Model Sarah Talabi komt schoon over Timothee Chalamet-geruchten

Inhoudsopgave:

Model Sarah Talabi komt schoon over Timothee Chalamet-geruchten
Model Sarah Talabi komt schoon over Timothee Chalamet-geruchten
Anonim

Model Sarah Talabi speelt het cool te midden van de geruchten dat ze "zoende en danste" met Dune-acteur Timothée Chalamet op Coachella. Geruchten begonnen zich te verspreiden nadat aanwezigen met arendsogen de twee hadden gezien op een Coachella-livestream in het weekend, en nu begint het Victoria's Secret-model zich op te maken - in ieder geval om het meisje te zijn dat naast Timothée op de foto's staat.

Sarah Talabi richt zich op de foto's van haar en Timothée Chalamet die dansen en glimlachen die online zijn uitgelekt

"Timothee Chalamet was aan het dansen met en kuste Victoria's Secret-model Sarah Talabi op Coachella", een getuige gedeeld op Instagram roddelaccount Deuxmoi, samen met een foto van de twee stralend terwijl ze samen dansten.

“Ik was dit weekend op Coachella, evenals op het Revolve Festival en een paar andere privéfeesten. Dat was ik op de foto's; mijn tweelingzus, Leah Talabi, was er ook , vertelde Sarah in een exclusieve verklaring aan Page Six. “We waren allemaal gewoon aan het rondhangen en aan het vibreren met de muziek. Het was de mooiste avond van mijn leven.”

Terwijl Sarah het volhield om de vrouw naast Timothée te zijn in de foto's en video's die online circuleren, was ze niet van plan om te kussen en te vertellen. In plaats van een antwoord begon ze kunstig af te dwalen in een oproep tot actie tegen klimaatverandering.

"Iedereen vraagt me of ik Timothée Chalamet aan het kussen was op Coachella, en dat is een goede vraag", vervolgde ze. "Maar een goede vraag zou zijn om onze wereldleiders te vragen waarom de aarde nu 1,2 biljoen ton ijs per jaar verliest als gevolg van de opwarming van de aarde en waarom de hervorming van de klimaatcrisis totaal ondoeltreffend is geweest."

Sarah voegde toe: "Ik moedig je aan om contact op te nemen met je lokale vertegenwoordigers en hen dat te vragen."

Terwijl Sarah Talabi haar lippen misschien gesloten houdt over elke romance tussen de twee, hangen ze zeker rond

De influencer houdt haar lippen op elkaar als het gaat om eventuele romantiekgeruchten tussen de twee, maar ze ging maandag naar sociale media om enkele clips van Coachella te delen - waaronder een verhaal waarin ze Timothée tagde, samen met haar zus Leah en een vriendin.

"De beste tijd gehad met de beste groep mensen", schreef ze op de Instagram Story, terwijl ze een ander ondertitelde met: "Beste nacht van mijn leven."

De Call Me by Your Name-acteur dateerde van 2018 tot 2020 met Lily-Rose Depp, dochter van Johnny Depp. Hoewel sommige fans nog steeds willen dat het paar dingen opknapt, lijkt het erop dat Timothée verder is gegaan.

Aanbevolen: