De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Tess Holliday

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Tess Holliday
De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Tess Holliday
Anonim

Tess Holliday heeft een ongelooflijke carrière achter de rug. Nadat ze als visagiste had gewerkt, werd ze een geliefd plus-size model, terwijl ze haar twee kinderen Rylee en Bowie opvoedde. Tess Holliday is een model met veel volgers op Instagram, aangezien 2,4 miljoen mensen haar intelligente en interessante posts over lichaamspositiviteit en haar geestelijke gezondheidsproblemen graag zien.

Verschillende beroemdheden hebben verteld over hun eetstoornissen en Tess Holliday heeft gesproken over de reden voor haar gewichtsverlies. Eerder in 2021 begonnen mensen te praten over wat er met het model aan de hand was, en daar was ze eerlijk over. Blijf lezen om de trieste waarheid over het gewichtsverlies van Tess Holliday te ontdekken.

Tess Holliday worstelt met anorexia

In mei 2021 begonnen mensen te praten over het gewichtsverlies van Tess Holliday. Tess Holliday vertelde dat ze worstelde met anorexia.

Volgens Self.com vertelde Tess Holliday haar fans op Twitter: Ik heb anorexia en ben in herstel. Ik schaam me er niet meer voor om het hardop te zeggen. Ik ben het resultaat van een cultuur die dunheid viert en dat gelijkstelt aan de moeite waard, maar ik mag nu mijn eigen verhaal schrijven. Ik kan eindelijk voor een lichaam zorgen dat ik mijn hele leven heb gestraft en ik ben eindelijk vrij.”

Nadat Tess Holliday had gesproken over wat er aan de hand was, waren de mensen heel gemeen en sommige mensen zeiden dat Tess Holliday niet echt anorexia had. Zoals Tess Holliday op Good Morning America zei: "Ik heb veel berichten gehad van mensen met anorexia die razend en boos zijn omdat ze het gevoel hebben dat ik lieg. Ik ben plus size, maar pleit voor diversiteit en grotere lichamen, en dus denk ik dat mensen die me horen zeggen dat ik anorexia heb, echt schokkend en moeilijk en verwarrend was."

Tess legde ook uit dat mensen moeten begrijpen dat gewicht en gezondheid niet hetzelfde zijn en dat het een veel gecompliceerder en genuanceerder gesprek is. Het model zei: "Je kunt niet naar iemand kijken en zeggen of ze gezond zijn of niet. Je kunt het gewoon niet. Ik begrijp dat mensen naar me kijken en ik pas niet in wat we hebben gezien als, je weet wel, de diagnose voor anorexia. Maar dan, voor mij, zegt dat me dat er een groter probleem is dat ik eigenlijk al jaren zeg, is dat we een soortgelijk, een gebrek aan diversiteit en vertegenwoordiging in de wereld hebben."

Tess Holliday heeft lichaamsdysmorfie

In een ABC News-video deelde Tess Holliday meer over haar eetstoornis. Ze zei: "Ik zorgde niet voor mezelf op de manier die ik nodig had."

Tess zei dat ze haar eigen behoeften zou negeren om andere mensen te helpen en niet besefte wat er aan de hand was. Ze legde uit dat ze al tientallen jaren een eetstoornis had en ze zei dat ze een hele dag niet zou eten en het gewoon negeerde omdat ze voor haar kinderen zorgde en zich op haar carrière concentreerde.

Tess Holliday sprak ook over haar lichaamsdysmorfie. Volgens People deelde Tess in december 2021 op haar Instagram-account dat ze naar oudere foto's van zichzelf keek en dacht aan alle moeilijke tijden die ze doormaakte. Tess legde in haar bijschrift uit: "Dit is waarom ik zeg dat onze maten en gewichten onze waarde niet beïnvloeden, omdat lichamen evolueren en momenten zo snel voorbij vliegen. En ik wil geen minuut van mijn mooie leven verspillen omdat ik me zorgen maak over een nieuwe striae."

Volgens WebMD, wanneer iemand lichaamsdysmorfie heeft, zullen ze naar zichzelf in de spiegel kijken en denken dat ze iets zien dat er niet is, zoals een 'verbeelde fysieke afwijking'.

Neda's mededirecteur communicatie, Chelsea Kronengold, vertelde The Guardian dat het positief is dat Tess Holliday over haar anorexia spreekt, omdat er vaak "stigma's en misvattingen" zijn als "personen met een hoger gewicht" een eetstoornis hebben.

In een interview met InStyle vertelde Tess Holliday hoe ze als kind wist dat ze model wilde worden. Ze zei dat mensen heel gemeen tegen haar waren toen ze opgroeide en ze in 2010 in L. A. begon te wonen.

Tess is beroemd en geliefd geworden vanwege haar werk over lichaamspositiviteit. Ze deelde een Instagram-bericht in 2013 en creëerde de hashtag effyourbeautystandards en mensen vonden het bericht erg leuk.

In juni 2021 deelde Tess Holliday op Instagram dat ze weer Pilateslessen bijwoonde en er superblij mee was.

Tess zei op haar Instagram-verhalen: "Raad eens wie EINDELIJK terug is bij Hot Pilates! (Ik ben zo hyped dat ik bijna huil lolll) "Jullie, ik ben zo hyped, ik ben net klaar met Pilates, met mijn rode gezicht en mijn kroeshaar. Ik was eindelijk in staat om binnen te komen, en als je het niet kunt zien, ik ben gewoon zo blij, het is krankzinnig. Krankzinnige, onmiddellijke stemmingsboost, "volgens People.

Aanbevolen: