Alles waar Sasso mee bezig is geweest sinds 'Mad TV

Inhoudsopgave:

Alles waar Sasso mee bezig is geweest sinds 'Mad TV
Alles waar Sasso mee bezig is geweest sinds 'Mad TV
Anonim

Schetskomedie kan een geweldige manier zijn voor een artiest om grip te krijgen op het reguliere publiek, en er zijn enkele opmerkelijke shows geweest die door de jaren heen grote sterren hebben voortgebracht. Saturday Night Live was de thuisbasis van sterren als Eddie Murphy, terwijl In Living Color een startpunt was voor Jim Carrey.

Tijdens de uitvoering op het kleine scherm trok Mad TV het publiek aan en Will Sasso was een van de grappigste artiesten die in de show verscheen. Sasso leek voorbestemd voor komische grootsheid, en toen hij eenmaal de kans had om op televisie te schitteren, liet hij de wereld zien hoe getalenteerd hij werkelijk is.

Het is een aantal jaren geleden dat Mad TV tot een einde kwam en Will Sasso is bezig gebleven in alle facetten van de entertainmentindustrie. Laten we eens kijken naar Will Sasso en zien wat hij heeft uitgespookt.

Will Sasso was briljant op 'Mad TV'

Will Sasso op Mad TV als Kenny Loggins
Will Sasso op Mad TV als Kenny Loggins

Tijdens het laatste deel van de jaren 90 maakte de Canadese comedyster Will Sasso zijn debuut op Mad TV, en het kostte Sasso geen tijd om een stempel op de show te drukken en een populaire artiest te worden.

Toen hij sprak over zijn vroege interesse in entertainment, zei Sasso: Mijn betrokkenheid bij de entertainmentbusiness kwam doordat ik als kind veel te veel televisie keek. Ik romantiseerde komedie en televisie en films al heel vroeg. Mijn oudere zus en mijn broer had de tv zo'n beetje uitgezet, dus uiteindelijk zag ik veel dingen die ik niet begreep omdat ik te jong was, maar het was allemaal goed. Het was vroeg Saturday Night Live, SCTV en dat soort dingen.”

Het is heel logisch om dit te horen, vooral gezien het feit dat de acteur een grote naam voor zichzelf maakte op Mad TV, een sketchcomedyshow in de trant van Saturday Night Live en In Living Color.

De show gaf de getalenteerde Sasso een geweldige kans om helder te schitteren terwijl het publiek afstemde, en hij maakte optimaal gebruik van zijn tijd in de show. Sinds het eerste einde in 2009 maakt de acteur furore in entertainment.

Hij is in films als 'Super Troopers 2' geweest

Will Sasso In Super Troopers 2 Promo foto
Will Sasso In Super Troopers 2 Promo foto

Televisie was misschien de plek waar Will Sasso voor het eerst grote bekendheid kreeg, maar de acteur heeft het behoorlijk goed voor zichzelf kunnen doen in de filmwereld door rollen in verschillende projecten te bemachtigen.

Vroeger kreeg hij rollen in films als Happy Gilmore en Beverly Hills Ninja, en nadat Mad TV was afgelopen, voegde hij nog een paar geweldige credits toe. Deze kredieten omvatten The Three Stooges, Movie 43, Super Troopers 2 en Klaus.

Toen hij sprak over Sasso's optreden in Super Troopers 2 en hoe getalenteerd hij is, zei de Broken Lizards-bende: Als je de nieuwe spelers binnenha alt, willen ze ook wat plezier hebben. Dat is een goed ding. Will Sasso is een van de grote improvisatoren die er is en je moet hem zijn magie laten bewerken. De 'Danny DeVito'-scène maakte geen deel uit van het script, maar Will was zo geweldig dat we het erin hielden. We dachten niet dat het het zou halen (de definitieve versie), maar de eerste keer dat we het voor een publiek speelden, lachte. Mensen houden van die scène.”

In wat voor niemand een verrassing zou moeten zijn, heeft Sasso zijn indrukwekkende werk door de jaren heen op het kleine scherm voortgezet.

Hij is op shows geweest zoals 'Loudermilk'

Op het kleine scherm heeft Will Sasso het behoorlijk druk gehad sinds zijn dagen op Mad TV. Hij speelt misschien niet de hoofdrol in elk project waar hij op terechtkomt, maar de komische acteur slaagt er altijd in om een grote indruk op het publiek achter te laten met wat hij op tafel brengt.

Enkele van zijn meest opvallende kredieten zijn The Cleveland Show, Children's Hospital, Drunk History, The League, Justified, Modern Family, Curb Your Enthusiasm en nog veel meer. Geloof ons als we zeggen dat dit nauwelijks het oppervlak van de indrukwekkende tv-credits die Sasso heeft opgedaan sinds Mad TV.

Het was indrukwekkend om te zien hoe de acteur zich een weg baant door film- en televisierollen, en het is altijd duidelijk waarom hij zo'n vast werk in entertainment heeft. Zijn talent bleek al in de jaren 90 en het is verbazingwekkend om te zien hoeveel werk hij heeft gedaan met de kansen die hij heeft verdiend.

Will Sasso is een drukke acteur met heel veel talent, dus zorg ervoor dat hij in de toekomst in de gaten wordt gehouden voor andere grote projecten.

Aanbevolen: