Bruce Willis vroeg toestemming aan zijn vrouw voor scènes met Mary-Louise Parker en Catherine Zeta-Jones

Inhoudsopgave:

Bruce Willis vroeg toestemming aan zijn vrouw voor scènes met Mary-Louise Parker en Catherine Zeta-Jones
Bruce Willis vroeg toestemming aan zijn vrouw voor scènes met Mary-Louise Parker en Catherine Zeta-Jones
Anonim

Het was geen gemakkelijk moment voor Bruce Willis en zijn vrouw Emma Heming na de aankondiging van zijn afasiediagnose. Plotseling werd zijn carrière in de wacht gezet, in feite met pensioen gaan, terwijl andere merkwaardige informatie, zoals de acteur die een oortje droeg om zijn tekst te onthouden, samen met kortere dagen werken allemaal logisch was.

Red 2 was een van zijn laatste opmerkelijke projecten en de acteur had veel plezier op de set. Er waren echter bepaalde scènes die hij moest uitvoeren door zijn vrouw. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd en hoe het is verlopen.

Bruce Willis was niet bij alle kusscènes in het rood 2

De recensies voor Red 2 waren gemengd en het lijkt erop dat de plannen voor de derde film ook werden geschrapt. Het v alt echter niet te ontkennen dat de cast populair was, met onder meer Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Catherine Zena-Jones en John Malkovich.

Gezien zo'n cast en actiescènes, was het budget voor de film groot, $ 84 miljoen. Het slaagde erin een winst te maken van bijna $ 149 miljoen aan de kassa.

Bruce had een positieve tijd bij het opnemen van de film en stond altijd klaar en enthousiast om te werken. Er was echter een bepaalde scène naast Malkovich waar hij niet enthousiast over was. Uiteindelijk werd de scène uit het script gehaald.

"Ze probeerden me in deze film John Malkovich te laten kussen omdat hij een jurk aan had, maar ik zei nee omdat ik het niet voelde."

Ondanks de scène die de film niet maakte, had de acteur niets dan lof voor zijn samenwerking met de veteraan: "Je weet nooit wat er gaat gebeuren rond Malkovich", zei Willis. "Hij maakte me de hele tijd aan het lachen, wat heel goed is voor een film als deze."

De dingen waren niet zo grappig voor Willis als het ging om het fotograferen van andere scènes…

Bruce Willis liet zijn vrouw het script zien voor bepaalde scènes met Mary-Louise Parker en Catherine Zena-Jones

Willis was voorzichtig met een paar scènes, vooral met zijn vrouw Emma Heming. Nee, ze is niet het jaloerse type, maar volgens Bruce was het niet belangrijk dat hij haar liet weten wat er aan de hand was voordat hij de romantische scènes op zich nam.

Ik zal zeggen: 'Kijk schat, het staat hier in het script. Er staat:' Nu kust Bruce Mary-Louise Parker. Nu kust Bruce Catherine Zeta-Jones ', vertelde hij de Chicago Sun-Times.

Ondanks de lichte stress, vond Willis het fantastisch om aan de film te werken. Hij onthulde dat hij in het begin niet zeker was van de film, aangezien het een soort van all over the place was, als actie, komedie en alles daartussenin. Maar uiteindelijk kwam het project allemaal samen, vooral achter de schermen.

"Soms moesten we nog een keer gaan omdat we zo hard aan het breken waren, maar we genoten allemaal van elkaar. Ik ging elke dag snel naar mijn werk en kokhalsde nooit omdat ik daar wilde zijn."

Willis had duidelijk een betere tijd op de set dan erbuiten om de film te promoten.

Bruce Willis had een betere tijd om de film op te nemen dan om hem te promoten

Gezien zijn afasiediagnose kijken fans anders naar het interview. Op dat moment leek Willis echter niet geïnteresseerd te zijn in zijn promotie van de film en ergerde hij zich aan sommige vragen.

"Heeft een acteur je deze Jamie ooit verteld dat dit deel niet doet wat we nu doen, misschien wel, maar we verkopen de film nu gewoon. Het leuke was om de film te maken."

Bruce zou verder verklaren dat hij de film niet opnieuw zou bekijken, wat zou leiden tot een verwarde blik van de interviewer, die in werkelijkheid zijn best deed om de vergadering op het goede spoor te houden.

Fans begrepen het interview na het nieuws van zijn diagnose.

"Dit is zo triest om te zien vandaag met het nieuws dat Bruce Willis worstelt met cognitieve disfunctie en met pensioen gaat. Hij werd als moeilijk en verward bestempeld toen dit interview voor het eerst werd geplaatst, ik denk dat we nu weten waarom, zijn cognitieve probleem was achteraf al duidelijk. Zo grappig, zo getalenteerd, Bruce Willis is een juweeltje en ik hoop op het beste voor hem en zijn familie ", verklaarde een fan.

Zelfs mensen als Kevin Smith hebben opmerkingen teruggenomen na de diagnose van Bruce.

Aanbevolen: