Kristin Chenoweth morst de bonen over dubbele dadels met Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Kristin Chenoweth morst de bonen over dubbele dadels met Ariana Grande
Kristin Chenoweth morst de bonen over dubbele dadels met Ariana Grande
Anonim

Bekroonde actrice Kristin Chenoweth heeft onthuld dat zij en poplegende Ariana Grande goede vrienden zijn. De 53-jarige bood een inzicht in de zoete vriendschap van het duo op The Kelly Clarkson Show, onthullend dat ze, samen met hun respectieve partners, zelfs een aantal dubbele dates samen hebben genoten.

Chenoweth verklaarde: "We hebben een paar dates gehad - nou ja, niet als een stel, daar is niets mis mee - maar met andere partners, ja we hebben een paar dates gehad", voordat ze onthulde dat zij en Grande graag houd het casual en zeg: "We houden van bowlen, we houden van truffelpizza van Craig's hier in L. A."

Het paar ontmoette elkaar toen Grande nog maar 10 jaar oud was

Het paar ontmoette elkaar toen Ariana nog maar 10 jaar oud was en botste tegen elkaar backstage op Broadway's Wicked toen Kristin Glinda speelde. In een speling van het lot werd onlangs aangekondigd dat Ariana exact dezelfde rol op zich zal nemen in een verfilming van de geliefde musical, en in Chenoweth's sprankelende schoenen stapt.

Tijdens het haasten om de popprinses te feliciteren, bracht Kristin hulde aan het gedeelde verleden van het paar, door op Instagram de schattige foto te plaatsen die tijdens hun eerste ontmoeting was genomen en een screenshot van een van Ariana's oude tweets - "Ik vond het geweldig om Wicked weer te zien … geweldig productie! Deed me weer beseffen hoe graag ik ooit in mijn leven Glinda wil spelen! DreamRole."

Kristin gutste over Ariana's nieuwe rol in 'Wicked' Feature-Adaptation

Hieronder gutste Chenoweth: "Ik weet niet zeker of ik ooit zo trots ben geweest. Vanaf de eerste dag dat ik je ontmoette (swipe om te zien!!), was je voorbestemd voor deze rol. Gefeliciteerd @arianagrande! De beste Glinda die je zult zijn met @cynthiaerivo aan je zijde. Ik hou van je!!"

In de Wicked feature-adaptatie zal Grande de hoofdrol spelen naast Cynthia Erivo, die Elphaba zal betalen, en de actrices zullen worden geregisseerd door Jon M. Chu, regisseur van Crazy Rich Asians. De opnames vinden plaats in het VK en zullen naar verluidt beginnen in de zomer van 2022. Er wordt voorspeld dat de film in 2023 zal worden uitgebracht, maar dit kan indien nodig uiteindelijk worden uitgesteld tot 2024.

Beide sterren deelden hun enthousiasme voor het project op sociale media. Cynthia onthulde een foto van een bos bloemen met een oprecht briefje van haar co-ster Grande erbij, waarin stond: 'Beste Cynthia, vereerd begint het niet eens te dekken. Ik kan niet wachten om je te knuffelen. Tot ziens in Oz. Al mijn liefde, Ari.”

Aanbevolen: