The Ridiculous Way Arnold Schwarzenegger verdiende $ 1 miljoen per dag gedurende 25 dagen in 'Batman And Robin

Inhoudsopgave:

The Ridiculous Way Arnold Schwarzenegger verdiende $ 1 miljoen per dag gedurende 25 dagen in 'Batman And Robin
The Ridiculous Way Arnold Schwarzenegger verdiende $ 1 miljoen per dag gedurende 25 dagen in 'Batman And Robin
Anonim

We weten allemaal heel goed dat Arnold Schwarzenegger een serieuze medaille heeft verdiend. Heck, dit is dezelfde man die moeiteloos een tank van Oostenrijk naar de VS heeft verscheept, alleen voor de kinderen …

Onderweg maakte Arnold enkele dubieuze films, waaronder 'Batman en Robin', wat een grote teleurstelling was in 1997. Sommigen zeggen zelfs dat het de carrière van een bepaald castlid, Alicia Silverstone, heeft verpest.

We bekijken wat er is gebeurd en hoe Arnold erin slaagde een fortuin te verdienen voor de rol van Mr. Freeze.

George Clooney was niet blij met het salaris en de prestaties van Arnold Schwarzenegger

In 1995 ontving Joel Schumacher lof voor 'Batman Forever', dat nog steeds met veel liefde wordt bekeken door fans. Zijn tweede film in 1997 'Batman &Robin' bleek echter een complete ramp te zijn. De film had een enorm budget, geschat op 125 miljoen tot 160 miljoen dollar.

De cast was gevuld met bekende namen, waaronder George Clooney, Alicia Silverstone, Uma Thurman en Arnold Schwarzenegger om er maar een paar te noemen. De film heeft een goedkeuringsclassificatie van 12% op platforms zoals Rotten Tomatoes en bovendien viel de meeste kritiek op George Clooney die Batman speelde.

Clooney reageerde op zijn tijd in de film en verklaarde dat het niet alleen een ramp was, maar dat we er ook niet goed voor werden betaald, in tegenstelling tot een bepaald iemand.

“Schwarzenegger kreeg er, denk ik, $ 25 miljoen voor, dat was ongeveer 20 keer meer dan ik ervoor kreeg, en weet je, we hebben zelfs nooit samengewerkt! Op een dag werkten we samen. Maar ik nam alle hitte op, 'zei Clooney.

“Nou, eerlijke deal; Ik speelde Batman en ik was er niet goed in, en het was geen goede film, maar wat ik leerde van die mislukking was dat ik moest heroverwegen hoe ik aan het werk was, 'zei Clooney. "Omdat ik nu niet alleen een acteur was die een rol kreeg, ik werd verantwoordelijk gehouden voor de film zelf."

Niet alleen kreeg Arnold een premie voor de rol, maar het bleek dat hij ook een aantal serieuze voordelen in zijn contract had.

Arnold Schwarzenegger's waanzinnige salaris van $ 25 miljoen kwam ook met andere voordelen

Aan het eind van de dag liep Arnold weg met een salaris van $ 25 miljoen, wat zelfs drastisch is in de wereld van vandaag. Om de zaken nog veel raadselachtiger te maken, was hij maar 25 dagen op de set. En oh ja, volgens ScreenRant had hij ook een bepaalde clausule in zijn contract die de hoeveelheid tijd dat hij per dag op de set zou werken, beperkte.

"Hij had ook een twaalfurige werkdag ingebouwd in zijn contract, dat in combinatie met zijn tijd doorgebracht in de make-upstoel en het zich aanpassen, beperkte hoe lang de filmmakers met hem konden filmen", zegt Cotter van ScreenRant.

Hoewel de film niet goed werd ontvangen, zou Arnold onthullen dat de studio wanhopig op zoek was naar hem. Bovendien toonde hij niet veel berouw voor zijn tijd in de film, wat de norm lijkt te zijn voor Arnold en zijn kijk op die minder dan geweldige rollen.

Arnold Schwarzenegger heeft er geen spijt van dat hij de rol in 'Batman And Robin' op zich heeft genomen

"In de meeste gevallen heb ik geen spijt van de films die mislukten of niet zo goed waren", zei de voormalige gouverneur van Californië. "Achteraf is het altijd makkelijk om zelfvoldaan te zijn, toch?"

Dat is Arnolds kijk op zijn negatieve films. In werkelijkheid heeft hij niet veel besproken als het gaat om 'Batman &Robin', vooral als het ging om zijn waanzinnige salaris. Naast Comic Book gaf hij echter wel commentaar op zijn algehele ervaring tijdens de film, waarbij hij vermeldde dat hij geen spijt had van zijn tijd en ervaring.

"Ik heb er helemaal geen spijt van. Ik vond het personage interessant en twee films daarvoor was Joel Schumacher op zijn hoogtepunt. Dus het besluitvormingsproces was niet uit. Tegelijkertijd deed ik daar Eraser en Warner Bros. smeekte me om de film te maken."

Met een waanzinnige nettowaarde van $ 450 miljoen, slaagde Arnold erin een serieuze bank te maken, ondanks de perceptie volgens de fans van bepaalde films. Desalniettemin v alt niet te ontkennen dat hij waanzinnig veel te veel betaalde bij het beoordelen van zijn werkdagen en prestaties.

Aanbevolen: