Adele's set uitgekleed uit angst dat ze nooit shows zal verzetten

Inhoudsopgave:

Adele's set uitgekleed uit angst dat ze nooit shows zal verzetten
Adele's set uitgekleed uit angst dat ze nooit shows zal verzetten
Anonim

Foto's van Adele's uitgeklede kale verlaten Las Vegas-podium zijn opgedoken, een kleine spreiding van niet-opgeëiste rekwisieten, alles wat er nog over is van het ooit uitgebreide decorontwerp. Keith Urban – de echtgenoot van Nicole Kidman – heeft aangekondigd dat hij de slots van Adele in Caesars Palace zal overnemen en in de weekenden in maart en april zal spelen.

De beelden van het eenzaam uitziende podium hebben sommige fans van streek gemaakt, van wie velen bang zijn dat Adele de shows misschien nooit opnieuw zal plannen en dat hun dure tickets verloren zullen gaan.

Fans merkten op dat 'Caesars Palace's showschema suggereert dat Adele niet kan optreden tot ten minste 2023

Het was het aankomende shows-schema van Caesars Palace dat deze zorg voor het eerst veroorzaakte, waarbij fans met arendsogen zagen dat de locatie maandenlang volgeboekt was, wat betekent dat Adele mogelijk geen kijkje kan nemen in tot ten minste 2023.

Gelukkig bleek dat de poule die Adele ertoe zou hebben gebracht de optredens te annuleren, was verwijderd. Er was geen spoor van te zien op de momentopname van het podium en een mechanisme dat het gewraakte object had kunnen zijn, werd gefotografeerd terwijl het op de achterkant van een grote vrachtwagen van het casino werd weggereden.

Insiders hebben beweerd dat Adele zo walgde van het zwembad - dat decorontwerpers van plan waren te gebruiken tijdens een van haar liedjes - dat ze was ontaard in een 'woedende tirade' en 'weigerde' om deel te nemen aan het evenement.

Een bron vertelde: Toen ze het voltooide ontwerp zag, weigerde ze deel te nemen. Adele beschreef het zwembad als een ‘flodderige oude vijver’ en weigerde, puntloos, om er middenin te gaan staan.”

“De bedoeling was om het op de set met water te vullen terwijl ze werd opgetild op een kraanachtig mechanisme, waardoor de illusie ontstond dat ze op het water dreef.”

Insiders beweren dat Adele de shows heeft geannuleerd vanwege problemen in haar relatie

Volgens de New York Post was dit niet de enige emotionele uitbarsting van Adele. De publicatie kreeg te horen: "Adele huilde en kon de afgelopen maand geen enkele volledige repetitie doorkomen."

“Gewoon constant aan de telefoon met Rich… luid schreeuwend en snikkend. Ze heeft amper gerepeteerd omdat ze constant midden in een emotionele schietpartij zit.”

Journalist Scott Roeben was het ermee eens dat de wortel van Adele's stress de confrontaties waren die ze had met vriend Rich Paul.

Er zijn geruchten dat er spanningen zijn in verband met Adele's relatie. Er is mij verteld dat deze spanningen ervoor zorgden dat ze zich op een plek bevond waar ze gewoon geen vertrouwen had om verder te gaan. Je kunt je niet concentreren als je niet bent waar je moet zijn in je hoofd.”

Aanbevolen: