De waarheid over de vrouwen die Robert Downey Jr. heeft gedateerd en hun enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vrouwen die Robert Downey Jr. heeft gedateerd en hun enorme vermogen
De waarheid over de vrouwen die Robert Downey Jr. heeft gedateerd en hun enorme vermogen
Anonim

Tijdens de tijd van Robert Downey Jr. in de publieke belangstelling, hebben zijn leven en carrière een aantal wilde ups en downs gekend. Gelukkig heeft Downey Jr. de afgelopen jaren veel succes gehad, grotendeels dankzij zijn hoofdrol in het Marvel Cinematic Universe. Evenzo wint Downey Jr. in zijn strijd tegen zijn verslavingen en hij lijkt tegenwoordig gezond en gelukkig.

Naast het vinden van veel succes in zijn carrière en jarenlang nuchter blijven, is het duidelijk dat het langdurige huwelijk van Robert Downey Jr. een grote rol speelt in hoe gelukkig hij is. Echter, zoals de meeste mensen, raakte Downey Jr. betrokken bij verschillende andere mensen voordat hij zijn huidige echtgenoot vond. Als we terugkijken op het liefdesleven van Downey Jr., is het interessant om de vermogens te vergelijken van de vrouwen met wie hij te maken heeft gehad.

6 Jennifer Jason Leigh's netto waarde is $5 miljoen

In de jaren sinds hij beroemd werd, is Robert Downey Jr. betrokken geweest bij verschillende vrouwen, waaronder de eerste ster waarvan bekend is dat hij uitging, Jennifer Jason Leigh. Leigh werd voor het eerst beroemd toen ze speelde in Fast Times op Ridgemont High en speelde daarna in een lange lijst van andere films, waaronder Backdraft, Single White Female en The Hateful Eight. Nog steeds een uiterst getalenteerde en veelgevraagde acteur tot op de dag van vandaag, is Leigh momenteel $ 5 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

5 Winona Ryder's netto waarde is $ 18 miljoen

Aangezien Robert Downey Jr. beroemd is sinds het einde van de jaren '80 en zijn leven soms tumultueus was, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er veel geruchten over hem zijn geweest. Zo heeft Downey Jr. Haar liefdesleven is het onderwerp geweest van roddels, waaronder geruchten dat hij in 1991 een korte relatie met Winona Ryder heeft gehad. Op het hoogtepunt van Ryder's carrière was ze in de running voor bijna elke zeer gewilde rol die door een jonge vrouw zou worden gespeeld. Nadat hij een grote filmster was geworden, ging Ryders carrière een aantal jaren bergafwaarts, maar toen Stranger Things een sensatie werd, herstelde het zich. Als resultaat van haar immense acteertalent en haar wilskracht die sterk genoeg is om Hollywood jarenlang te doorstaan, is Ryder volgens celebritynetworth.com $ 18 miljoen waard.

4 Susan Downey's netto waarde is $20 miljoen

Een paar jaar nadat Robert Downey Jr. bekendheid verwierf, trouwde hij met een vrouw genaamd Deborah Falconer, maar er zijn geen betrouwbare rekeningen van haar huidige vermogen. Aan de andere kant is er veel meer bekend over de tweede en huidige vrouw van de acteur, Susan Downey. De voormalige co-president van Dark Castle Entertainment en executive vice-president van productie bij Silver Pictures, Susan is altijd een formidabel persoon geweest. Susan is momenteel mede-oprichter en co-president van het productiebedrijf Team Downey en zal de filmindustrie nog vele jaren blijven beïnvloeden. Als resultaat van haar indrukwekkende carrière en leven is Susan Downey $20 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

3 Marisa Tomei's netto waarde is $ 25 miljoen

In de film Captain America: Civil War is Tony Stark van Robert Downey Jr. te zien flirten met tante May van Marisa Tomei. Voor mensen die niet bekend zijn met de geschiedenis van de acteurs, leek dat misschien onopvallend, aangezien Stark een personage is dat flirt met elke aantrekkelijke vrouw. Gezien het feit dat Downey Jr. en Tomei in 1993 kort met elkaar uitgingen, moet flirten voor de camera echter als déjà vu hebben gevoeld. Tomei is een echt getalenteerde acteur en speelde in vele zeer succesvolle films, waaronder de Spider-Man-films, My Cousin Vinny en Crazy, Stupid, Love. Na tientallen jaren in Hollywood te hebben geleefd, is Tomei volgens celebritynetworth $ 25 miljoen waard.com

2 Calista Flockhart's netto waarde IS $30 miljoen

Net als Winona Ryder is het nooit bevestigd dat Calista Flockhart met Robert Downey Jr. is uitgegaan, omdat er alleen geruchten gaan over hun tijd samen. Het is echter bekend dat Flockhart van 1997 tot 2002 speelde in een van de meest spraakmakende shows op televisie, Ally McBeal. Zoals fans van de show zich ongetwijfeld zullen herinneren, gaf Ally McBeal Robert Downey Jr. de kans om te bewijzen dat hij nog steeds een scherm kon verlichten na een periode in de gevangenis. Naast de headliner van Ally McBeal, speelde Flockhart in het verleden ook in shows als Brothers & Sisters en Supergirl. Dankzij haar rollen in die shows en haar verschijning in verschillende films, heeft Flockhart een fortuin van $30 miljoen volgens celebritynetworth.com.

1 Sarah Jessica Parker's netto waarde is $200 miljoen

Op dit moment is Sarah Jessica Parker ongeveer twee en een half decennium getrouwd met Matthew Broderick. Lang voordat ze door het gangpad liep, speelde Parker in een film met de titel Firstborn met Robert Downey Jr. Carrie Bradshaw tot leven in de Sex and the City-franchise. Omdat die franchise een ongelooflijk toegewijde fanbase heeft, heeft Sarah de rol zo goed kunnen verzilveren dat Parker $ 200 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: