De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Danielle Rose Russell

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Danielle Rose Russell
De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Danielle Rose Russell
Anonim

Als fans Danielle Rose Russell zien, zien ze niets dan vertrouwen. Het zelfrespect van de ster is echter meerdere keren geraakt. Een succesvolle actrice zijn die altijd te zien is, betekent dat ze dagelijks door miljoenen wordt onderzocht, of ze het nu wil of niet. Ondanks dat ze opgroeide in een showbizzfamilie, haar vader als zangeres en haar moeder als Broadway-danseres, voelde Russell zich nooit ervaren genoeg om op te treden of op tv te acteren.

De 22-jarige beroemdheid acteert en modelleert al sinds 10 jaar, maar twijfelde haar zelf voortdurend achterna. Ze gaf een keer toe: "Ik heb er nooit echt aan gedacht om dit iets te maken dat ik de rest van mijn leven zou doen." Als mensen denken dat casten in een enorme productie als The Originals alles oplost, hebben ze het nog nooit zo mis gehad. Integendeel, The Vampire Diaries-universumfans hebben kritiek geuit op haar fysieke verschijning. Als gevolg hiervan is de actrice meerdere keren beschaamd door fans.

Fans beschaamd Danielle

Danielle Rose Russell maakte naam nadat ze Hope Mikaelson speelde in de spin-off Legacies van The Vampire Diaries. Ze speelt haar rol perfect en de kijkers zijn er dol op. De actrice schaamde zich echter zo erg dat ze de druk voelde om het probleem publiekelijk aan te pakken. De actrice schreef in een Instagram-bericht: "Ik zal hier zelden op ingaan, maar: het is buitengewoon verontrustend dat mensen me onwaardig of een slechte actrice noemen, of me vernederen omdat ik rondingen heb."

Ze vervolgde: "Mijn tengere rondingen maken me anders dan veel andere actrices, maar ik beschouw ze niet als iets minder dan mooi. Ik hou van het feit dat ik een ronder lichaam heb, in feite, mijn rondingen zorgen ervoor dat ik me als vrouw gesterkt voel. Het is buitengewoon bedroevend dat mensen de behoefte voelen om me te beoordelen op basis van mijn verschillen met andere actrices."

Ongeacht alle liefde die ze van fans krijgt, er zullen altijd haters zijn. Sommige mensen hebben haar zelfs beschaamd over haar recente gewichtsverlies voor seizoen drie. De trieste waarheid is dat ze zich na zoveel druk meer begon te maken over haar fysieke verschijning. Haar echte fans hebben haar echter altijd gesteund en van haar gehouden. Ondertussen omhelst ze zichzelf ook.

Aan de andere kant werd de feed van de actrice ook overspoeld met opmerkingen dat ze niet geschikt was om Hope Mikaelson te portretteren. Wat is er beter voor iemands zelfbeeld dan het fan-geïnduceerde bedrieger-syndroom?

De ster onthulde dat het uitbeelden van Hope voelde als een grote vis in een grote vijver. In een interview met Teen Vogue gaf ze toe: "In het begin waren de fans een beetje onzeker over mij, maar tot nu toe waren de reacties echt geweldig."

Danielle overweegt te stoppen met acteren

Nu Russell een internationale ster is geworden en heeft bewezen dat iedereen ongelijk had, denkt ze terug aan de dagen dat ze de auditie bijna de rug toekeerde.

De actrice voegde eraan toe: "Ik herinner me dat ik terugbelde, en ik zag daar nog drie andere meisjes, en ik dacht: "Dit krijg ik absoluut niet. Absoluut."

Omdat Legacies haar zoveel bekendheid heeft gebracht, geeft ze toe dat haar schuldige plezier bestaat uit door fans verzamelde bewerkingen van haar personage op YouTube: "Het is iets waar ik nooit aan wil wennen omdat ik zo dankbaar ben." Maar de waarheid is dat niet alle opmerkingen vriendelijk en ondersteunend zijn in de opmerkingensecties.

De actrice van The Legacies heeft alles zelf in het proces gestopt, maar voor sommigen is haar ongelooflijke prestatie niet genoeg, omdat ze nog steeds het slachtoffer is van body-shaming.

Danielle begon haar carrière jong

Russells moeder wilde dat ze in hun voetsporen zou treden door in de kunstwereld te werken. De vriendin van haar moeder stond erop dat ze ging modelleren. Ze werd een model toen ze tien jaar oud was, en tegen de tijd dat ze 12 was, was de ster te zien in een heleboel commercials en gedrukte advertenties. Nadat ze voor de camera's stond voor commercials, realiseerde ze zich dat ze het heerlijk vond om op de set te staan en actrice wilde worden.

Om deze reden heeft de actrice de middelbare school online afgemaakt. Sinds ze haar carrière jong begon, is haar schema altijd super druk geweest met het filmen van shows en films. Het is logisch dat ze de middelbare school heeft afgemaakt door online lessen te volgen.

Naast het spelen van Hope in The Originals en Legacies, speelde ze in de serie The Last Tycoon. Russell speelde ook in enkele bekende films met prominente acteurs en actrices zoals A Walk Among the Tombstones met Liam Neeson, Aloha met Rachel McAdams en Wonder met Owen Wilson.

Een betrouwbare vriend

Iedereen houdt van en is afhankelijk van Hope in de Legacies-serie, en buiten het scherm is het niet anders. Ze is beste vrienden met de cast, vooral Kaylee Bryant, die Josie S altzman speelt. Hun vriendschap en chemie in het echte leven hebben Josie in de eerste plaats aangewakkerd. Russell is ook erg hecht met Jenny Boyd, Aria Shahghasemi, Quincy Fouse, Alex Smith en de rest van de cast.

Om nog maar te zwijgen, de actrice heeft de schattigste relatie met Phoebe Tonkin, die haar moeder Hayley Marshall op het scherm speelt. Ondanks de ongewenste opmerkingen over haar lichaam, is Russells kracht een uitstekend voorbeeld van veerkracht geworden voor andere vrouwen in de entertainmentindustrie.

Aanbevolen: