Hoe dichtbij zijn Ariana Grande en Kristin Chenoweth?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Ariana Grande en Kristin Chenoweth?
Hoe dichtbij zijn Ariana Grande en Kristin Chenoweth?
Anonim

Fans waren zeker enthousiast toen Ariana Grande de Broadway-ster op The Voice bracht als adviseur tijdens het 21e seizoen van de show. Grande heeft misschien uiteindelijk verloren van collega-coach Kelly Clarkson. Desalniettemin was het nog steeds leuk om Chenoweth en Grande de hele tijd samen te zien werken. Om nog maar te zwijgen, fans konden zeker geen genoeg krijgen van Grande's indruk van Chenoweth tijdens de show. Inderdaad, Grande en Chenoweth vormen een geweldig muziekteam, en het zou geweldig zijn om ze weer samen te zien. Achter de schermen lijkt het erop dat de twee zangers ook veel met elkaar omgaan (vooral nu Grande ook Glinda de goede heks gaat spelen in de aankomende film Wicked, de rol die Chenoweth beroemd maakte). Misschien echter niemand heeft geraden hoe dichtbij Chenoweth en Grande werkelijk zijn.

Kristin Chenoweth en Ariana Grande ontmoetten elkaar via Nona van Grande

Grande was al zo lang als ze zich kon herinneren een fan van theater. In feite heeft de zangeres/actrice naar verluidt zelfs opgetreden in verschillende schoolproducties toen ze opgroeide.

En dus, naar Wicked op Broadway kijken toen ze nog maar 10 jaar oud was, moet een echte traktatie zijn geweest voor de zangeres. De hele ervaring was specialer omdat Grande haar idool leerde kennen, dankzij haar geliefde grootmoeder of nona.

"[Haar Nona] zei: 'Nou, dit is mijn kleindochter, Ari, en ze houdt ook van zingen.' En ik zei: 'Oh, dat is zo lief'", herinnerde Chenoweth zich tijdens Late Night met Seth Meiers. “En ze zegt: ‘Zing iets voor haar, Ariana. Zingen.' Ariana zong een beetje, en ik had zoiets van: 'Holy crap. Ze is echt goed.'

Chenoweth gaf Grande vervolgens een replica van haar boze toverstok (samen met een handzeep) en inspireerde haar om 'je passie te volgen'. Ze hielden natuurlijk contact.

Ze hebben in de loop der jaren een paar keer samengewerkt

Het lijkt erop dat Grande het advies van Chenoweth ter harte heeft genomen, omdat ze net als haar idool een carrière in zowel muziek als acteren nastreefde. Jaren later voegden de twee vrouwen zich bij de cast van de met een Emmy bekroonde Hairspray Live! waar Grande werd gecast als Penny Pingleton en Chenoweth Velma Von Tussle speelde.

De hele productie mag dan kleurrijk en vermakelijk zijn, in de kern draait het om zaken als ras en lichaamsbeeld. Dit is precies waarom het zoveel betekende voor zowel Chenoweth als Grande. "Omdat de haak zegt: 'We zijn zo ver gekomen, maar we hebben nog zo ver te gaan', en dat is precies waar we nu staan", merkte Grande op. “Het is precies waarom we deze show nu zouden moeten doen, kosmisch. De wereld moet het op een leuke muzikale manier horen, het is een boodschap die we naar buiten moeten brengen.”

"Ze zei het gewoon perfect", merkte Chenoweth op tijdens een gezamenlijk interview met Grande. "Dat is het. De boodschap van liefde, eenheid door muziek.”

Omdat ze zo close waren als ze zijn geworden, konden Chenoweth en Grande ook niet anders dan emotioneel worden over het feit dat ze voor het eerst samenwerkten. “We huilden in elk interview. Als raar. Zoals verbranding, 'gaf Grande toe. De zangeres van de 7 ringen voegde eraan toe: “We houden van elkaar. Heb altijd." Chenoweth viel later in: "Ik hou ook van haar familie."

Naast Hairspray Live!, werkten Chenoweth en Grande later samen aan een cover van Lesley Gore's hit You Don't Own Me uit 1963. Het nummer is onderdeel van Chenoweth's album For the Girls. "Gefeliciteerd met je nieuwe album en bedankt uit de grond van mijn hart dat ik erbij mocht zijn!" schreef Grande op Twitter. “Ik kan echt niet onder woorden brengen hoeveel het voor mij betekent! ik kan echt niet geloven dat dit zelfs maar echt is.”

“Je bent mijn baby en ik hou van je. Ik zou niet trotser op je kunnen zijn', schreef Chenoweth als reactie. “Dank u voor het zegenen van de werken met uw gift. En omdat ik op mijn palmares sta. Ik hou heel veel van je."

Slechts een paar jaar later kwamen Chenoweth en Grande opnieuw samen op The Voice. Maar buiten het werk lijken de twee vrouwen ook veel met elkaar om te gaan.

"We hebben een paar dates gehad - nou ja, niet als een stel, daar is niets mis mee - maar met andere partners, ja we hebben een paar dates gehad", onthulde Chenoweth tijdens The Kelly Clarkson Show.

Kristin Chenoweth had altijd geweten dat Ariana Grande de perfecte Glinda zou maken

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Grande werd gecast om Glinda te spelen in Jon M. Chu's Wicked. “Ik weet niet zeker of ik ooit zo trots ben geweest. Vanaf de allereerste dag dat ik je ontmoette (swipe om te zien!!), was je voorbestemd voor deze rol. Gefeliciteerd @arianagrande!” Chenoweth schreef op Instagram.

"De beste Glinda die je zult zijn met @cynthiaerivo aan je zijde ð159;’—ð159;’š Ik hou van je !!" Grande droomde er al lang van om de iconische rol van Chenoweth te spelen.

Ondertussen is er nog geen releasedatum voor Grande's Wicked bekend. Het zou oorspronkelijk in december 2019 naar de theaters gaan. Maar met productievertragingen als gevolg van COVID werden die plannen geschrapt.

Aanbevolen: