‘DWTS’ Halve Finale Amanda Kloots brengt een emotioneel eerbetoon aan haar overleden echtgenoot

Inhoudsopgave:

‘DWTS’ Halve Finale Amanda Kloots brengt een emotioneel eerbetoon aan haar overleden echtgenoot
‘DWTS’ Halve Finale Amanda Kloots brengt een emotioneel eerbetoon aan haar overleden echtgenoot
Anonim

The Talk co-host, Amanda Kloots heeft week na week onberispelijke dansen uitgevoerd op Dancing With The Stars. Haar partner Alan Bersten choreografeerde een prachtig eerbetoon aan haar overleden echtgenoot, Nick Cordero, voor zijn lied 'Live Your Life'.

Nick is in juli 2020 overleden als gevolg van complicaties door het coronavirus. In een emotioneel videopakket onthulde Amanda hoe ze met haar man zat en zijn hand vasthield terwijl de dokters hem geleidelijk van de beademing haalden.

"Ik wilde gewoon dat hij wist dat ik hem had", zei Kloots, terwijl partner Alan Bersten tegen de tranen vocht. "We speelden de hele dag 'Live Your Life' en langzaam lieten we hem gaan."

Nick was een Broadway-acteur en werd door velen over de hele wereld bewonderd. Hij stierf op 41-jarige leeftijd en wordt overleefd door Kloots en hun 2-jarige zoon, Elvis.

De balzaal was vol waterwerken na hun speciale optreden dat een perfecte score kreeg van de juryleden.

Amanda en Alan's hedendaagse dans

Dit magische moment op DWTS overstegen dans en belichaamde volledig de pijn van het verliezen van een geliefde.

Aan het einde van de dans was Kloots weer in tranen en deelde hij: "Als je rouwt, voel je je zo alleen, maar ik had zo'n geweldig ondersteuningssysteem." Toen ze zich tot Bersten wendde, voegde ze eraan toe dat ze hoe dan ook dat moment had: "Ik wil Alan bedanken voor deze prachtige dans die ik altijd zal hebben."

Op de een of andere manier zaten Amanda Kloots en haar partner Alan bij de onderste twee, maar werden unaniem gered door de juryleden. Amanda en Alan zullen strijden in de finale om kans te maken om kampioen te worden!

Amanda plaatst een prachtige foto

"Deze dans en dit moment is er een die ik me de rest van mijn leven zal herinneren. ❤️"

Haar mede-DWTS-vrienden reageerden op de foto en toonden hun steun.

Olivia Jade schreef: "❤️Hou zo veel van je❤️", en Kaitlyn Bristowe voegde eraan toe: "Het was prachtig." Amy Purdy zei: "Zo prachtig. We huilden allemaal met je mee, ❤️?❤️" en Pasha Pashkov liet een emoji achter in het hart.

Een fan liet een krachtig bericht achter en schreef: "Amanda, het was de meest magische ️ je was betoverend, adembenemend, en zo rauw en kwetsbaar. Ik zou het nog honderd keer kunnen bekijken en weet dat Nick zo trots op je is. Wat een ongelooflijk cadeau heeft Alan je gegeven!"

Kijk naar de finale van Dancing With the Stars van volgende week om te zien wie de spiegelboltrofee zal winnen!

Aanbevolen: