Alles waar Helen Hunt mee bezig is sinds 'Mad About You

Inhoudsopgave:

Alles waar Helen Hunt mee bezig is sinds 'Mad About You
Alles waar Helen Hunt mee bezig is sinds 'Mad About You
Anonim

Telkens wanneer een groot project eindigt, worden de sterren gedwongen een nieuwe weg in te slaan. Sommigen blijven bezig en vinden hun weg naar andere projecten, terwijl anderen de zaken vertragen en zelfs de industrie helemaal verlaten. Toch is het altijd fascinerend om te kijken naar de reizen die deze sterren maken.

Hunt is al jaren een vaste waarde in het vak en ze was een drijvende kracht achter het succes van Mad About You. Hunt is in grote films en shows geweest en heeft mensen genoeg gegeven om over te praten.

Dus, wat heeft ze gedaan sinds Mad About You? Laten we eens kijken en zien!

Bijgewerkt op 20 mei 2022: Helen Hunt is bezig gebleven sinds Mad About You eindigde in 1999, en ook sinds de heropleving in 2019. Hoewel ze in 2022 nog geen film- of tv-projecten heeft uitgebracht, is ze de ster en uitvoerend producent van een scripted sciencefictionpodcast genaamd SOLAR, met Alan Cumming en Stephanie Beatriz. Ze zal ook verschijnen in seizoen 2 van Blindspotting, dat later in 2022 wordt uitgebracht, en de film A Patriot, die momenteel in pre-productie is.

Helen Hunt was geweldig op 'Mad About You'

Gedurende 7 seizoenen en meer dan 160 afleveringen was Mad About You een van de meest populaire shows op tv. Met in de hoofdrollen de getalenteerde Helen Hunt en Paul Reiser, was de serie een groot succes, en het hielp Hunt en Resier om hun positie in de entertainmentindustrie te vergroten.

20 jaar na het oorspronkelijke einde van de show in 1999, werd de serie nieuw leven ingeblazen en bleef hij nog 12 afleveringen bestaan.

Toen hij sprak over het proces van het maken van afleveringen voor de opwekking, zei Hunt: "Vroeger maakte ik me in de zomer [pauze] erg ongerust over 'Oh God, 22 verhalen waar we aan moeten denken, en hoe we de doorschrijven.’ En dan, als we eenmaal een thema van het seizoen hadden, ontspande ik me en dacht ik: ‘We krijgen geweldige verhalen. Ik weet dat we dat zullen doen.' Evenzo leek er gewoon geen goede reden om het te doen totdat we hadden berekend dat dit het lege-nest-moment zou zijn. Toen dacht ik: 'O, we gaan gemakkelijk 12 verhalen vinden.'"

Na het oorspronkelijke einde van de show in 1999, bleef Hunt drukker dan sommigen misschien beseffen.

Helen Hunt was in films als 'The Night Clerk'

Voorafgaand aan Mad About You speelde Helen Hunt in grote films zoals Twister, een project dat ze bijna doorgaf.

"Het leek erop dat de tornado waarschijnlijk de ster van deze film is, en wat heb je aan die rol? En toen werd ik meegenomen naar een chique lunch, waar Steven Spielberg zei: 'Doe het alsjeblieft' en Ik zei: 'OK!'", zei Hunt.

Na het einde van Mad About You ging Helen Hunt weer uitzonderlijk werk doen op het grote scherm.

Ze zou later verschijnen in succesvolle films zoals Pay it Forward, Cast Away, What Women Want en Bobby.

Door de jaren heen zou ze haar lijst met credits blijven uitbreiden, en dit hield meestal in dat ze één filmproject per jaar op zich nam.

In de afgelopen jaren was de actrice in films als The Miracle Season, Candy Jar, I See You, The Night Clerk en How It Ends.

Zo goed als Hunt is in filmprojecten, mensen waren dankbaar dat ze ook geweldig werk bleef leveren op televisie.

Helen Hunt is ook terug bij tv-projecten

Na het einde van gek op jou, zou Hunt niet al te veel televisiewerk doen. Ze zou optreden in Empire Falls, Shots Fired en World on Fire. Misschien wel haar grootste tv-rol vandaag was op Blindspotting.

Fans waren verrast om te zien hoe Hunt contact maakte met Blindspotting, en in een interview met Collider vertelde ze dat ze betrokken was bij het project.

"Ik heb de film gezien. Zo begon het allemaal. Ik ging naar het theater en betaalde mijn vele dollars, en keek ernaar en vond het geweldig en tweette erover. Ze zagen dat en gaven commentaar op mijn tweet, en Ik gaf commentaar en we stuurden een bericht, en voor je het weet, was ik met deze jongens en we hadden het over hoe graag we samen iets zouden willen maken. En dan denk je: "Wat zou dat zijn?'"

Ze voegde er toen aan toe dat het team, nadat ze probeerde terughoudend te spelen, haar uiteindelijk vroeg om aan boord te komen.

"Ze waren aan het dammen en nieuwe ontwerpen. En toen, op een dag waren ze bij mij thuis en hadden ze net een telefoontje gekregen dat Starz acht afleveringen van deze show zou maken, dus dronken we champagne. Ze bleven Ik gooide deze grappen erin over dat ik erin zat, en ik dacht: "Maken ze een grapje?" Ik wilde niet dat er iets raars zou gebeuren in de vriendschap, dus ik deed alsof het niet gebeurt. En toen, ten slotte, belde Rafa [Casal] en zei: "We moeten stoppen met te doen alsof het niet gebeurt. Het is aan het gebeuren. We willen dat je erin zit. Maar we zullen van je houden, zelfs als je er niet in zit'", zei Hunt.

Helen Hunt is een podcaster geworden

Helen Hunt is de ster en uitvoerend producent van de populaire scripted podcast SOLAR, een sciencefictionserie die lovende kritieken heeft gekregen van fans en critici. De podcast debuteerde eind maart en er worden nog steeds nieuwe afleveringen uitgebracht.

Helen Hunt heeft geweldig werk verricht sinds haar Mad About You-dagen, en fans zijn enthousiast om te zien wat ze hierna gaat doen.

Aanbevolen: