Dit is waarom Rhea Perlman zegt dat ze nooit zal scheiden van Danny DeVito

Dit is waarom Rhea Perlman zegt dat ze nooit zal scheiden van Danny DeVito
Dit is waarom Rhea Perlman zegt dat ze nooit zal scheiden van Danny DeVito
Anonim

De meeste relatiebreuken in Hollywood zijn spraakmakend en dramatisch, maar niet elk beroemd stel gaat uit elkaar en maakt er een punt van, Danny DeVito en zijn vrouw Rhea Perlman zijn er een van!

Hoewel de twee formeel niet meer samen zijn, zijn ze niet gescheiden, en Rhea zegt dat ze dat ook nooit zullen doen. Danny DeVito en Rhea Perlman leerden elkaar al in 1971 kennen en gingen zelfs twee weken later samenwonen. Ze namen echter de tijd om naar het altaar te gaan en trouwden in 1982.

En in de loop van hun huwelijk hebben Danny en Rhea veel bereikt. Ze speelden allebei in Matild a, deelden het kleine scherm in Taxi en vormden zelfs een productiebedrijf, Jersey Films.

Bijgewerkt op 13 mei 2021, door Michael Chaar: Na elkaar in 1971 te hebben ontmoet, stapten Rhea Perlman en Danny DeVito bijna tien jaar later officieel in het huwelijksbootje. Hoewel hun huwelijk altijd werd geprezen omdat het zo lang duurde, ging het paar in 2018 voorgoed uit elkaar, maar moet nog scheiden, en dat zijn ze ook niet van plan! Naast hun nieuwste single-status, hebben de twee niet de intentie om andere mensen te ontmoeten en willen ze zich concentreren op hun kinderen, carrières en de vriendschap die ze in de loop van de afgelopen 50 jaar hebben gecultiveerd. Danny blijft te zien in It's Always Sunny In Philadelphia, terwijl Rhea in talloze films is verschenen sinds hun scheiding, waaronder Harley Quinn en Funny Face.

Plus, het paar verwelkomde ook drie kinderen: Lucy, Gracie en Jake. Alle drie zijn ze nu in de dertig en hoewel ze misschien niet zo beroemd zijn als hun ouders, vragen fans zich af wat er met de getalenteerde familie is gebeurd.

Van hoe Gracie DeVito er nu uitziet tot wat Lucy DeVito heeft uitgespookt, de DeVito's verdwijnen zeker niet uit Hollywood.

Toch heeft het huwelijk van de DeVito's de tand des tijds niet echt doorstaan! Na 40 jaar samen, 30 van hen trouwden, scheidde het paar in 2012. Echter, NY Post merkte op, ze verzoenden zich kort in 2013, maar daarna werd de splitsing 5 jaar later permanent.

Hoewel noch Rhea noch Danny hebben gezinspeeld op enige reden voor hun splitsing, afgezien van het typische 'uit elkaar groeien' schpiel, hadden de roddelbladen in 2013 iets anders te zeggen over het onderwerp. Page Six citeerde een "bron" die zei dat Danny vaak op Rhea stapte met extra's in zijn films.

De beschuldiging was dat Danny jongere actrices met wie hij filmde 'lokte' door te beloven ze beroemd te maken. Deze anonieme "bron" beweerde dat Danny DeVito, terwijl hij aan films als Hoffa werkte, ook aan het kletsen was met een jonge blondine van de set.

Die bron beweerde ook dat iedereen op de set wist wat er gebeurde en dat het huwelijk van Rhea en Danny al minstens tien jaar "aan een zijden draadje hing" tegen de tijd dat ze uit elkaar gingen.

Het is vermeldenswaard dat die geruchten nooit werden bevestigd, en Danny's vertegenwoordiger zei zelfs tegen Page Six: "Zonder namen is het puur en eenvoudig verzinsel en geen commentaar waard."

En ondanks dat ze al zo lang gescheiden is, houdt Rhea Perlman vol dat ze niet van plan is ooit van Danny te scheiden. Dat klinkt niet echt als iemand die in Hollywood is bedrogen.

In feite vertelde Rhea dat ook aan NY Post en zei: "We zijn het over genoeg dingen eens, dus waarom [verpesten] met de vervelende dingen die gepaard gaan met een scheiding?"

En het is waar, merkte Rhea in 2018 op: "We zijn al heel lang samen, dus er is veel liefde en geschiedenis." Ze legde ook uit in een interview met Andy Cohen dat hun relatie eigenlijk was verbeterd nadat ze uit elkaar gingen, wat het geval is voor veel koppels!

Het is duidelijk dat de twee nog steeds goede vrienden zijn, tijd doorbrengen met hun volwassen kinderen en zelfs blijven samenwerken, terwijl ze de geruchten negeren die om hen heen circuleren.

Sinds hun splitsing kan het duo niet alleen meer met elkaar opschieten, maar hebben Rhea en Danny hun acteerinspanningen voortgezet. Rhea is te zien in Poms, The Goldbergs, Funny Face en Harley Quinn, de tv-serie, om er maar een paar te noemen!

Wat Danny betreft, de acteur blijft in It's Always Sunny In Philadelphia verschijnen en speelt Frank Reynolds, een rol die hij sinds 2006 vervult!

Aanbevolen: