De echte reden waarom Julia Roberts besloot huisvrouw te worden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Julia Roberts besloot huisvrouw te worden
De echte reden waarom Julia Roberts besloot huisvrouw te worden
Anonim

Als je denkt dat je Julia Roberts, 54, de afgelopen jaren niet veel hebt gezien, is daar een heel goede reden voor. De verbluffende Pretty Woman-actrice heeft een aantal jaren uit de schijnwerpers gehaald om zich te concentreren op het opvoeden van haar kinderen, en nu ze volwassen zijn, is ze eindelijk klaar om terug te keren naar haar rol als een van Hollywood's leidende acteurs. In de tussentijd stortte Roberts zich op het moederschap en beschreef zichzelf trots als een 'huisvrouw' in haar recente interview met The New York Times. De actrice deelt 3 kinderen, Hazel, Phinnaeus en Henry, met echtgenoot Daniel Moder.

Dus wat hebben de vrouw en moeder van drie te zeggen over haar tijd besteed aan het verzorgen van haar huis?

7 Het was niet per se opzettelijk

Terugtreden van acteren was niet helemaal een opzettelijke zet voor Roberts.

"Het was niet zo ontworpen", vertelde ze aan The New York Times, "zowel dat ik niet iets vond waarin ik geïnteresseerd was. Ik was verrast hoe snel de jaren voorbij leken te gaan."

"Het is ook de wiskundige vergelijking van het werkschema van mijn man en het schoolrooster van de kinderen en de zomervakantie", legde ze uit. “Het is niet alleen, oh, ik denk dat ik dit wil doen. Ik ben er trots op dat ik thuis ben bij mijn familie en mezelf als een huisvrouw beschouw.”

6 Toen haar kinderen nog heel jong waren, probeerde Julia Roberts haar werk te combineren met het moederschap

Tijdens die vroege jaren met haar kinderen, nam Roberts de vreemde filmrol op en zocht naar balans.

Ze weigerde bijna om in augustus te verschijnen: Osage County omdat haar jongste zoon naar de kleuterschool ging.

"En ik dacht: 'Hoe kan ik dit missen?' Ik herinner me dat ik er met Danny over sprak en hij zei: ‘Op een gegeven moment zou je ons moeten verlaten om te werken. Zou je niet liever met die dobbelstenen gooien in een situatie als deze, waarin je een goed begrip hebt van wat je gaat doen en de mensen met wie je gaat werken?'", herinnert ze zich.

Ze zegt dat haar man "gelijk had om me te pushen", "Dat is het vrouwelijke lot. Dat gevoel van weggaan is moeilijk."

5 Haar kinderen worden zo snel groot

Misschien was de Erin Brokovich-ster verstandig om de tijd met haar kinderen in te pakken - ze worden erg snel groot!

Toen ze het had over haar 17-jarige tweeling die binnenkort naar de universiteit ging, zei Roberts: "Ik bedoel, ik word er een beetje duizelig van."

Sprekend met Extra, voegde ze eraan toe: Ik ben helemaal opgewonden voor hen. Het is echt spannend en ik had niet het geluk om een universiteitservaring te hebben. Dus om te zien hoe het voor hen gebeurt, is echt fascinerend.”

4 Julia Roberts wilde nog steeds dat haar kinderen haar aan het werk zagen

Tegelijkertijd zei Roberts dat het belangrijk was dat haar kinderen haar zagen werken, ook al ging dat ten koste van de tijd van het gezin, iets waar ze mee worstelde:

“Het grootste deel van het jongere leven van mijn kinderen zagen ze hun vader vertrekken en ik werkte een beetje, maar ze merkten het bijna niet. Het was alsof ik alleen weg was als ze een dutje deden of zoiets. Ik heb wel een verantwoordelijkheidsgevoel om mijn kinderen te laten zien dat ik creatief kan zijn en dat het betekenisvol voor me is, "vertelde ze aan The New York Times, "zo betekenisvol dat ik er voor bepaalde tijd voor zal kiezen om me daar bijna meer op te concentreren dan mijn familie, waar ik moeilijk mee in het reine kon komen.”

3 Geen enkele filmrol wekte haar interesse

Als je denkt dat een van de redenen waarom de Notting Hill-ster een stap terug deed, was omdat ze geen interesse meer had in films of geen goede rollen kon krijgen, dan kan het antwoord niet anders zijn. Heel eenvoudig, geen enkele goede rol trok haar interesse.

"Dit is het punt: als ik had gedacht dat iets goed genoeg was, had ik het gedaan", zei Roberts. "Ik heb het gelezen. Ik wil het of ik wil het niet. Dat is hoe ik mijn beslissingen heb genomen voor 50 of welke films dan ook," zei ze.

2 Julia Roberts Vervolg

"Ik heb de afgelopen 18 jaar ook drie kinderen gehad. Dat legt de lat nog hoger, want dan is het niet alleen 'Is dit materiaal goed?' Het is ook de wiskundige vergelijking van het werkschema van mijn man en het schoolrooster en de zomervakantie van de kinderen. Het is niet alleen: 'O, ik denk dat ik dit wil doen.' Ik ben er trots op om thuis te zijn bij mijn familie en mezelf als huisvrouw te beschouwen, " legde Roberts uit.

1 Nu maakt Julia Roberts meer winst

Haar tienerkinderen zijn bijna volledig opgevoed, Roberts richt zich nu op de toekomst en denkt erover om haar huisvrouwenfase achter zich te laten. Hoewel ze trots is op de tijd die ze thuis met de kinderen doorbracht, voelt ze zich nu klaar om misschien terug te keren naar de filmwereld en opnieuw haar stempel te drukken. Ze heeft al meer dan twintig jaar geen van haar belangrijkste romcoms gemaakt, maar nu is misschien het moment om terug te keren…

Aanbevolen: