Fans hebben een sluipend vermoeden over het huwelijk van Brooklyn Beckham

Inhoudsopgave:

Fans hebben een sluipend vermoeden over het huwelijk van Brooklyn Beckham
Fans hebben een sluipend vermoeden over het huwelijk van Brooklyn Beckham
Anonim

Omstanders hebben misschien veel kritiek op het leven van Brooklyn Beckham - inclusief zijn superdure kookshow die zichzelf niet lijkt terug te betalen - hij komt uit een respectabele familie.

Een goed voorbeeld? Het langdurige huwelijk van zijn ouders, dat lange tijd een bron van trots is geweest voor de familie Beckham. Na een vroege start als Spice Girl, bouwde Posh een imperium op met David Beckham.

Alle tekenen wijzen op een gezond huwelijk en een gezond gezinsleven, waarbij Victoria zelfs zegt dat ze David nooit heeft opgegeven, zelfs niet als het moeilijk werd.

Dus toen de zoon van het stel, die net 23 was geworden, trouwde met Nicola Peltz, vond niet iedereen het een slechte zet. Nu speculeren Redditors echter dat het Beckham-Peltz-huwelijk meer kan zijn dan jonge liefde.

Speculatie over Brooklyn en Nicola's relatie begon jaren geleden

Een paar jaar geleden begonnen Redditors vermoedens te uiten over de toen nog jonge relatie tussen Brooklyn en Nicola.

Een Reddit-gebruiker plaatste een samenvatting van de relatie van het paar - ze hadden een paar maanden een relatie voordat ze zich verloofden, en Brooklyn is vier jaar jonger dan Nicola - en noemde ze 'ineenkrimpend'.

Van hun "over the top"-bijschriften op Instagram tot Brooklyn's tatoeage ter ere van Nicola, fans zagen zowat overal rode vlaggen.

Hoewel, zoals een commentator opmerkte, het leek alsof de twee "echt verliefd op elkaar waren", de sociale media waren "ongemakkelijk".

Die Redditor legde uit dat het erg leek op de stromende sociale media van Justin en Hailey Bieber, en wees erop dat zowel Nicola als Brooklyn op dezelfde manier waren met elk van hun respectieve exen.

Waar het op neerkomt? Fans dachten niet dat het zou duren. En toch stapten Nicola en Brooklyn in het voorjaar van 2022 in het huwelijksbootje.

Redditors vermoeden dat het huwelijk van Brooklyn niet is wat het lijkt

De verdenkingen van Redditors over Nicola en Brooklyn gaan veel verder dan de ongemakkelijk schattige posts van het paar op sociale media en het tempo waarin hun relatie vorderde.

Fans (of misschien zijn het eigenlijk critici) suggereerden dat er meer was aan het Beckham-Peltz-huwelijk dan op het eerste gezicht leek. Namelijk dat Victoria Brooklyn van achter de schermen duwde.

Een commentator merkte op: "Zijn ouders zetten de relatie ook erg onder druk", verwijzend naar Victoria Beckam die bij elke gelegenheid [publiekelijk] over Nicola uitstort.

Contrasterende meningen suggereerden dat Victoria net haar publieke liefde voor haar aanstaande schoondochter opvoerde, maar dat andere Redditors het niet echt geloofden.

Sommigen suggereren zelfs dat het gemakkelijk is om "de punten met elkaar te verbinden" en de "ware" bedoelingen van de Beckhams te ontcijferen.

Zijn David en Victoria Beckham op zoek naar meer status?

David en Victoria Beckham staan bekend om hun immense rijkdom en succes in de zakenwereld.

David heeft natuurlijk zijn nalatenschap in voetbal en modellenwerk. Maar zijn vrouw heeft ook kleding ontworpen en haar eigen producten uitgebracht.

Alles bij elkaar zijn de Beckhams ongeveer $ 450 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth.

De familie Peltz heeft echter veel meer rijkdom, en zoals een Redditor het samenvatte, zijn ze "rijker dan de Beckhams ooit zouden kunnen dromen."

Die verklaring leverde veel upvotes op van andere Redditors, met commentatoren die dingen zeiden als: "Je vertelt me dat Victoria probeert de tas te beveiligen?" en "Posh is een oplichter."

Zo insinueren Redditors dat Victoria niet alleen hoopt om zich te associëren met de veel rijkere Peltz-familie, maar ook om hen ertoe te brengen zich in te laten met haar merken.

In het bijzonder verklaarde een Redditor dat er geruchten zijn dat Victoria's kledinglijn nooit winst heeft gemaakt en dat het wordt gefinancierd door haar man.

Dat klinkt als een duur passieproject! Waar het op neerkomt is dat de roddels neerkomen op een theorie dat Victoria Brooklyn wilde aanmoedigen om met Nicola te trouwen omdat het haar een stap dichter bij een nog hogere status zou brengen - en misschien meer geld voor haar projecten.

Kunnen de Beckhams en Peltzes met elkaar overweg?

Voordat Brooklyn door het gangpad liep, wekte een vermeende vete tussen Victoria en Nicola interesse in de vriendschap van de twee families.

Het geschil zou vooral over Nicola's trouwjurk gaan, maar het blijkt dat die geruchten blijkbaar vals waren.

Toch zijn er enkele dingen over de Beckham-Peltz-unie die de toeschouwers aan het denken zetten, en het gaat verder dan de Reddit-theorieën over Posh "probeer de tas te beveiligen."

Eén Redditor deelde zelfs een artikel van Gawker over Nelson Peltz, de vader van Nicola, die de senior Peltz een 'corporate raider' noemde.

Het artikel, getiteld Nelson Peltz's House of Horrors, suggereerde verder dat "de Peltzes misschien wel de slechtste familie in Amerika zijn om voor te werken."

Sommige van de vermeende problemen? Een butler die op Paaszondag werd ontslagen nadat hij meerdere keren gedwongen was een toilet schoon te maken - het was zogenaamd nog steeds niet schoon genoeg voor mevrouw Peltz.

Dan is er het "hoge" personeelsverloop, gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de jongste Peltz al haar kindermeisjes haat.

Een woordvoerder van Nelson Peltz zei dat alle beschuldigingen "schandalige verzinsels" zijn, volgens Gawker, maar de geruchten blijven de aandacht trekken - vooral vanwege de nieuwe connectie van de familie Peltz met de Beckhams.

Aanbevolen: