Celine Dion deelt eerbetoon aan overleden echtgenoot op de zesde verjaardag van zijn dood

Inhoudsopgave:

Celine Dion deelt eerbetoon aan overleden echtgenoot op de zesde verjaardag van zijn dood
Celine Dion deelt eerbetoon aan overleden echtgenoot op de zesde verjaardag van zijn dood
Anonim

Celine Dion heeft een hartverscheurend eerbetoon gebracht aan haar overleden echtgenoot Rene Angelil op de zesde verjaardag van zijn dood. De vijfvoudig Grammy-winnares begon haar post op Instagram met de tekst van haar nummer 'Courage' uit 2019.

Het bijschrift luidde: "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het goed met me gaat, ik denk minstens honderd keer aan je, want in de echo van mijn stem hoor ik je woorden alsof je er bent…"

De 53-jarige "Ashes"-zangeres sloot het bericht af door simpelweg te schrijven: "Ik mis je", en herhaalde het sentiment in haar moedertaal Frans.

Celine Dion ontmoette haar overleden echtgenoot voor het eerst toen ze 12 was

Dion ontmoette René Angélil, haar toekomstige echtgenoot en manager, voor het eerst in 1980, toen ze 12 was, en hij was 38.

Dion schreef in haar autobiografie uit 2000 "My Story, My Dream" dat ze een foto van Angélil onder haar kussen bewaarde en schreef: "Voordat ik in slaap viel, schoof ik het onder het kussen, uit angst dat mijn moeder, die altijd een kamer met mij deelde, zou die vinden."

Hun professionele relatie werd uiteindelijk romantisch na de overwinning van Dion op het Eurovisie Songfestival in Dublin in 1988.

Celine Dion onthulde Rene was de enige man die ze ooit kuste

Angélil was eerder twee keer getrouwd geweest voordat ze een relatie met Dion begon. Hij was zes jaar getrouwd met zijn eerste vrouw Denyse Duquette en had een zoon. Hij had twee kinderen met zijn tweede vrouw, zangeres Anne Reneé, met wie hij bijna tien jaar getrouwd was voordat hij in 1986 uit elkaar ging.

Dion heeft Angélil eerder beschreven als de liefde van haar leven. De artiest "I Drove All Night" zegt dat de muziekmanager de eerste en enige man was die ze ooit heeft gezien en de enige man van wie ze ooit heeft gehouden of gekust.

Celine Dion René
Celine Dion René

Dion en Angélil verloofden zich in 1993, op Dion's 25e verjaardag.

Het koppel maakte hun relatie openbaar in de liner notes van haar album 'The Color of My Love' uit 1993. Dion en Angélil trouwden op 17 december 1994 in hun woonplaats Canada. Ze wisselden geloften uit in de Notre-Dame Basilica in Montreal, Quebec.

Hun eerste zoon, René-Charles Angélil, werd geboren op 25 januari 2001. Dion kreeg in 2009 tragisch een miskraam. In mei 2010 maakte Angélil bekend dat ze 14 weken zwanger was van een tweeling. In oktober 2010 gaf Dion de tweeling genaamd Eddy, naar Dion's favoriete Franse songwriter, Eddy Marnay, die ook haar eerste vijf albums had geproduceerd, en Nelson, naar de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela.

Aanbevolen: