Zijn Eminem en zijn broer Nathan Mathers nog steeds dichtbij?

Inhoudsopgave:

Zijn Eminem en zijn broer Nathan Mathers nog steeds dichtbij?
Zijn Eminem en zijn broer Nathan Mathers nog steeds dichtbij?
Anonim

Eminem is zo privé over zijn persoonlijke leven dat veel mensen niet eens weten dat hij meerdere broers en zussen heeft, hoewel hij slechts een nauwe band met een van hen lijkt te hebben. The Love The Way You Lie hitmaker heeft een halfzus genaamd Sarah Mathers en een halfbroer genaamd Michael Mathers aan de kant van hun vader en een halfbroer genaamd Nathan Mathers van Eminems moeder, Debbie Nelson.

Er wordt aangenomen dat Eminem en Nathan samen zijn opgegroeid, met de zelfverklaarde Slim Shady die al een tiener was toen hun moeder het leven schonk aan de nu DJ en professionele personal trainer. Er was dus nogal een leeftijdsverschil tussen het paar, maar uit wat er is verzameld, was Nathans ervaring met opgroeien met Debbie niet anders dan die van Eminem.

Gelukkig was hij tegen de tijd dat zijn grote broer halverwege de twintig was, zo succesvol geworden met zijn tweede studioalbum The Slim Shady LP dat Nathan voor zijn broer kon gaan werken en uiteindelijk zijn leven voor des te beter. Maar is het paar vandaag nog steeds hecht?

De relatie van Eminem en Nathan

Eminem is geen onbekende in het rappen over zijn familieproblemen in zijn muziek, het schrijven van nummers over iedereen van zijn giftige relatie met zijn moeder, zijn chaotische aan-uit-romantiek met ex-vrouw Kim Mathers, en zoete eerbetoon aan zijn dochter Hailie.

Hij heeft ook geklopt over zijn relatie met zijn jongere broer, Nathan, die de neiging heeft om zo vaak onder de radar te vallen omdat hij, net als zijn broer, de neiging heeft zich erg onopvallend te houden en de neiging heeft om buiten te blijven zoveel mogelijk in de schijnwerpers.

Nathan is maar liefst 14 jaar jonger dan Eminem. Ze delen dezelfde moeder maar hebben verschillende vaders, dus opgroeien met Debbie (die Eminem in het verleden al heeft beschreven als een vrouw die zijn jeugd tot een hel maakte), is redelijk om aan te nemen dat Nathan een vergelijkbare opvoeding heeft gehad.

In Eminems hit Cleaning Out My Closet uit 2002, afkomstig van zijn vierde studioalbum The Eminem Show, besprak de rapsuperster zijn verbroken relatie met zijn moeder nadat hij zijn kleine broertje in een bepaalde regel had genoemd.

“Je wordt nu ouder en het is koud als je eenzaam bent en Nathan groeit zo snel op dat hij zal weten dat je nep bent,” zei Em over zijn moeder op de baan, van wie hij ook beschuldigde nalatigheid en misbruik.

Eminem werd een vaderfiguur voor zijn broer nadat Nathans vader Debbie had verlaten kort nadat hij hun zoon had verwelkomd. Er werd beweerd dat sociale diensten vaak werden ingeschakeld in het pand waar Nathan met zijn moeder woonde omdat Debbie niet voor haar kroost zou zorgen.

Gelukkig voor de toenmalige tiener kreeg Eminem de voogdij over zijn jongere broer toen deze 16 werd.

Wat doet Nathan tegenwoordig?

Er werd gezegd dat Nathan een paar jaar voor het team van Eminem werkte, hoewel er nooit werd onthuld wat zijn functie was terwijl hij hielp de succesvolle carrière van zijn broer te sturen.

Nathan gaf rappen een kans, nadat hij een reeks singles had uitgebracht, waaronder Slide on Over en Shadow of a Celebrity. Hij is ook op meerdere tours geweest met Eminem en speelde in het verleden in verschillende muziekvideo's voor de 49-jarige.

Nathan woont in Michigan en is een getrouwde man, nadat hij in 2018 in het huwelijksbootje stapte met zijn oude partner Ashley. Samen delen ze een dochter en twee zonen.

Het v alt niet te ontkennen dat Nathan's sociale media-account nog steeds erg close is met Eminem en zijn dochter Hailie, die zo vaak op zijn Instagram-account verschijnt.

Toen Eminem het podium sierde voor de Super Bowl Halftime Show in februari 2022, was Nathan, zoals te zien op zijn Instagram, aanwezig, naast Hailie, die poseerde voor kiekjes met haar oom die werden gedeeld op de officiële IG van laatstgenoemde.

Wat betreft Nathan's relatie met zijn moeder, terwijl Eminem naar verluidt veel meer vergevingsgezind was over het gedrag van zijn moeder in het verleden, zou zijn broer niet zo enthousiast zijn geweest over het idee van een verzoening, omdat hij haar als "gek" in een eerder interview.

Eminem beëindigt zijn vete met zijn moeder

Eminem leek veel meer vergevingsgezind na het uitbrengen van een nummer met de titel Headlights in 2014, waarin hij zei dat hij, hoewel hij nog steeds vervreemd is van Debbie, haar vergeeft voor de pijn en pijn die hij in zijn jeugd heeft doorstaan.

"Ik ging naar binnen, nooit nadenken over wie, wat ik zei pijn deed", rapt hij op de baan. 'In welk vers heeft mijn moeder het waarschijnlijk het ergst gehad. De dupe ervan, maar hoe koppig we ook zijn, heb ik het te ver doorgevoerd?

"Cleanin' Out My Closet" en al die andere nummers. Maar hoe dan ook, ik haat je niet, want, ma. Je bent nog steeds mooi voor mij, want je bent mijn moeder."

Aanbevolen: