Hoe reageerde de vrouw van Bruce Willis, Emma Heming, op zijn afasiediagnose?

Inhoudsopgave:

Hoe reageerde de vrouw van Bruce Willis, Emma Heming, op zijn afasiediagnose?
Hoe reageerde de vrouw van Bruce Willis, Emma Heming, op zijn afasiediagnose?
Anonim

Fans waren verrast toen Demi Moore aankondigde dat haar ex-man Bruce Willis de diagnose afasie had - een cognitieve achteruitgang die voornamelijk de spraak beïnvloedt. "Aan de geweldige supporters van Bruce wilden we als familie delen dat onze geliefde Bruce enkele gezondheidsproblemen heeft gehad en onlangs is gediagnosticeerd met afasie, wat zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt", schreef de Striptease-ster op Instagram, eraan toevoegend dat de zesde Sense-acteur verlaat officieel Hollywood.

"Als gevolg hiervan en met veel aandacht, stapt Bruce weg van de carrière die zoveel voor hem heeft betekend", vervolgde Moore. "Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we zijn je zo dankbaar voor je voortdurende liefde, medeleven en steun. We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans binnenhalen omdat we weten hoeveel hij voor jou betekent, net als jij voor hem. Zoals Bruce altijd zegt: 'Live it up' en samen zijn we van plan om precies dat te doen." Willis' vrouw, Emma Heming Willis houdt fans ook op de hoogte van de reis van de acteur. Maar onlangs zei ze dat het een "tol" heeft geëist. over haar geestelijke gezondheid. Zo is ze tegenwoordig.

Hoe hebben Bruce Willis en Emma Heming Willis elkaar ontmoet?

Volgens haar website ontmoette Heming Willis haar toenmalige toekomstige echtgenoot in 2007 in hun 'gemeenschappelijke trainer's gym'. In die tijd was ze een model dat op de catwalk liep voor grote modehuizen zoals Chanel, Valentino, Dior en zelfs Victoria's Secret. "Ik was ook het gezicht van campagnes voor Dior-cosmetica en commercials voor Clairol en Redken", schreef ze op haar website. "Ik had het geluk om samen te werken met enkele van de beste en meest begaafde fotografen in de branche, zoals Patrick Demarchelier, Annie Lebowitz, Steven Klein en Tyen, om er maar een paar te noemen."

In 2009 stapte het stel in het huwelijksbootje in het huis van Willis in Parrot Cay, Turks & Caicos. Drie jaar later verwelkomden ze hun eerste dochter Mabel Ray. In 2014 werd hun tweede dochter Evelyn Penn geboren. In maart 2021 vierde het koppel hun 12-jarig huwelijksjubileum. "Jongen, ik hou echt van deze man tot aan de maan en terug! Hoewel er tijden zijn geweest dat ik hem graag naar de maan had willen brengen, hem afzetten en solo terugkomen! Zo ziet 12 jaar huwelijk eruit, toch? " schreef het voormalige model destijds op Instagram.

"Maar hij is mijn persoon. Er is niemand met wie ik dit gekke ding, trouwen genaamd, zou willen meemaken dan met hem," vervolgde Heming Willis. "Hij is mijn familie, hij heeft me de familie (en meer) gegeven waar ik van droomde en ik hou van hem tot in mijn diepste. Gelukkig 12-jarig jubileum, mijn lief." In het jaar dat ze trouwden, zei Willis dat hij "van 'F--- love' naar 'Liefde is echt het antwoord' ging." Hij gaf zelfs toe dat hij "misselijkmakende" pda's had met zijn vrouw."We zijn misselijk. We zoenen in het openbaar", vertelde hij. "Ik weet dat er een regel is die je niet hoort te doen - wat is dat? Openbare uitingen van genegenheid?"

Is de vrouw van Bruce Willis, Emma Heming Willis, dicht bij zijn ex Demi Moore?

Moore zei eerder op Instagram dat Heming Willis als een zus voor haar is. De actrice beschreef de laatste als "een mooie moeder die toegewijd is aan haar familie, een absoluut prachtige vrouw." Over hun zusterschap gesproken, ze schreef: “@emmahemingwillis: ik SeeHer als familie die ik vereerd voel om een vriend te noemen. Onze kinderen zijn zussen en toch is er geen naam voor wat onze familieband met elkaar is. We zijn moeders verenigd, zussen verbonden aan dit gekke avontuur van het leven."

Heming Willis zorgde er ook voor dat Moore erbij was toen zij en de Die Hard-acteur hun geloften hernieuwden in 2019. "Ze verwelkomde me in haar familie zoals ik haar verwelkomde in de onze", zei het model dat ondernemer werd."Ik heb zoveel respect voor hoe Bruce en Demi door hun scheiding heen werkten om hun kinderen op de eerste plaats te zetten. Ik heb daar zoveel van geleerd en ben zo veel gegroeid door ernaar te kijken. Het was belangrijk voor haar om daar te zijn."

Hoe gaat het tegenwoordig met de vrouw van Bruce Willis, Emma Heming Willis?

Onlangs vertelde Heming Willis aan The Bump dat ze tegenwoordig haar familie op de eerste plaats zet. "Ik worstel elke dag met het maken van tijd voor zelfzorg. Ik plaats de behoeften van mijn familie boven die van mezelf, wat me geen enkele held maakt", bekende ze. "Die hoeveelheid zorg voor iedereen in mijn huishouden had een negatieve invloed gehad op mijn geestelijke gezondheid en algehele gezondheid, en niemand in mijn familie had er baat bij."

"Iemand vertelde me niet zo lang geleden dat wanneer je te veel voor iemand zorgt, je uiteindelijk te weinig voor jezelf zorgt. Dat hield me tegen en resoneerde echt met mij", vervolgde ze. "Ik bemoeder mezelf niet perfect, maar ik weet dat ik een aantal basisbehoeften heb die een must zijn, zoals in de eerste plaats lichaamsbeweging. Het is een tijd waarin ik de verbinding kan verbreken en iets kan doen waarvan ik weet dat het me over het algemeen een goed gevoel geeft. Ik denk dat het belangrijk is om dat ene ding te vinden waardoor je je goed voelt en van daaruit verder te bouwen."

Nu lijkt het erop dat de moeder van twee een balans heeft gevonden tussen zelfzorg en de broodnodige tijd voor het gezin te midden van Willis' toestand. "De meisjes brengen zoveel liefde, gelach en leven in ons huis. Voor ons als gezin ging het altijd om het maken van herinneringen", legt Heming Willis uit. "Ik weet niet eens zeker of we rituelen of tradities hebben. We vinden het gewoon heerlijk om tijd met elkaar door te brengen, en we weten dat tijd kostbaar is, en dat beschouw ik niet als vanzelfsprekend."

Aanbevolen: