Reese Witherspoon verdiende $ 15 miljoen voor een film die $ 72 miljoen verloor, dit is wat er is gebeurd

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon verdiende $ 15 miljoen voor een film die $ 72 miljoen verloor, dit is wat er is gebeurd
Reese Witherspoon verdiende $ 15 miljoen voor een film die $ 72 miljoen verloor, dit is wat er is gebeurd
Anonim

Hollywood is een plek waar beroemde gezichten de kans hebben om een erfenis op te bouwen en miljoenen te verdienen terwijl ze dat doen. Het is bijna onmogelijk om in te breken, maar als je er eenmaal bent, zijn roem en fortuin bereikbaar.

Reese Witherspoon is een van de aardigste mensen in Hollywood, en dankzij het uitbreken en het succes van de kassa, heeft ze een geweldig vermogen opgebouwd. Het succes was ongelooflijk om te zien, maar de actrice is niet zonder fouten.

Jaren geleden verdiende Witherspoon miljoenen voor een film die vrijwel niemand zich herinnert. Laten we eens kijken naar haar enorme betaaldag voor een totale blindganger.

Reese Witherspoon is een krachtpatser

Reese Witherspoon is een van de grootste sterren in Hollywood, en dat is al bijna 20 jaar zo. Ze ging gestaag achteruit in haar jongere jaren, en toen ze eenmaal uitbrak, was er gewoon geen houden meer aan haar om te domineren aan de kassa.

Tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie heeft de actrice een ongelooflijk vermogen getoond om te gedijen in een verscheidenheid aan projecten. Simpel gezegd, als Reese Witherspoon erbij betrokken is, dan weet je dat ze een uitstekende prestatie gaat leveren.

In tegenstelling tot een aantal van haar leeftijdsgenoten, heeft ze een voorliefde getoond om te gedijen op zowel het grote als het kleine scherm. Haar recente werk aan The Morning Show met Jennifer Aniston was fantastisch, en het laat maar weer eens zien hoe getalenteerd ze is.

In dit stadium van haar carrière heeft ze niets meer te bereiken, en toch blijft ze kwaliteitswerk produceren. Dit alles draagt bij aan wat een blijvende erfenis zal zijn.

Het aanhoudende succes van Witherspoon was geweldig om te zien, en dankzij haar onvermoeibare werk en succes, vraagt ze een flinke beloning voor elk project.

Witherspoon landde enorme betaaldags

Sinds de jaren 2000 verzamelt Reese Witherspoon enorme loonstrookjes die haar van het peloton hebben gescheiden. Het was niet altijd zo, maar toen ze eenmaal een ster werd, kon ze alles beheersen wat ze maar wilde.

"Haar eerste miljoenensalaris kwam van "Legally Blonde" uit 2001. Het succes van Legally Blonde bracht haar salaris voor Sweet Home Alabama in 2002 op $ 12,5 miljoen. In 2003 verdiende ze $ 15 miljoen voor Legally Blonde 2. Ze heeft ook verdiende haar eerste Executive Producer-tegoed voor het vervolg. Vanaf dit moment verdiende Reese een standaard minimumbasissalaris van $ 15 miljoen per film. Alleen al tussen 2001 en 2012 verdiende ze meer dan $ 120 miljoen aan basisfilmsalaris. Tot op heden bedraagt haar filmsalaris in totaal top $ 250 miljoen ", schrijft Celebrity Net Worth.

Die indrukwekkende salarislijst is alleen voor haar films, en het bevat niet de duizelingwekkende hoeveelheid geld die ze op tv verdient.

Volgens Glamour, "spelen Witherspoon en Jennifer Aniston momenteel de hoofdrol in het eerste programma van Apple TV+, The Morning Show, waarvoor ze elk naar verluidt $ 2 miljoen per aflevering verdienen."

Ja, Witherspoon weet hoe ze een fortuin moet maken, en dit is allemaal alleen voor haar acteerwerk. Ze heeft ook veel geld verdiend met produceren en met goedkeuringsdeals.

Het is duidelijk dat netwerken en studio's de waarde inzien die ze aan elk project kan toevoegen, maar haar naam alleen is niet altijd in staat om een film naar de overwinning te leiden.

Reese verdiende $ 15 miljoen voor 'How Did You Know'

Een scène uit How Did You Know
Een scène uit How Did You Know

Nooit gehoord van de film How Did You Know ? Nou, de meeste mensen niet, want deze met sterren bezaaide affaire was een enorme flop in de theaters.

Houd in gedachten dat deze film met Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson en zelfs Kathryn Hahn speelde. Met andere woorden, de cast van deze film alleen zou meer dan genoeg moeten zijn om een fortuin te verdienen aan de kassa, maar in plaats daarvan flopte deze film en werd in feite genegeerd door de overgrote meerderheid van de mensen.

Er is gemeld dat Witherspoon $ 15 miljoen verdiende voor haar rol in de film, wat normaal is voor een actrice van haar kaliber. Het probleem? Deze film kon wereldwijd slechts $ 48 miljoen verdienen. Om het nog erger te maken, droeg het een prijskaartje van $ 120 miljoen, wat betekent dat het een hoop geld verloor.

Dit is natuurlijk niet de schuld van Witherspoon. Deze film is slechts een goed voorbeeld van een grote naam die een groot salaris verdient in een flop. Het is al ontelbare keren eerder gebeurd, en het zal ongetwijfeld weer gebeuren. Zo gaan de dingen soms in Hollywood.

Hoe wist je dat het een totale mislukking was, maar Witherspoon's salaris van $ 15 miljoen moet het een gemakkelijkere pil hebben gemaakt om te slikken.

Aanbevolen: