeline zien - we hebben allemaal hard gewerkt om de show heel uniek en opwindend te maken om naar te kijken."

Sydney Park heeft haar weg gevonden naar Netflix, The Walking Dead en een PLL-spin-off

Na haar rol in Lifeline duurde het niet lang voordat Netflix kwam bellen. Eerst boekte Park de rol van Winter in de door Drew Barrymore geleide serie Santa Clarita Diet. In de serie speelde ze Winter, een middelbare scholier die bevriend raakt met Barrymore's dochter, Abby (Liv Hewson). Afgezien hiervan werd Park ook getikt om stemacteur te worden voor Netflix's Spirit Riding Free-shows. Ondertussen speelde ze ook in de Netflix-ensemblefilm Moxie voordat ze de hoofdrol kreeg in Er is iemand in je huis.

Rond dezelfde tijd werd Park ook gecast in de Pretty Little Liars-spin-off, Pretty Little Liars: The Perfectionists. De show was perfect voor de actrice omdat ze al heel lang fan is van de originele PLL. "Op het moment dat ik werd binnengehaald om auditie te doen, waren mijn moeder en ik de serie op Netflix aan het bingen!" zei ze tegen Pibe. "Ik was super blij dat ik zo'n sappige rol kreeg in een show die al een ingebouwde schare fans heeft."

Ondanks zijn betrokkenheid bij verschillende projecten, vond Park ook de tijd om een terugkerend personage te spelen in de populaire zombieserie The Walking Dead. In de show speelde ze Oceanside-leider Cyndie. Het personage werd voor het laatst gezien in de seizoensfinale van seizoen 10. Op dit moment is het onduidelijk of Park haar rol zal hernemen tijdens het laatste seizoen van de show.

Aanbevolen: