Hoe succesvol is Harry Jowsey geworden sinds 'Too Hot To Handle' (en wat is zijn nettowaarde)?

Inhoudsopgave:

Hoe succesvol is Harry Jowsey geworden sinds 'Too Hot To Handle' (en wat is zijn nettowaarde)?
Hoe succesvol is Harry Jowsey geworden sinds 'Too Hot To Handle' (en wat is zijn nettowaarde)?
Anonim

Netflix is de thuisbasis geworden van een aantal verslavende reality-tv-shows, waaronder de favoriet van fans Too Hot To Handle. Sinds de show in 2020 werd gelanceerd, is het snel een van de meest geliefde shows op het platform geworden, met seizoen 3 dat in totaal 51 miljoen kijkers trok, volgens The Independent.

Dankzij het enorme succes en de populariteit die de show in de loop van de eerste drie seizoenen heeft gezien, hebben sommige deelnemers van de ene op de andere dag bekendheid verworven. Een van deze zeer succesvolle deelnemers is de geliefde Harry Jowsey, die bekend staat om zijn sprankelende persoonlijkheid en charmante uiterlijk. De influencer speelde in seizoen 1, waar hij de geldprijs won met zijn toenmalige partner Francesca Farago.

Sindsdien heeft hij zijn sporen verdiend in LA, door bevriend te raken met een aantal van de meest bekende influencers en ondertussen een behoorlijk bedrag te verdienen. Maar hoeveel heeft hij precies verdiend?

Harry Jowsey werd beroemd dankzij de realityserie van Netflix

Reality-tv-ster Harry Jowsey staat meer bekend om zijn verschijning op Netflix' Too Hot To Handle. Bij het verlaten van de villa in Mexico, dook hij voorover in de onbekende wereld van roem. Zijn aanhang was met miljoenen toegenomen en de ster had nu meer dan 4 miljoen volgers binnen handbereik, een aanzienlijke toename in vergelijking met zijn vorige aantal volgers voordat hij deelnam aan de show.

Echter, zelfs voordat hij op Too Hot To Handle verscheen, had de ster al een beetje bekendheid geproefd aan de overkant van de Stille Oceaan in zijn thuisland Australië. Jowsey was eerder verschenen op een Australische datingshow, Heartbreak Island, waar hij de $ 100.000 geldprijs won met zijn toenmalige partner, Georgia Bryers.

Beide reality-tv-optredens hielpen Jowsey om te groeien in populariteit en bekendheid, en om zijn online aanwezigheid via sociale media te vergroten. Hij realiseerde zich al snel dat hij een gouden kans had om geld te verdienen met zijn volgers op sociale media, en dat is precies wat hij vervolgens deed.

Wat is het vermogen van Harry Jowsey?

Volgens Fame Ranker heeft Harry Jowsey een geschat vermogen van $ 4,5 miljoen. Veel hiervan is te danken aan zijn hernieuwde bekendheid door te verschijnen op Too Hot To Handle, waardoor hij in zijn voordeel veel geld kon verdienen met zijn Instagram en andere sociale-mediaplatforms. De geliefde reality-tv-ster heeft momenteel 4,4 miljoen volgers op Instagram vanaf 2022, en geniet ook van een bijzonder hoge betrokkenheid op het platform, met honderden en duizenden likes op het platform.

Met zo'n grote groep fans binnen handbereik, kan Jowsey gemakkelijk vijf cijfers eisen voor een enkele gesponsorde post op Instagram. Nog schokkender is het gerapporteerde bedrag dat hij tot nu toe van het platform heeft verdiend, met geschatte cijfers die vanaf 2021 worden berekend op $ 562.062 dollar.

Dit is een duizelingwekkend aantal, aangezien hij slechts een jaar eerder speelde in Too Hot To Handle. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen podcast op YouTube, wat hem elke maand wat extra inkomen oplevert.

In eerdere interviews heeft Jowsey gezegd dat hij ergens in de toekomst nog een reality-tv-show zou willen doen, wat mogelijk een boost kan geven aan zijn vermogen als het iets is dat de ster besluit na te streven. Sinds zijn succes op Too Hot To Handle heeft hij het echter al behoorlijk goed voor elkaar, zouden we zeggen.

In termen van het maken van een positieve verandering, heeft de ster gepassioneerd gesproken over hoe hij bedrijven wil creëren die een positieve verandering teweegbrengen; dat hij zoveel mogelijk wil teruggeven. Technisch gesproken, als deze ondernemingen succesvol waren, zou Jowsey naar een nog groter vermogen op zijn naam kunnen kijken.

Wie heeft de hoogste nettowaarde van 'Too Hot To Handle'?

Sommige deelnemers van Too Hot To Handle hebben een fortuin verdiend sinds ze de show hebben verlaten, door hun hernieuwde populariteit te gebruiken om inkomstenstromen en hun inkomen te stimuleren. Wie heeft echter het hoogste vermogen van alle deelnemers?

Nou, het is misschien geen verrassing, maar favoriet bij fans Harry Jowsey is de deelnemer met het hoogste vermogen van de show. Zoals eerder vermeld, is zijn nettowaarde $ 4,5 miljoen dollar, het hoogste van al degenen die in de reality-serie hebben gespeeld. Runner-up van Jowsey is zijn voormalige ex-vriendin Francesca Farago, met een geschat vermogen van $ 3 miljoen dollar. Net als haar voormalige minnaar, had Farago ook een grote schare fans binnen handbereik na het verlaten van de show.

Het kan voor sommigen echter verrassend zijn dat de castleden niet echt betaald worden om in de show te zijn. In plaats daarvan wordt hun een hoge mate van online bekendheid beloofd en een kans om de laatste geldprijs te winnen, die wordt verdeeld onder alle deelnemers die het einde halen.

Aanbevolen: