Fans vermoeden dat Adele Taylor Swift ertoe heeft aangezet haar 'rode' album vervroegd uit te brengen

Fans vermoeden dat Adele Taylor Swift ertoe heeft aangezet haar 'rode' album vervroegd uit te brengen
Fans vermoeden dat Adele Taylor Swift ertoe heeft aangezet haar 'rode' album vervroegd uit te brengen
Anonim

Taylor Swift had gisteren nog een verrassing voor de fans.

De drievoudig winnaar van de Grammy Album of the Year-award heeft donderdag via sociale media aangekondigd dat de langverwachte heruitgave van haar 2012-album Red, nu getiteld Red (Taylor's Version), een week eerder zal debuteren dan verwacht.

Fans kunnen nu Swift's bijgewerkte opnames van "Begin Again" en "We Are Never Ever Getting Back Together" verwachten, evenals alle nieuwe muziek "From the Vault" op 12 november in plaats van de verwachte november 19. Hoewel de popsuperster niet onthulde waarom ze de verandering aanbracht, hebben fans hun eigen theorie en dat wijst allemaal op Adele!

De "Hallo"-zanger heeft de muziekwereld sinds het 25-album van 2015 niet meer vereerd met nieuw materiaal en er gaan al lang geruchten dat de zanger zich opmaakte voor een nieuwe release. Fans gingen los nadat een sindsdien verwijderde tweet bevestigde dat fans deze week nieuwe muziek van de Britse zangvogel zouden horen.

Nu, met de bevestigde datumwijziging van Swift, zijn fans ervan overtuigd dat het zo is dat ze ruimte kan maken voor haar vriendin Adele om haar vierde studioalbum op 19 november uit te brengen. "De manier waarop Taylor Swift haar releasedatum heeft verschoven omdat ze wist Adele zou alles uit het water schieten… een meisje moet doen wat een meisje moet doen!" schreef een fan.

"TAYLOR SWIFT heeft haar album voorbereid? ADELE KOMT ZEKER!!!", zei een ander, en een derde voegde eraan toe: "100%. Adele is letterlijk de enige artiest waar Taylor voor zou moeten verhuizen", verwijzend naar de geschiedenis van de twee zangers die altijd bovenaan de Billboard 200-albumgrafiek debuteren.

Fans geloven echt in het idee dat de twee sterren hun albums zo dicht bij elkaar kunnen uitbrengen, aangezien het album van Taylor een heruitgave voor haar is om eigenaar te worden van haar meesters en niet het begin van een nieuw muzikaal tijdperk.

"Adele's album is degene die vergeleken zal worden met 21 en 25. Er is geen verrassing met Red (TV). Taylor wil waarschijnlijk het nummer 1, maar ze had het ook al. Ik denk dat ze Red (TV) heeft aangekondigd) maanden van tevoren, zodat mensen wisten wanneer ze hun eigen werk moesten uitbrengen, "schreef op theoreticus.

"Het is net als wat Ed Sheeran zei, toen artiesten als Taylor Swift, Adele, Drake, besluiten om uit te brengen, andere artiesten gaan natuurlijk uit de weg", schreef een andere fan, "Adele komt echt letterlijk NIEMAND ELSE is groot genoeg om Taylor Swift haar releaseschema te laten veranderen."

Aangezien Adele zelf geen aankondigingen heeft gedaan, maken sommige fans een grapje dat ze niet eens weet dat er blijkbaar over zes weken een album uitkomt. "Weet Adele dat ze op 19 november uitkomt of is het gewoon Taylor Swift?" vroeg een fan.

Red (Taylor's Version) komt uit op 12 november, maar met Swift die deze laatste datumwijziging slechts twee weken na de verrassende release van 1989 "Wildest Dreams (Taylor's Version)" doortrekt, wie weet wat we kunnen zien voordat het v alt !

Aanbevolen: