Deadpool 3: Zal het gebeuren, wanneer zal het gebeuren, en al het andere dat we weten

Inhoudsopgave:

Deadpool 3: Zal het gebeuren, wanneer zal het gebeuren, en al het andere dat we weten
Deadpool 3: Zal het gebeuren, wanneer zal het gebeuren, en al het andere dat we weten
Anonim

Zal Deadpool 3 eindelijk zien dat de vierde muurbrekende antiheld onderdeel wordt van de MCU? Dat zijn de netelige vragen waarmee studiomanagers nu worstelen - en een die de ontwikkeling van het langverwachte derde deel van het Deadpool-verhaal op film vertraagt.

Deadpool 3, die de terugkeer van de favoriete antiheld van Ryan Reynolds zou betekenen, werd officieel bevestigd toen Reynolds eind december 2019 de aankondiging deed voor Marvel Studios op de Kelly and Ryan-show. Sindsdien wachten fans erop. voor woord - elk woord - over wanneer het project daadwerkelijk vorm begint te krijgen, en het maken van memes om het fandom in leven te houden.

Sindsdien is de filmindustrie vrijwel tot stilstand gekomen, waardoor natuurrampen zijn toegevoegd aan de toch al complexe studioonderhandelingen die meer vertraging veroorzaken voor het threequel-project. Er zijn veel onbeantwoorde vragen over van Deadpool 2. Er is nog geen naam voor de nieuwe film, of andere beschikbare details.

"We werken er nu aan", zei Reynolds tijdens de show.

Wordt Deadpool lid van de MCU?

Na Avengers: Endgame zou Marvel Studios een solide meerjarenplan hebben voor de volgende fase van de MCU. Dat was voordat Disney Fox in maart 2019 kocht, inclusief eigendom van Deadpool en andere X-Men-personages. Het betekende dat die personages eindelijk in de MCU konden worden gevouwen. Maar samen met Disney's lancering van zijn eigen streamingdienst, is het proces verwikkeld geraakt in complicaties.

Er zijn tot nu toe een paar teasertrailers uitgebracht en in een interview met The Tonight Show is Ryan Reynolds optimistisch gebleven over beide mogelijkheden."Ik zie zoveel - ik zie oneindige mogelijkheden in beide versies." Hij leek enthousiast over het potentieel van de MCU. "Ik denk dat het explosief en geweldig zou zijn - wat een zandbak om in te spelen," zei hij. Hij zegt dat hij samen met twee andere schrijvers aan het script werkt.

‘Als je deze film [of niet] maakt, krijg ik een dikke cheque’

Het moet gezegd dat een groot deel van de huidige controverse over Deadpool 3 voortkomt uit opmerkingen van de mede-maker, Rob Liefeld. (Liefeld creëerde het personage Deadpool samen met Fabian Nicieza voor Marvel in 1991.) Dat omvat een cryptische Tweet op 12 mei die leek te impliceren dat hij werd buitengesloten van het proces.

Liefeld beweert dat er "geen beweging" is op Deadpool 3, ondanks de verklaring van Reynolds in december. Gezien het enorme succes en de gebroken records, is het verrassend dat Deadpool 3 zich in deze staat van officiële onzekerheid bevindt.

In een interview met Inverse uitte Liefeld zijn twijfels of Deadpool 3 ooit gemaakt zou worden.“Dit is wat mensen niet willen horen, maar godzijdank ben ik een realist. Ik voel me als 'Deadpool', de films, ze zijn vertrokken. We hebben twee briljante films en we leven in een cultuur die altijd vooruitkijkt, want het enige dat ze ons ooit verkopen is 'next, next, next'. Het is de koorts. Voor mij, als de koorts kalmeert, moeten mensen gewoon kalmeren en beseffen dat 'Deadpool 1' en '2' binnen twee jaar na elkaar zijn uitgebracht, 2016 en 2018, en ik kan gewoon niet … ik ben niet echt zo gek op Marvel's plan nu."

Hij ging verder met het vernietigen van Marvel-eigendommen zoals Eternals, Shang-Chi en Black Widow. "Het is de eerste keer dat ik ga, 'Hé, Feige, had je zelfs een plan?'" zei Liefeld.

Liefeld legt zijn opmerkingen uit – maar biedt weinig hoop

In een interview met io9 een paar dagen nadat zijn opmerkingen aan Inverse waren uitgezonden, verduidelijkte Liefeld zijn standpunt, hoewel hij nog steeds geen hoop bood aan fans die hoopten dat het threequel-project tot leven zou komen.

Liefeld zegt dat zijn opmerkingen gebaseerd zijn op een gezond verstand inschatting van de situatie, en niet op zijn eigen woede. "Ongeacht wat voor perspectief ik ook heb, wat ik wel weet, is dat totdat een film op een schema wordt gezet, deze niet serieus wordt genomen", zei hij. "En wat mensen niet leuk vinden, is dat ik het schema voor de komende vijf jaar heb beoordeeld en Deadpool er niet op zie. Ik zie niet in dat het eerder kan aankomen dan dat.”

Toen Deadpool werd opgericht, zorgde Liefeld ervoor dat hij zou profiteren van toekomstige Deadpool-projecten in de vorm van roy alty's en van alle merchandise, van videogames tot t-shirts, zoals hij aangaf.

Deadpool 3 wacht in het ongewisse

Ondanks het feit dat het een van de weinige zeer succesvolle R-rated films ooit is en de hoogste opening van een R-rated film plaatst, lijkt Deadpool 3 geen studioprioriteit te zijn. Met de huidige onzekerheid in de filmindustrie, kan het enkele maanden duren voordat het ontwikkelingsproces zelfs maar vorm begint te krijgen.

Disney zweeg over de hele kwestie en reageerde niet op een oproep van io9 voor een verklaring.

Fans moeten volgens Liefeld niet op zoek naar Deadpool 3 in de nabije toekomst. Mijn mening is dat het geen grote prioriteit heeft. Ik zou er niet snel naar zoeken. En als het morgen groen verlicht was, komt het pas uit als ik een stuk ouder ben.”

Als het gebeurt, ziet Liefeld maar één manier om verder te gaan: Ryan Reynolds creatieve controle geven. Beheer de man alsjeblieft niet micromanagen. Geef hem gewoon de vrije hand.'

Aanbevolen: