Kijkers vermoeden dat 'Little People, Big World'-broers Jeremy en Zack ongezonde concurrentie hebben

Inhoudsopgave:

Kijkers vermoeden dat 'Little People, Big World'-broers Jeremy en Zack ongezonde concurrentie hebben
Kijkers vermoeden dat 'Little People, Big World'-broers Jeremy en Zack ongezonde concurrentie hebben
Anonim

Little People Big World-broers Zach en Jeremy Roloff zijn al lang favoriet bij fans en delen hun leven al meer dan tien jaar met fans. Zach en Jeremy maakten hun tv-debuut in 2006 toen ze allebei net 15 jaar oud waren, ze zijn tenslotte een tweeling. De TLC-show liet de wereld kennismaken met de familie Roloff, twee ouders met dwerggroei en hun vier kinderen: Jeremy en Zach, en hun jonge broers en zussen Molly en Jacob. Van de vier kinderen heeft alleen Zach dwerggroei zoals hun ouders.

Hij heeft helaas nogal wat gezondheidscomplicaties ondervonden van zijn toestand en ging natuurlijk door met het gevoel alleen (en verdrietig) te zijn omdat hij het enige kind met dwerggroei was. De opgroeiende tweeling Zach en Jeremy waren erg hecht en steunden elkaar, maar nu de Roloff-tweeling getrouwde mannen en vaders van in de dertig zijn, hebben fans een ongezonde concurrentie tussen de broers opgepikt.

Broer-zusrelaties kunnen veel veranderen na het huwelijk en kinderen, en het lijkt erop dat Zach en Jeremy niet anders zijn. Fans hebben zich zelfs afgevraagd of hun rivaliteit tussen broers en zussen te ver is gegaan en ertoe heeft geleid dat de broers niet hebben gesproken. Zowel Jeremy als Zach en hun families speelden een grote rol in het nieuwste seizoen van Little People Big World totdat Jeremy en zijn vrouw Audrey de show verlieten om zich op hun gezin te concentreren.

Zowel Jeremy als Zach trouwden jong

Jeremy trouwde in 2014 met zijn oude vriendin Audrey Roloff. Het stel had vijf jaar een relatie voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Zach liep niet ver achter op zijn broer op de huwelijksafdeling.

Zach trouwde in 2015, vijf jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, met Tori Roloff. Tori is een inwoner van Oregon, waar de familieboerderij Roloff is gevestigd, en ontmoette Zach die de familie hielp met hun jaarlijkse pompoenteeltseizoen. De twee klikten, maar waren eerst gewoon vrienden, maar begonnen te daten en trouwden na drie jaar samen.

Jeremy was 24 jaar oud toen hij trouwde en Zach was 25. De broers trouwden allebei op hun familieboerderij en kregen kort daarna kinderen. Kijkers van de show hebben de broers zien opgroeien van tieners tot volwassen mannen en het v alt op dat er in de loop der jaren dingen zijn veranderd tussen de broers en dat hun respectievelijke families een rol kunnen spelen in deze rivaliteit tussen broers en zussen.

Hun vrouwen maken mogelijk deel uit van de competitie

Twee families samenvoegen is niet altijd het gemakkelijkste om te doen. Zowel Audrey als Tori Roloff trouwden in een reality-tv-familie en hebben nu een openbaar leven. Tori en haar familie verschijnen nog steeds in de show en Audrey is actief op Instagram. Fans hebben wat vijandigheid opgepikt tussen de twee vrouwen. Waarover? Hun groeiende families.

Een Reddit-thread bekritiseerde het besluit van Audrey Roloff om haar derde zwangerschap aan te kondigen rond dezelfde tijd dat Tori Roloff had aangekondigd dat ze een miskraam had gehad.

Hoewel veel familieleden van Roloff Audrey en Jeremy feliciteerden met hun nieuwe aanwinst, deed Tori dat niet; tenminste, niet publiekelijk.

Dat is echter niet alles. Het lijkt erop dat de twee stellen niet veel tijd samen doorbrengen. Of laat hun kinderen elkaar vaak zien. Audrey en Jeremy kwamen niet opdagen op de verjaardag van Tori en Zach's zoon in 2021 en het paar bracht geen van de vakanties samen door in 2020.

Fans vermoeden ook dat de familieboerderij een pijnlijk onderwerp is

De Roloff-tweeling had naar verluidt ruzie over de familieboerderij. Jeremy wilde het een paar jaar geleden al kopen en Zach wilde ook een deel van de boerderij kopen. Het gerucht gaat dat de tweeling er zo'n enorme ruzie over kreeg, dat het hun hele relatie veranderde.

Little People Big World draait helemaal om de Roloff's en de Roloff Family Farm, en het was een familie-erfenis; zelfs nu hertrouwde Amy bezoekt nog steeds haar ex en hun kinderen en kleinkinderen op de boerderij.

Als er een vete bestaat over de boerderij van de Roloffs, kan deze natuurlijk snel eindigen; Matt Roloff verkoopt een deel van de boerderij en geeft schijnbaar zijn zonen de schuld van hun aandeel in het onvermogen om tot overeenstemming te komen over de splitsing van het landgoed.

Aanbevolen: