De echte reden waarom Julia Roberts onlangs in een Rom-Com-film is verschenen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Julia Roberts onlangs in een Rom-Com-film is verschenen
De echte reden waarom Julia Roberts onlangs in een Rom-Com-film is verschenen
Anonim

Onderweg heeft Julia Roberts verschillende winstgevende films gemaakt, vooral als het gaat om het genre van romcoms. Ze werd een icoon in dat soort filmruimte, grotendeels dankzij enkele opmerkelijke projecten in de jaren '90 die we in het artikel zullen bespreken.

Tegenwoordig is ze veel selectiever in haar rollen, vooral vanwege al het succes uit het verleden, gekoppeld aan het feit dat ze ook een moeder is. Nu is Roberts nog niet helemaal met pensioen, hoewel ze romcoms heeft vermeden. Fans vroegen zich af waarom, maar het lijkt erop dat we eindelijk een antwoord hebben.

Vermijdt Julia Roberts Rom-Coms?

Als we terugkijken op de legendarische carrière van Julia Roberts, zijn films die meteen in me opkomen romcoms als 'Pretty Woman' uit 1990 en 'My Best Friend's Wedding'.'Pretty Woman' was in feite de film die Julia's carrière veranderde, hoewel de actrice, zoals ze toegaf, zich niet realiseerde welke impact de film destijds had gemaakt.

"Toen kwam de film uit en ik was op weg naar het vliegveld en ik kreeg deze telefoonberichten van mijn agent … dat Pretty Woman het goed had gedaan en geweldige nummers had, wat niets voor mij betekende," zei ze. "Ik ging, oh, dat is prima, wat dat ook betekent. Ik had geen idee! Toen ging ik weer aan het werk."

' My Best Friend's Girl' speelde ook een belangrijke rol om Roberts weer op het goede spoor te krijgen, vooral na een paar teleurstellingen vlak daarvoor.

Ondanks al haar succes in het filmgenre, lijkt het alsof ze in de jaren 2000 een andere richting insloeg met serieuze rollen. Hierdoor dachten fans dat ze rom-coms voorgoed schuwde. Gezien haar recente woorden naast Vanity Fair is dat echter niet het geval.

Julia Roberts vermijdt Rom-Coms niet, maar…

Dus Julia Roberts vermijdt romantische komedies? Volgens haar recente woorden is dat niet het geval en is het eerder dat het juiste project niet is langsgekomen.

"Mensen interpreteren de hoeveelheid tijd die voorbij is gegaan dat ik geen romantische komedie heb gedaan soms verkeerd omdat ik er geen wil doen", legde ze uit. "Als ik iets had gelezen waarvan ik dacht dat het dat Notting Hill-niveau van schrijven of My Best Friend's Wedding-niveau van waanzinnig plezier was, zou ik het doen."

Roberts zou ook onthullen dat haar persoonlijke leven ook een grote rol speelde, aangezien haar prioriteiten de afgelopen jaren zijn verschoven. "Hier is het punt: als ik had gedacht dat iets goed genoeg was, had ik het gedaan", legde ze uit. “Maar ik heb de afgelopen 18 jaar ook drie kinderen gehad. Dat legt de lat nog hoger, want dan is het niet alleen 'Is dit materiaal goed?' Het is ook de wiskundige vergelijking van het werkschema van mijn man en het schoolrooster en de zomervakantie van de kinderen. Het is niet alleen: 'Oh, ik denk dat ik dit wil doen.’ Ik ben er trots op dat ik thuis ben bij mijn familie en mezelf als een huisvrouw beschouw.”

De actrice heeft een aantal projecten in de maak, waaronder de tv-serie 'Gaslit', samen met films 'Leave the World Behind' en 'Little Bee'. Dit roept de vraag op, hoe ziet de toekomst van de acteercarrière van Julia Roberts eruit?

Julia Roberts is veel selectiever met haar rollen

Aangezien ze 54 is en met een iconisch cv, heeft Julia Roberts het recht verdiend om selectiever te zijn met de rollen die ze op zich neemt. Volgens de actrice neemt ze tegenwoordig de tijd bij het kiezen van een rol. Niet zoals haar vroegere dagen, die veel meer ging over kwantiteit en naam maken.

“Dat ben ik altijd geweest. Kijk naar mijn films. Hoe had ik selectiever kunnen zijn?” zei Roberts. “Nee, ik bedoelde waarschijnlijk dat ik tegenwoordig voorzichtiger ben met de films die ik kies omdat we een gezin hebben en het niet alleen om mij draait. Mijn man en ik proberen niet tegelijkertijd te werken. Het kan gebeuren, maar… er zijn mijn projecten, Danny's projecten, de schoolplanning van de kinderen, het draait allemaal om planning.'

Met een netto woede van $ 250 miljoen hoeft Julia echt geen dag meer in haar leven te werken, in werkelijkheid. Ze kan ervoor kiezen om op elk moment met pensioen te gaan, net als collega-peer Jim Carrey. Desalniettemin gaat ze door met films en wat tv-werk, iets waar fans erg dankbaar voor zijn.

Aanbevolen: