Als je een nieuw meisje mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows

Inhoudsopgave:

Als je een nieuw meisje mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows
Als je een nieuw meisje mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows
Anonim

Nu New Girl voorbij is, is het tijd om de tijd te vullen met het kijken naar andere geweldige tv-programma's die net zo grappig en herkenbaar zijn. New Girl duurde zeven succesvolle seizoenen van 2011 tot 2018 en startte Zooey Deschanel in een hoofdrol als Jessica Day. Het speelde ook Jack Johnson en Nick Miller.

De reden dat de show zo succesvol was, is vanwege de groepsdynamiek van geweldige vrienden die elkaar steunen. Wanneer een persoon er doorheen gaat, stappen de anderen op om die persoon te ondersteunen. Deze show is zo lief en schattig en op zoveel manieren gevuld met zoveel kostbare momenten.

10 Gilmore Girls

Gilmore Girls
Gilmore Girls

Gilmore Girls is een voor de hand liggende show om te vergelijken met New Girl. De reden dat de meeste mensen dat denken, is dat het net zo eigenzinnig en vermakelijk is! Veel van de dialogen in beide shows staan bekend als eigenzinnig en snel. Sommige mensen genieten echt van dit soort humor, terwijl andere mensen het super irritant vinden. Degenen die van Gilmore-meisjes houden, genieten vaak ook van nieuwe meisjes.

9 Onhandig

ongemakkelijk
ongemakkelijk

Hoewel de individuen op New Girl volwassen zijn rond hun late jaren '20 en vroege jaren '30, is de show nog steeds vergelijkbaar met Awkward. Awkward richt zich op tieners, maar de hoofdpersoon is net zo dom en dom als Jessica Day. De hoofdpersoon van ongemakkelijk heet Jenna Hamilton en ze doet gewoon dagelijks haar best om te proberen erbij te horen, ook al zijn de dingen tijdens haar tienerjaren moeilijker dan ooit voor haar.

8 Jong en hongerig

Jong en hongerig
Jong en hongerig

Als het gaat om een show die veel op vriendschap is gericht, is dit een van de shows die echt geweldig werk levert. Het heet Young & Hungry en liep van 2014 tot 2018. Het richt zich op een meisje van begin twintig dat haar best doet om het te maken als professionele kok. Ze weet hoe ze moet bakken en ze weet hoe ze moet koken! Ze werkt uiteindelijk voor een miljonair die gevoelens voor haar opvangt. Ze ontwikkelen gevoelens voor elkaar terwijl ze het spel van acteren proberen te spelen, omdat ze minder om elkaar geven.

7 Het Mindy-project

Het Mindy-project
Het Mindy-project

Mindy Kaling staat vooral bekend om haar langere tijd op The Office, maar toen ze zich vertakte om het Mindy-project te doen, was dat het beste wat ze had kunnen doen! Ze is een van de meest sympathieke actrices ooit vanwege hoe grappig ze is.

Het is duidelijk dat haar show succesvol is omdat deze zes seizoenen liep van 2012 tot 2017. Het is nu beschikbaar om te streamen op Hulu! Richt zich op Mindy die als arts werkt en zeer succesvol is in haar professionele leven. Als het gaat om haar persoonlijke leven, inclusief romantiek, is zij de ultieme mislukkeling.

6 Onbreekbare Kimmy Schmidt

Onbreekbare Kimmy Schmidt
Onbreekbare Kimmy Schmidt

Op zoek naar nog een eigenzinnige en sterke vrouwelijke hoofdrol zoals Zooey Deschanel als Jessica Day? Nou, dan is Unbreakable Kimmy Schmidt zeker de show voor jou! Ellie Kemper speelt de rol van Kimmy Schmidt, een sterke en eigenzinnige vrouwelijke hoofdrol die eindelijk voor het eerst vrij komt nadat ze is ontvoerd en in een bunker is geplaatst voor de vormende jaren van haar leven. Dit is een Netflix-origineel.

5 De goede plek

de goede plek
de goede plek

The Good Place is weer een geweldige show met een sterke vrouwelijke hoofdrol met Kristen Bell voorop. In deze show speelt Kristen Bell het karakter van een jonge vrouw die een heel slechte houding heeft in haar dagelijks leven. Ze behandelt andere mensen niet met respect en ze heeft altijd veel negatieve energie om haar heen.

Nadat er een ongeluk is gebeurd, belandt ze op 'de goede plek' waarvan ze denkt dat het, voor een tijdje, de hemel is, maar in werkelijkheid is er een grote wending. Ze is eigenlijk in de hel.

4 De oerkn altheorie

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

The Big Bang Theory is een van de langstlopende sitcoms aller tijden, dus het is duidelijk een goede show om naar te kijken. Het heeft dezelfde vriendschapsgroepsdynamiek die New Girl te bieden heeft, daarom is het vergelijkbaar en waarom het op zijn lijst is beland. Het begon in 2007 en werd uitgezonden in 2019. Het liep voor 12 seizoenen! Dat is best gek als je het ons vraagt. Het speelde Kaley Cuoco in de hoofdrol en ze deed geweldig werk om de show levend te houden.

3 Lelijke Betty

Lelijke Betty
Lelijke Betty

Ugly Betty is weer een geweldige show met een sterke vrouwelijke hoofdrol. America Ferrera speelt Betty, een vrouw die door haar gebrek aan stijl nooit te ver kon komen. Uiteindelijk weet ze een baan te vinden bij een zeer prestigieus modetijdschrift en dat verandert alles voor haar.

2 Vrienden

Vrienden
Vrienden

De vriendschapsgroepsdynamiek in New Girl is zeer vergelijkbaar met de vriendschapsgroepsdynamiek in Friends. Iedereen staat achter elkaar! Op Vrienden konden kijkers Jennifer Aniston, Courtney Cox, David Schwimmer en de rest van de geweldige acteurs feilloos zien samenwerken in elke aflevering van de show.

1 Die show uit de jaren 70

Die show uit de jaren 70
Die show uit de jaren 70

De personages in New Girl zijn ouder, eind 20 en begin 30, maar dat betekent niet dat de show niet nog steeds vergelijkbaar is met That '70s Show. Die '70s Show richt zich op middelbare scholieren die ook een hilarisch interessante vriendschapsdynamiek hebben. De reden dat deze twee shows vergelijkbaar zijn, is dat ze allebei behoorlijk wat sarcasme bevatten.

Aanbevolen: