Hoe reageerde de familie van Big Ed op zijn verloving met vriendin Liz Woods?

Inhoudsopgave:

Hoe reageerde de familie van Big Ed op zijn verloving met vriendin Liz Woods?
Hoe reageerde de familie van Big Ed op zijn verloving met vriendin Liz Woods?
Anonim

Na de trending break-up van Big Ed met zijn ex- 90-dagen verloofde partner Rose De Vega, keert de 4'11 professionele fotograaf opnieuw terug naar reality-tv als een ster in 90-dagen verloofde: The Single Life. Echter, als hij hoopt liefde te vinden in Kaory, zijn nieuwe partner in de show, fa alt hij opnieuw. Maar met een onverwachte wending duikt een van zijn ex-partners, Liz Woods, op en deelt hij de schijnwerpers met hem tegen het einde van de show, wat leidt tot hun verrassende betrokkenheid.

Met al het drama dat Big Ed in korte tijd meemaakt, is zijn familie nog steeds zo ondersteunend als toen hij bij Rose was? Wat vindt zijn familie van zijn korte voorstel aan Liz? Zullen we Big Ed terugzien in het volgende seizoen van 90-dagen verloofde in de hoop weer een nieuwe partner te vinden? Blijf lezen om erachter te komen …

Zijn Big Ed en Liz nog steeds samen in 2022?

Big Ed en Liz's relatie is altijd rotsachtig geweest, zoals fans geloven. Nadat Big Ed en Rose uit elkaar gingen, werd hij negen maanden later verliefd op Liz, maar toen gingen de twee uit elkaar, zes maanden na hun relatie. Ed was weer vrijgezel en sloot zich aan bij 90-dagen verloofde: The Single Life, maar werd geghost door haar Mexicaanse ex-partner, Kaory.

Na zijn strijd om liefde te vinden, verliest zijn hond Teddy zijn leven, wat de 56-jarige in een emotionele toestand brengt. Maar Liz komt weer op de foto en stuurt hem een brief waarin ze haar medeleven betuigt. Het stel kwam in september 2021 weer bij elkaar, verloofde zich in november van dat jaar en is van plan in augustus 2022 te trouwen.

Fans waren echter sceptisch over de echte tussen hen, ondanks hun voortdurende relatie, zoals screenshots van Liz' nu verwijderde Instagram-bericht, zeggende: "Ik word gekleineerd in het creëren van een levensstijl die nooit mij zal zijn!! Ik kan niet wachten om ontslagen worden, en ik kan niet wachten om gedumpt en vrijgezel te worden! Hier gaan we!!! Ik ga dit leven niet spelen!"

Hebben Big Ed en Liz een kind?

Met Liz bijna de helft van Big Ed's leeftijd op 30-jarige leeftijd, lijkt het onwaarschijnlijk dat het paar een kind krijgt gezien de vage waarheid over hun relatie. Liz heeft echter een 7-jarige dochter, Ryleigh, met haar ex-partner, terwijl Big Ed ook Tiffany heeft, haar 31-jarige dochter.

Zelfs voordat het paar gaat trouwen, verwelkomde Big Ed Ryleigh al als zijn kind als onderdeel van hun kleine gezin met Liz. Er zijn weinig openbare interacties tussen Ryleigh en Big Ed, maar het lijkt de tegenovergestelde manier te zijn tussen Liz en Tiffany.

Big Ed's dochter voelt zich ongemakkelijk bij Liz

Er zijn een paar redenen waarom Big Eds dochter Tiffany zich ongemakkelijk voelt bij Liz, maar de belangrijkste oorzaak is hun leeftijdsverschil. Aangezien Liz pas 30 jaar oud is en Tiffany 31 jaar oud, vertelt Tiffany zijn vader dat het haar ongemakkelijk maakt dat haar aanstaande stiefmoeder jonger is dan zij. Zelfs vóór de verloving van haar vader met Liz, heeft ze al uitgesproken wat ze voelt voor Liz, maar Big Ed zette desondanks door met de verloving.

Afgezien van hun leeftijdsverschil, voelt Tiffany zich ook ongemakkelijk bij de 'playboy'-levensstijl van Big Ed. Na zijn eerste breuk met Liz in 2021, doken er op internet foto's op van Big Ed feesten in Las Vegas met zijn zogenaamde "suikerbaby's", wat bij sommige fans de wenkbrauwen deed fronsen. Er zijn een paar redenen waarom Tiffany, de dochter van Big Ed, zich ongemakkelijk voelt bij Liz, maar de belangrijkste oorzaak is hun leeftijdsverschil.

Aangezien Liz pas 30 jaar oud is en Tiffany 31 jaar oud, vertelt Tiffany zijn vader dat het haar ongemakkelijk maakt dat haar aanstaande stiefmoeder jonger is dan zij. Zelfs vóór de verloving van haar vader met Liz, heeft ze al uitgesproken wat ze voelt voor Liz, maar Big Ed zette desondanks door met de verloving.

Afgezien van hun leeftijdsverschil, voelt Tiffany zich ook ongemakkelijk bij de 'playboy'-levensstijl van Big Ed. Na zijn eerste breuk met Liz in 2021, doken er op internet foto's op van Big Ed feesten in Las Vegas met zijn zogenaamde "suikerbaby's", wat bij sommige fans de wenkbrauwen deed fronsen.

Big Ed's familie ziet de rode vlaggen

In tegenstelling tot de relatie van Big Ed met Rose De Vega, staat zijn familie relatief minder achter zijn laatste verloving met Liz.

Net als Tiffany's aarzeling ten aanzien van de verloving van haar vader, zet Big Eds moeder Norma ook vraagtekens bij de datingbeslissingen van haar zoon en vraagt ze wat hem ervan weerhoudt om met vrouwen binnen zijn leeftijdscategorie te daten. Afgezien van Tiffany's onbeschofte uitspraken over de 90-daagse verloofde die alles vertelt, heeft niemand in de familie van Big Ed Liz en zijn verloving publiekelijk gesteund.

Big Ed's familie houdt rekening met veel rode vlaggen in zijn relatie met Liz, zoals hun aanzienlijke leeftijdsverschil, ongeëvenaarde media en echte uitingen van genegenheid, en zeer openbare en snelle betrokkenheid. Ondanks hun pogingen om er privé met Ed over te praten, lijkt de 90-dagen-verloofde ster echter te besluiten om met Liz te trouwen en zegt: "de mensen die niet willen komen zijn waarschijnlijk mijn moeder en mijn dochter", over zijn betrokkenheid van de familie bij hun aanstaande huwelijk.

Aanbevolen: