De trieste waarheid over Honey Boo Boo en het gewichtsverlies van mama June

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over Honey Boo Boo en het gewichtsverlies van mama June
De trieste waarheid over Honey Boo Boo en het gewichtsverlies van mama June
Anonim

Toen Alana "Honey Boo Boo" Thompson nog een kind was, maakte ze haar eerste indruk toen ze verscheen in een aflevering van een van TLC's meest controversiële shows in de geschiedenis, Toddlers & Tiaras. Ze had duidelijk een aanstekelijke persoonlijkheid en er was iets aan Honey Boo Boo waar vrijwel iedereen die beelden van haar op Toddlers & Tiaras zag, gecharmeerd van was. Als gevolg hiervan zou het niemand moeten verbazen dat TLC Here Comes Honey Boo Boo ging produceren, een 'reality'-show die profiteerde van mensen die geen genoeg konden krijgen van de titulaire ster van de show.

In de jaren sinds Here Comes Honey Boo Boo een hit werd, zijn ook de andere leden van de Shannon-familie bekend geworden, waarbij vooral Mama June veel aandacht kreeg. Nu de hele clan in de schijnwerpers heeft gestaan, heeft de wereld veel interessante feiten geleerd over Mama June, Honey Boo Boo en de rest van de familie. Het is bijvoorbeeld duidelijk geworden dat, net als miljoenen andere mensen, Mama June en Honey Boo allebei niet tevreden zijn met hun lichaam en dat er trieste waarheden zijn over hun reis naar gewichtsverlies.

De trieste waarheid over Mama June's reis naar gewichtsverlies

Op elk willekeurig moment komen heel veel gewone mensen en beroemdheden aan of verliezen ze gewicht. Als gevolg hiervan zou het zeker mooi zijn als de samenleving zou stoppen met het beoordelen van het lichaam van mensen. Helaas bewijst de recente reactie op het afvallen van HGTV-ster Mina Starsiak dat vooral vrouwen niet kunnen winnen als het om hun gewicht gaat. Evenzo heeft haar lichaam in de jaren sinds Mama June voor het eerst in de openbaarheid kwam, veel veranderingen ondergaan die een trieste waarheid aan het licht hebben gebracht.

In de jaren sinds Mama June voor het eerst beroemd werd, is de 'reality'-ster verwikkeld in veel te veel schandalen om ze hier allemaal op te sommen. In feite is de enige reden dat Mama June beroemd werd, om te beginnen, dat ze besloot haar dochter mee te doen aan schoonheidswedstrijden, iets waar veel mensen haar om beoordeelden. Met dat alles in gedachten, is het werkelijk verbijsterend dat Mama June vandaag de dag nog steeds een tv-ster is, ook al zijn mensen die veel minder controversiële dingen hebben gedaan "geannuleerd".

Verbazingwekkend genoeg kan gemakkelijk worden beweerd dat de reden dat Mama June tot op de dag van vandaag succesvol blijft, is dat mensen veel meer aandacht besteden aan haar gewicht dan aan al haar schandalen. Immers, ook al zijn er al jaren krantenkoppen over kindermishandeling, illegale stoffen en meer rondom Mama June, toch letten veel mensen meer op haar gewicht dan op wat dan ook.

Toen Mama June een maagbypassoperatie onderging, stopten mensen met praten over alle schandalen rond de 'reality'-ster. In plaats daarvan waren veel mensen veel meer geïnteresseerd in roddelen over het snel veranderende lichaam van Mama June, omdat ze veel gewicht verloor. Veel recenter onthulde Mama June dat ze tijdens haar COVID-19-quarantaine zestig pond was aangekomen. Die onthulling heeft voor meer krantenkoppen gezorgd en was de focus van scènes uit de 'reality'-show van Mama June. Het feit dat er meer aandacht wordt besteed aan het gewicht van Mama June dan aan de schandalen waar ze herhaaldelijk voor wegloopt alsof er niets is gebeurd, zegt iets droevigs over waar de samenleving om geeft.

De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Honey Boo Boo

Op het moment van schrijven is Honey Boo Boo nog niet veel afgevallen, maar dat zal vrijwel zeker relatief snel gebeuren. Immers, in juli 2022 werd onthuld dat Honey Boo Boo vóór haar 17e verjaardag endoscopische sleeve-gastroplastiek gaat ondergaan om af te vallen. Als die operatie Honey Boo Boo helpt om gelukkiger en gezonder te worden, zou dat geweldig zijn. Toch onthult het feit dat Honey Boo Boo onder het mes gaat een trieste waarheid.

In 2021 werd Honey Boo Boo geïnterviewd door de New York Post over haar leven en ze onthulde het feit dat de dingen niet zo geweldig zijn als sommige mensen denken. Honey Boo Boo maakte tenslotte duidelijk dat het buitengewoon moeilijk voor haar is om vrienden te maken en dat ze last heeft van mensen die verwachten dat ze nog steeds een onstuimig kind is. Bovendien sprak Honey Boo Boo de mensen aan die haar lichaam schamen.

“Alleen omdat ik een beetje extra vlees op mijn botten heb, wil je me haten? Ik zal nooit bodyshaming krijgen. Het kan me niet schelen. Zolang ik mezelf leuk vind, zit ik goed. Het idee dat een 16-jarig meisje zich constant schaamt voor het lichaam, zou iedereen moeten storen, omdat dat zo'n moeilijke tijd in iemands leven kan zijn. Als gevolg hiervan voelden veel mensen zich misschien getroost door het feit dat Honey Boo Boo beweerde dat het haar niet stoort dat ze zich schaamt voor het lichaam.

Toen Honey Boo Boo zei dat het haar niet stoorde dat ze zich schaamde voor het lichaam, volgde ze dat door te zeggen: "zolang ik mezelf leuk vind, ben ik goed". Nu bekend is dat Honey Boo Boo een chirurgische ingreep zal ondergaan, v alt niet te ontkennen dat ze niet blij is met haar lichaam. Met dat in gedachten maakt het het feit dat zoveel mensen een kind openlijk hebben beschaamd des te droeviger. Vooral als je kijkt naar al het trauma dat Honey Boo Boo moet hebben doorgemaakt door het drama in haar leven, moet iedereen echt stoppen met het beschamen van de tiener.

Aanbevolen: