Netflix's 'The Ultimatum' bestaat vanwege deze details achter de schermen

Inhoudsopgave:

Netflix's 'The Ultimatum' bestaat vanwege deze details achter de schermen
Netflix's 'The Ultimatum' bestaat vanwege deze details achter de schermen
Anonim

Netflix's nieuwste reality-dating-aflevering, The Ultimatum: Marry Or Move On, is ronduit fenomenaal. De show toont zes koppels die worstelen met enige onzekerheid over de toekomst van hun relaties. De ene partner in elke koppeling stelt de andere een drastisch ultimatum; trouw met me of laat me gaan. Om de ambivalentie van de aarzelende partner om zich te binden op te lossen, gaan de paren uit elkaar en laten ze elk een proefhuwelijk aan met een andere partner.

Dit onorthodoxe uitgangspunt en de spannende romantische scènes, het explosieve drama en de onvervalste chaos die het oplevert, zorgen voor een bedwelmende reality-tv-binge. Het is niet verwonderlijk dat intieme details over de show en zijn castleden onderwerp zijn geworden van verhitte controversiële debatten op sociale media. Hier zijn de laatste details achter de schermen van The Ultimatum om een aantal brandende vragen over de show te beantwoorden.

8 Hoe is het concept voor 'The Ultimatum' tot stand gekomen?

Het Ultimatum is schijnbaar gebaseerd op een onconventionele en ietwat extreme premisse. Volgens de maker van de show, Chris Coelen, is het concept echter niet zo onorthodox als het lijkt.

In een interview met E News legde de maker van de inhoud uit dat The Ultimatum is gebaseerd op een situatie die vaak voorkomt in relaties. "Iedereen zit al een tijdje in een situatie waarin je een relatie hebt en een van jullie of je partner is klaar om te trouwen en de ander is er niet zo zeker van."

7 Waarom waren Nick en Vanessa Lachey de favoriete gastheren voor 'The Ultimatum'?

Nick en Vanessa Lachey zijn om onverklaarbare redenen de favoriete gastheren van Netflix's meest explosieve reality-datingshows. De maker van het Ultimatum, Chris Coelen, heeft duidelijk een zwak voor het paar.

Toen hem werd gevraagd naar deze voorkeur in zijn interview met E News, antwoordde de Love is Blind-producer: "Ze zijn erg intuïtief, en ze zijn ook erg empathisch en bereid om te delen en willen het beste voor de koppels."

6 Hoe werd de cast van 'The Ultimatum' geselecteerd?

De Ultimatum-castingploeg kreeg de enigszins onmogelijke taak om koppels te identificeren wiens relatiestatus resoneerde met het ongebruikelijke uitgangspunt van de show. Het productieteam moest er ook voor zorgen dat de resultaten van het experiment zouden worden vertaald naar realistische scenario's.

"Net als op Love Is Blind, casten we in een specifiek geografisch gebied. We wilden hetzelfde doen in The Ultimatum, want als iemand een keuze gaat maken, wilden we dat het voor hen zou werken in de echte wereld."

5 Was sociale media betrokken bij de casting voor 'The Ultimatum'?

Hoewel sociale media van onschatbare waarde waren bij de casting voor The Ultimatum, was een praktische aanpak onvermijdelijk. In zijn interview met E News bekende Chris Coelen dat het niet zou helpen om alleen op sociale media te vertrouwen. "We doen natuurlijk alles wat normale castingteams doen op het gebied van sociale media, maar we proberen ook echt diep in de gemeenschap te graven en met mensen te praten en naar gemeenschapsgroepen en bars te gaan en overal waar je maar kunt komen. deze keer."

4 Waren de producenten van 'The Ultimatum' Matchmaker aan het spelen tijdens de casting?

Het Ultimatum had een aantal ogenschijnlijk diepgaande connecties, waarbij sommige "proef" -paren uiteindelijk fanfavorieten werden. Deze relaties zijn niet gefabriceerd door het productieteam.

De castingaanpak van de show zorgde er echter voor dat er sudderende romantische gevoelens tussen de castleden zouden zijn. "We wilden er zeker van zijn dat iedereen die aan de ervaring deelnam, mensen had waarvan we dachten, althans op papier, dat ze geïnteresseerd zouden zijn."

3 Waar woonden 'The Ultimatum'-paren tijdens het filmen?

Het productieteam van Ultimatum wilde koppels een diepgaande, authentieke ervaring bieden met implicaties uit de echte wereld. Deze toewijding strekte zich echter niet uit tot het filmen in de woningen van de castleden.

Tijdens de proefhuwelijken woonden de koppels in bedrijfswoningen. Chris Coelen legde deze aanpak uit in zijn interview met E News en zei: "Het was gewoon schoner als we deden wat we deden, namelijk hen een neutrale plek bieden waar je een nieuwe start kunt maken bij dit proefhuwelijk."

2 Aan welke regels waren 'The Ultimatum'-paren onderworpen?

In tegenstelling tot zijn voorganger Love is Blind, kende The Ultimatum geen strikte regels. Verrassend genoeg bemoeide het productieteam zich niet met de relaties van koppels of de dagelijkse interacties.

Chris Coelen legde deze aanpak uit in zijn interview met E News en zei: "Het is eigenlijk gewoon opgezet voor hen om een aantal vangrails te creëren waarin ze vervolgens de antwoorden kunnen vinden op de vragen die ze hadden."

1 Hoe hebben de producenten van 'The Ultimatum' het filmen benaderd?

Het productieteam van Ultimatum koos voor een onorthodoxe filmaanpak, waarbij castleden tijdens het filmen een normaal leven mochten leiden. Volgens Chris Coelen stelde deze benadering de koppels in staat om hun relaties in de echte wereld te onderzoeken en objectieve beslissingen te nemen. “We filmen niet 24/7 met ze en we houden ze niet in een bubbel en laten ze hun ding doen. Want als ze dat doen, helpt het hen echt om een echte beslissing te nemen die bij hen past."

Aanbevolen: