Ashley Tisdale & Lucas Grabeel's drama & Andere 'HSM' details achter de schermen

Inhoudsopgave:

Ashley Tisdale & Lucas Grabeel's drama & Andere 'HSM' details achter de schermen
Ashley Tisdale & Lucas Grabeel's drama & Andere 'HSM' details achter de schermen
Anonim

Het is jaren geleden sinds de allereerste High School Musical film in première ging in 2006, maar dat betekent niet dat mensen de eerste film niet nog steeds absoluut liefhebben en koesteren als zijn vervolg. De hele franchise is tot de nok toe gevuld met geweldige liedjes, de beste acteurs ooit en een aantal superschattige plotlijnen met een G-rating.

De franchise inspireerde zelfs een tv-serie die in 2019 werd gefilmd en uitgebracht. Achter de schermen vond er veel interessant drama plaats op de set van de originele High School Musical-film. Dit is wat we weten.

10 Ryan Evans was bedoeld als homoseksueel personage

Er beginnen dingen op te lijken voor de LGBTQ-gemeenschap op het gebied van representatie in films en tv-shows. Gezamenlijk beseffen organisaties en bedrijven hoe veel beter het is om inclusief te zijn. Kenny Ortega legde uit: "We besloten dat [Ryan] waarschijnlijk naar de universiteit zou gaan. Het ging minder om uit de kast komen en meer om zijn ware aard naar voren te laten komen." (Teen Vogue.) In de eerste HSM-film lieten ze zijn seksualiteit open voor interpretatie.

9 Aardappelvlokken werden gebruikt als sneeuwvlokken tijdens ‘Start Of Something New’

Iedereen herinnert zich het allereerste nummer dat werd uitgevoerd door Vanessa Hudgens en Zac Efron in hun karakterrollen van Gabriella Montez en Troy Bolton. Ze betreden het podium voor een karaoke-avond voor hun schooljaar, maar opnieuw en zingen voor de allereerste keer samen een lied. Dit is het moment waarop ze voor het eerst gevoelens voor elkaar ontwikkelden. Toen de sneeuwvlokken begonnen te vallen, dacht niemand echt twee keer na… maar wat werd er gebruikt om dat sneeuwvlokeffect te creëren? Aardappelvlokken!

8 Ashley Tisdale heeft misschien Gabriella gespeeld in plaats van Vanessa Hudgens

Ashley Tisdale deed auditie voor de rol van Gabriella Montez. Het is duidelijk dat, zoals we weten, Vanessa Hudgens het spel doodde in de rol van Gabriella Montez, terwijl Ashley Tisdale het spel doodde in de rol van Sharpay Evans. Ashley Tisdale heeft haar auditie volledig genageld, maar het was overduidelijk welke actrice de onschuldige lieverd moest spelen en welke actrice een scherpzinnige houding kon aannemen.

7 De hele (geweldige) soundtrack is in 5 dagen opgenomen

De soundtrack voor de eerste High School Musical-film is gevuld met bop na bop. Elk nummer is pakkend en memorabel. Het is meer dan indrukwekkend en ongelooflijk dat ze in vijf dagen alle nummers voor de soundtrack hebben kunnen opnemen. Het is eigenlijk best baanbrekend. Van Troy Bolton's "Getcha Head in the Game" tot "Breaking Free" van Gabriella en Troy samen, de nummers die ze hebben opgenomen zullen altijd worden herinnerd.

6 Wijlen Naya Rivera heeft misschien Gabriella gespeeld in plaats van Vanessa Hudgens

Het trieste en tragische verhaal van het overlijden van Naya Rivera haalde de krantenkoppen in 2020 toen ze verdronk tijdens een boottocht met haar zoon. Terugspoelend naar 2006, deed ze auditie voor de rol van Gabriella Montez. Het zou een geweldige match voor haar zijn geweest, aangezien ze slechts een paar jaar later in 2009 een musical / middelbare school-tv-serie landde. Vrolijkheid. Er is een reden waarom HSM en Glee constant worden vergeleken.

5 HSM werd gefilmd in 24 dagen

Het was recordbrekend, want het is weten dat de soundtrack voor de eerste film in vijf dagen is opgenomen, het is ook heel intens en krankzinnig om te ontdekken dat de film in 24 dagen is opgenomen! Het kostte hen slechts 24 dagen om alle beelden die nodig zijn om de film tot leven te brengen volledig vast te leggen.

Het is duidelijk dat de cast van de film voorafgaand aan die 24 dagen training, repetities en het auditieproces moest doorlopen, dus uiteindelijk was het proces veel langer dan dat. 24 dagen met de camera's aan het rollen is nog steeds erg snel.

4 Matthew Underwood had misschien Troy Bolton gespeeld in plaats van Zac Efron

Matthew Underwood, een acteur die je misschien herkent uit zijn tijd in Zoey 101 op Nickelodeon, deed auditie voor de rol van Troy Bolton, maar kon niet verder vanwege planningsconflicten. We weten nu dat de rol uiteindelijk naar Zac Efron ging, die het perfect deed. Nog een jonge acteur die auditie deed voor de rol van Troy Bolton? Sterling ridder. Eerlijk gezegd kunnen we het ons niet anders voorstellen. Zac Efron was een perfecte keuze.

3 Ze waren bijna de luipaarden in plaats van de wilde katten

De tieners van High School Musical hadden veel trots en schoolgeest. Ze waren er trots op student te zijn op hun school tot in de kern! Daarom kunnen we ons gemakkelijk herinneren dat ze de hele tijd hun schoolmascotte scandeerden… Zij waren de Wildcats.

Wie had ooit kunnen raden dat ze de luipaarden zouden zijn in plaats van de wilde stakingen? Het is maar goed dat ze besloten hebben om de naam van de mascotte te veranderen, omdat Wildcats gemakkelijk in hun songteksten kon integreren.

2 Mevrouw Darbus & Coach Bolton hadden een duet kunnen hebben

Mej. Darbus en Coach Bolton waren misschien een soort rivalen, maar er zou op een bepaald moment in de film een duet voor hen zijn! Het zou geweldig zijn geweest als ze daarmee door konden gaan en een nummer konden opnemen. Het zou hoogstwaarschijnlijk gaan over haar wens om de middelbare scholieren gefocust te houden op theater en zijn wens om de studenten gefocust te houden op basketbal. Hun tegenstrijdige opvattingen zouden een heel komisch nummer hebben opgeleverd.

1 Ashley Tisdale & Lucas Grabeel ruzie op de set van de eerste film

Ashley Tisdale en Lucas Grabeel speelden de rollen van tweelingbroers en -zussen die heel goed samen op het podium stonden voor optredens. In het echte leven konden ze het niet zo goed met elkaar vinden op de set van de eerste film. Lucas onthulde dat Ashley hem ongevraagde aanwijzingen gaf en advies gaf op een manier die bazig overkwam - vergelijkbaar met Sharpay Evans. Daar liet hij zich niet door verleiden. Ze zijn sindsdien cool met elkaar geworden.

Aanbevolen: