De waarheid over de relatie van Timothée Chalamet en Tom Holland

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Timothée Chalamet en Tom Holland
De waarheid over de relatie van Timothée Chalamet en Tom Holland
Anonim

Zendaya… dat is de grote overeenkomst tussen Timothée Chalamet en Tom Holland. Natuurlijk is er het feit dat deze twee knappe jonge mannen twee van de grootste namen in Hollywood zijn en beiden slechts 25 jaar oud zijn. Oh, en ze spelen allebei de hoofdrol in enkele van de meest opmerkelijke films die momenteel aan de kassa staan of binnenkort zullen verschijnen. Maar het feit dat ze allebei samen met de mooie Euphoria-acteur in de hoofdrol spelen, is wat hen verbindt in de hoofden van fans. Zendaya-fans houden er tenslotte van om haar romantisch te betrekken bij een aantal van haar co-sterren, ongeacht of er daadwerkelijk iets tussen hen is gebeurd. Dus het is niet meer dan normaal dat ze dit met haar en haar Dune-medester, Timothée Chalamet, deden … hoewel Zendaya absoluut (?) aan het daten is met haar Spider-Man-medester, Tom Holland.

Gezien de connectie van Zendaya en Tom, evenals de ongelooflijke chemie en vriendschap van Zendaya op het scherm met The Call Me By Your Name-wonder, hebben fans de twee acteurs natuurlijk tegen elkaar opgezet. Dat, of ze willen heel graag dat ze BFF's worden. Maar dit zijn slechts mogelijke scenario's waarin de acteurs zich kunnen bevinden. De realiteit is heel anders. Hier is de waarheid over de relatie tussen Tom Holland van het Marvel Cinematic Universe en de potentiële schurk Timothée Chalamet van Dune.

Hoe Timothée Chalamet echt voelt over zijn Dune Co-Star, Zendaya

Om Timothée's gevoelens over Tom Holland echt te begrijpen, moet je begrijpen hoe hij over Zendaya denkt. Er is veel gepraat over de connectie tussen Timothée en Zendaya terwijl de twee de wereld rondgaan om Dune te promoten. Hoewel Zendaya een relatief kleine (maar belangrijke) rol speelt in de eerste film in de aankomende Dune-saga, staat ze centraal naast de ster van de film. Een van de vele redenen hiervoor is dat de twee jonge acteurs een onmiskenbare chemie hebben. Ze vinden het ook heerlijk om elkaar te complimenteren. Gezien hun heen-en-weer is het gemakkelijk in te zien waarom sommigen denken dat de twee flirten.

Maar als dat zo is, lijkt het ongevaarlijk en volledig platonisch. In feite kunnen ze gewoon BFF's zijn. Ze hebben immers wel een BFF-test gedaan toen ze werden geïnterviewd door Buzzfeed.

Tijdens deze BFF-test werd Timothée gevraagd wie Zendaya's "grootste verliefdheid op beroemdheden" is…

"Gemakkelijk, Tom Holland," zei Timothée terwijl Zendaya lachte, ook al was ze een beetje terughoudend over wat er echt aan de hand is tussen haar en haar Spider-Man co-ster. Maar het lijkt erop dat Timothee heel goed weet dat Zendaya draait om haar nieuwe Britse vriend. Toen Zendaya werd gevraagd naar de waarheid over haar relatie met Tom, verraadde Timothée's gezichtsuitdrukking alles… Ja, ze zijn helemaal aan het daten.

Voor degenen die wensen dat er iets aan de hand was tussen Zendaya en de Franse Dispact-ster, we zijn bang dat we pech hebben. Hoewel hij misschien een van Zendaya's grootste fans is, zijn de twee gewoon vrienden en hebben ze elkaar pas echt ontmoet tijdens het maken van Dune. Tom, aan de andere kant, gaat verder terug met Zendaya, wat een van de redenen lijkt te zijn waarom ze zo naar elkaar toe werden aangetrokken.

Hoe Timothée Chalamet en Tom Holland echt over elkaar denken

Ten eerste, Timothée beweert een aantal keren voor Tom te zijn aangezien. Hoewel de twee er misschien niet hetzelfde uitzien, delen ze enkele fysieke eigenschappen. Ze hebben ook vergelijkbare energieën en een pensioen voor charisma. Maar deze verkeerde identiteit is geen belediging voor Timothée.

"Ik heb [genaamd] Tom [Holland] gekregen, wat geweldig is, want hij is een geweldige kerel", zei Timothée tegen de BBC.

In een interview met Zendaya verklaarde Timothée dat hij denkt dat Tom Holland de perfecte persoon is om Spider-Man tot leven te brengen. Hij zei ook dat hij Tom een beetje heeft leren kennen via Zendaya en daar is hij erg blij mee. Hoewel fans Timothée graag tegen Tom zouden opnemen, lijkt het alsof hij de Spider-Man-ster echt leuk vindt. Timothée werd zelfs uitgenodigd om voor haar laatste verjaardag bij Tom en Zendaya's vrienden te hangen. Dit betekent dat Tom niets tegen Timothée lijkt te hebben.

Hoewel sommige acteurs zouden worden bedreigd als hun vriendin zo close zou zijn met een andere ster, lijkt Tom die mening niet te hebben. Hoewel hij in het openbaar vrijwel niets over Timothée heeft gezegd, leek Tom tijdens een interview met Seth Meyers te prijzen hoe cool en zacht Timothée in het echte leven is.

Toch geloven sommige fans dat Timothée heimelijk verliefd is op Zendaya en er alles aan doet om zijn positie in haar leven te verstevigen. Het feit dat hij op al haar Instagram-posts heeft gereageerd, lijkt deel uit te maken van hun redenering. Maar in dit stadium lijkt het echt alsof ze vrienden zijn en Timothée is eigenlijk een grote fan van haar vriend. Maar de tijd zal het leren wat er werkelijk aan de hand is tussen Zendaya, Timothée en Tom Holland.

Aanbevolen: