Tran van nieuw meisje dat net is overleden, zie de cast een eerbetoon brengen

Inhoudsopgave:

Tran van nieuw meisje dat net is overleden, zie de cast een eerbetoon brengen
Tran van nieuw meisje dat net is overleden, zie de cast een eerbetoon brengen
Anonim

Castgenoten van New Girl gingen naar sociale media om hulde te brengen aan Ralph Ahn, die op 95-jarige leeftijd is overleden. Hoewel zijn carrière tientallen jaren besloeg, was hij in zijn latere jaren synoniem geworden met het fan-favoriete personage Tran, de stille vertrouweling van Jake's personage Nick.

Jake Johnson leidde de cast van 'New Girl' ter ere van Ralph Ahn, die op 95-jarige leeftijd overleed

De Koreaans-Amerikaanse Federatie van Los Angeles heeft de dood van de ervaren acteur bevestigd, maar de doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Zijn tv-credits beginnen in de jaren vijftig, maar meer recentelijk had de overleden acteur rollen in All-American Girl, The Division, ER, Gilmore Girls en The Golden Girls.

Jake Johnson uitte zijn verdriet op Instagram kort na het horen van het overlijden van Ralph en zei dat hij had gehoopt weer met hem samen te werken.

“RIP. Zo leuk om mee te werken. Hij gaf zo veel met letterlijk geen lijnen. Ik vond het geweldig als hij op de set stond. Ik verwachtte altijd dat ik op de een of andere manier weer met hem zou samenwerken', schreef hij. "Gecondoleerd aan zijn familie/vrienden."

Zooey Deschanel, die Jess speelde in New Girl, reageerde "Neeee" op Jake's post samen met een huilende emoji.

Lamorne Morris riep mensen op om de vrienden en familie van Ralph Ahn in hun hart te bewaren

Lamorne Morris, de acteur die Winston Bishop speelde, deelde ook een bericht. Hij schreef: “Verdomme. RIP voor Ralph Ahn. Hij speelde Tran op New Girl. Altijd de grappigste scènes in de aflevering. Deze man heeft een heel leven geleefd, houd zijn vrienden en familie in gedachten en gebeden.”

Actrice Hanna Simon, die Cece speelde in de show, noemde Ahn de "beste" en zei dat hij de cast blij maakte.

"Bedankt Ralph Ahn dat je de beste bent", schreef ze. "Je bracht zoveel vreugde in ons leven en hielp de weg vrijmaken voor alle AAPI-acteurs die je zouden volgen. We houden van je. RIP."

Ze zette haar ontroerende eerbetoon voort door te reageren op het eerbetoon van haar voormalige co-ster Lamorne, waar ze zei dat Ralph zo "grappig" was en hij "iedereen in een scène met hem grappiger maakte." Hanna sloot haar post af met haar liefde en steun aan de vrienden en familie van de overleden acteur.

Olivie Munn, die een korte periode in de show had als Angie, schreef ook een bericht voor Ralph waarin ze hem bedankte dat hij de weg vrijmaakte voor alle AAPI-acteurs die hem volgden.

Aanbevolen: