De trieste waarheid over het snelle gewichtsverlies van Jacob Batalon

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over het snelle gewichtsverlies van Jacob Batalon
De trieste waarheid over het snelle gewichtsverlies van Jacob Batalon
Anonim

In de jaren sinds de debuutfilm van Marvel Cinematic Universe in première ging in de bioscoop, hebben verschillende massieve sterren deel uitgemaakt van de filmfranchise. Desondanks zijn er ook enkele voorheen onbekende acteurs die scènes hebben gestolen van de extreem bekende en rijke sterren van de MCU. Wanneer Jacob Batalon bijvoorbeeld in een MCU-film verschijnt, worden kijkers tot hem aangetrokken, ongeacht met wie zijn personage het scherm deelt.

Omdat het publiek zo geniet van het werk van Jacob Batalon op het scherm, is hij een behoorlijk grote ster geworden. Natuurlijk is er, net als bij zijn beroemde Hollywood-collega's, veel belangstelling voor Batalon vanwege zijn sterrendom. Met dat in het achterhoofd moest Batalon weten dat toen hij ineens veel afviel dat mensen alles wilden weten over hoe de beroemde acteur de kilo's liet vallen. Helaas, toen Batalon begon te praten over zijn gewichtsverlies, duurde het niet lang voordat duidelijk werd dat er een trieste waarheid over de situatie was.

Hoe verloor Jacob Batalon zoveel gewicht?

Nadat de wereld vernam dat het lichaam van Jacob Batalon een dramatische transformatie had ondergaan, was er begrijpelijkerwijs veel belangstelling voor hoe hij die prestatie had geleverd. Per slot van rekening zijn er op elk moment miljoenen mensen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht willen verliezen, en leren hoe iemand zoals zij dat voor elkaar heeft gekregen, kan informatief en inspirerend zijn.

Vanwege de interesse in hoe Jacob Batalon zijn lichaam veranderde, interviewden de mensen van Men's He alth hem en publiceerden een profiel over zijn transformatie. Dankzij het resulterende artikel is het bekend dat om zijn lichaam te veranderen, Batalon "elk dieet en elke bewegingsafschuwelijke routine die hij sinds zijn jeugd had ontwikkeld, veranderde".

Als onderdeel van het nieuwe gezondheidsregime van Jacob Batalon gaat de geliefde acteur zes dagen per week negentig minuten naar de sportschool. Tijdens elk van die sessies traint Batalon het eerste uur met gewichten en de laatste dertig minuten cardio.

Natuurlijk, net als de meeste mensen met gezondheidsregimes, doet Jacob Batalon verschillende dingen in de sportschool, afhankelijk van welke dag van de week het is. Dat gezegd hebbende, is het dankzij het eerder genoemde Men's He alth-interview bekend dat Batalon bepaalde oefeningen meer prefereert dan andere. Batalon geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan medicijnballen, burpees, renegade rows en reverse lunges naar laterale raises.

Naast het werk dat Jacob Batalon heeft verzet als hij naar de sportschool gaat, moet het vanzelfsprekend zijn dat hij ook zijn eetgewoonten heeft veranderd. Zo bestaat het dieet van Batalon nu grotendeels uit dingen als gegrilde kip, kippensoep, courgettenoedels en asperges. Bovendien drinkt Batalon elke ochtend vers citroensap en vermijdt hij de hele dag door suiker.

De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Jacob Batalon

Aan de ene kant is het feit dat Jacob Batalon zijn lichaam veranderde en zijn algehele gezondheid verbeterde, iets geweldigs voor de acteur. Helaas zijn er echter, sinds Batalon de wereld heeft laten kennismaken met zijn lichaamstransformatie, twee trieste waarheden over zijn reis naar gewichtsverlies aan het licht gekomen.

Over het algemeen leek het er altijd op dat Jacob Batalon een heel gelukkig persoon was die zijn beste leven leidde. Om te zeggen dat Batalon een geweldige tijd heeft met zijn twee co-sterren, Tom Holland en Zendaya, lijkt tenslotte een enorm understatement. Bovendien heeft Batalon het grote geluk gehad een rijke en beroemde acteur te worden, iets waar miljoenen mensen naar verlangen. Toen hij echter deelnam aan het bovengenoemde Men's He alth-interview, onthulde Batalon hoe ernstig overgewicht zijn leven in het verleden heeft beïnvloed.

Volgens wat Jacob Batalon aan Men's He alth vertelde, was zijn gezondheid zo slecht dat hij altijd buiten adem raakte als hij naar boven liep. Bovendien voelde hij zich, zelfs toen Batalon inactief was, nog steeds uitgeput alsof hij zich had ingespannen. Het ergste was dat toen Batalon zichzelf zag met zijn shirt uit, Jacob zichzelf emotioneel in elkaar sloeg.

“Op een dag zag ik mezelf zonder shirt aan. Het was belachelijk. Ik kon niet geloven dat ik mezelf zo ver had laten komen. Natuurlijk is het triest om te horen dat Batalons lichaam hem zo slecht deed voelen en dat zijn gezondheid achteruit ging. Maar verbazingwekkend genoeg onthulde de reactie van de wereld op zijn nieuwe lichaam, toen Batalon de zaken eenmaal omdraaide, iets triests over de samenleving.

Sinds Jacob Batalon open is geweest over hoe hij zoveel gewicht verloor, zijn de methoden van de acteur verre van een mysterie. Desondanks kozen sommige mensen ervoor om de onthullingen van de acteur over hoe hij gewicht verloor niet te geloven en besloten dat hij in het geheim zijn lichaam operatief veranderde. Als Batalon onder het mes was gegaan om zijn reis naar gewichtsverlies te beginnen, zou daar niets mis mee zijn. Batalon is echter gedwongen te ontkennen dat hij geopereerd is en het is behoorlijk triest dat hij in die positie is geplaatst. Het lijkt tenslotte minachtend om te beweren dat Batalon is geopereerd zonder enig bewijs.

Aanbevolen: