De waarheid over het uiteenvallen van Francesca Farago en Harry Jowsey

Inhoudsopgave:

De waarheid over het uiteenvallen van Francesca Farago en Harry Jowsey
De waarheid over het uiteenvallen van Francesca Farago en Harry Jowsey
Anonim

Sommige zomers zijn gewoon te warm om te verwerken voor sommige geliefden omdat een ander stel ermee ophoudt. Dat klopt, Francesca Farago en Harry Jowsey zijn voorbij. De show was het gesprek van deze quarantaine. Het drama wordt echter steeds groter uit de set. Na het gesplitste nieuws van Bryce Hirschberg en Nicole O'Brien, toen ze liefde vond nadat de camera's stopten met draaien, is er nog een duo dat een verhaal over de relatiebreuk heeft om te delen.

De show draait om het elimineren van seksueel contact tussen alle deelnemers voor een prijs van $ 100.000. De opnames werden ongeveer een jaar geleden afgerond. Veel van de relaties die tijdens de show zijn gevormd en zelfs nadat het filmen is gestopt, beginnen af te brokkelen. Fans zijn verdrietig nadat ze het nieuws hebben gehoord dat het geliefde stel van de show niet is geslaagd. Hier zijn alle details van hun relatie en de waarheid over het uiteenvallen van Francesca Farago en Harry Jowsey.

Nepvoorstel

Het lijkt alsof Francesca en Harry gewoon niet tegen de hitte konden nadat ze onlangs nepverloofd waren tijdens een Zoom-interview. Ze gaf haar antwoord niet voor de camera, maar het leek van een leien dakje te gaan voor dit verder gelukkige stel.

Francesca verduidelijkte of ze inderdaad ja zei op zijn vraag, door te zeggen: "Iedereen heeft gevraagd: 'Ben je verloofd?' Zoals ik hem vroeg: 'Zijn we verloofd?' En hij zegt: 'Ik heb je gevraagd om met me te trouwen.' Dus ik weet het niet, ik denk dat het absoluut persoonlijk moet worden gedaan. Als een goed voorstel. Dus vanaf nu zijn we niet verloofd.'"

Verliefd

Terug in april 2020, terwijl hij sprak met Entertainment Tonight, zei Harry: "Na de show was alles als een achtbaan, en we gingen eigenlijk een paar maanden uit elkaar. We namen een pauze en een paar maanden geleden werd ik dronken in L. A. en sms'te haar dat ik haar hond wilde FaceTimen."

Hij zei verder: "We gingen met een paar mensen uit, wij allebei, en ik zei zelfs tegen het laatste meisje met wie ik uitging, ik had zoiets van: 'Hé, kijk, ik ben nog steeds smoorverliefd op mijn ex, en het spijt me zo, maar we kunnen dit niet doen.' En hier zijn we dan, beter dan ooit!"

Aan de andere kant had Francesca wat eigen woorden en zei: "Het is eigenlijk gek om over na te denken omdat de omstandigheden die we ontmoetten anders zijn dan alle andere. Ik denk dat we voor het leven verbonden zullen zijn." Ze voegde eraan toe: "Het is moeilijk om bij hem weg te zijn, want hij is in Los Angeles en ik in Vancouver. Maar zodra deze quarantaine voorbij is, gaan we samenwonen, en het wordt geweldig en magisch. We gaan naar trouwen en kinderen krijgen!"

Het klinkt als een match made in de hemel van Mexico, want daar werd de show gefilmd. Helaas is dat uiteindelijk niet gebeurd, en Harry's plannen om het eigenlijke voorstel uit te werken evenmin. Hij zei: "Ik ging haar verrassen en een aanzoek doen. Ik heb haar per ongeluk verteld dat dit mijn plan was vanaf dag 1. Ik ben echt zoveel gelukkiger als ik bij haar ben en haar in mijn leven heb."

Pijnlijke breuk

In een YouTube-video gepost op Francesca's kanaal, sprak ze de status van haar relatie frontaal uit en zei: "Harry en ik zijn niet meer samen. Hij besloot het uit te maken omdat hij niet lang meer kon doen afstand meer. Ik was duidelijk diepbedroefd. Ik deed alles wat ik kon."

Ze ging verder met te zeggen dat Harry niet klaar was om de breuk aan te kondigen vanwege beschuldigingen die volgens Harry ronddobberden over de twee.

Francesca zei verder dat ze zich ook niet wilde uitspreken omdat ze het gevoel had dat ze weer bij elkaar zouden komen en gaan trouwen. Ze zinspeelde zelfs op het feit dat Harry misschien niet zo trouw was als hij liet uitschijnen.

Vreemde beschuldigingen

De actrice zei: "Er kwamen veel geruchten naar boven die waar bleken te zijn. Ik kreeg veel screenshots en berichten toegestuurd. Ik wilde het niet geloven, want hoe kon je dat hebben een trouwringenmap met iemand, en hoe zou je iemand ten huwelijk kunnen vragen, maar je zegt ook dat ik niet bij je kan zijn vanwege de afstand. Het geeft me het gevoel dat ik bespeeld werd."

Wat Harry's kant van het verhaal betreft, zette hij een aftelling op Instagram-verhalen om fans de waarheid over het uiteenvallen te laten weten. Hij deelde een korte video waarin hij schreef: "Het is jammer om te zien dat dit een reden wordt om iemand publiekelijk te verslaan, relaties werken niet altijd goed. Het voelt niet goed om voor de gek gehouden te worden, vooral niet tegen iemand waar je van hield."

Een paar maanden geleden werden Francesca en Harry herenigd in Mexico. De Netflix-ster had echter spijt van de hereniging met haar ex-vriend toen ze aan de Too Tired To Be Crazy-podcast onthulde dat ze besloot hem "voor de 700e keer dom te vertrouwen." Eén ding is duidelijk: hoewel ze elkaar zagen, is het er niet beter op geworden.

Aanbevolen: