De waarheid over waarom Tarek El Moussa en Christine Quinn niet met elkaar overweg kunnen

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Tarek El Moussa en Christine Quinn niet met elkaar overweg kunnen
De waarheid over waarom Tarek El Moussa en Christine Quinn niet met elkaar overweg kunnen
Anonim

Zonder Christine Quinn zou de populaire Netflix-show Selling Sunset nog steeds leuk zijn om naar te kijken. In elke aflevering krijgen we huizen te zien die te mooi lijken om waar te zijn, want ze hebben een opnamestudio, ongelooflijke achtertuinen met zwembaden en badkamers die mooier zijn dan de chicste spa's en hotels. Maar het drama van de show hangt echt af van hoe de makelaars met Christine omgaan, en het zou moeilijk zijn om elke aflevering voor te stellen zonder haar geweldige en over-the-top outfits.

Het grote gevecht van Christine en Chrishell Stause duurde lang. En in seizoen 4 was iedereen gefocust op het licht, leuk en luchtig houden bij de Oppenheim Group, dus toen het tijd was voor Christine om terug te komen na een tijdje weg te zijn, waren sommige castleden een beetje nerveus en ongerust. Het blijkt dat Christine wat drama heeft gehad met iemand die geen fulltime castlid is. Blijf lezen om erachter te komen waarom Tarek El Moussa en Christine Quinn niet met elkaar overweg kunnen.

Waarom vinden Tarek El Moussa en Christine Quinn elkaar niet leuk?

Er wordt altijd veel gepraat over Christine Quinn, van geruchten dat Christine niet zwanger was tot kletsen over haar relatie met haar collega's en collega's.

Toen fans afstemden op seizoen 4 van Selling Sunset, zagen ze Heather Rae Young's nu-echtgenoot Tarek El Moussa in veel scènes, en hij maakte duidelijk dat hij niet blij is met Christine Quinn. Hierdoor vroegen kijkers zich af hoe hun relatie is.

Heather en de Flip of Flop-ster legden uit dat Christine veel gemene dingen over hen heeft gezegd tegen de media en dat ze het beu zijn.

Toen Tarek en Heather een podcast-interview deden met Not Skinny But Not Fat, spraken Tarek en Heather over hun gevecht met Christine Quinn.

Volgens E! Nieuws, Tarek zei: "Luister, alleen omdat ze nog nooit eerder beroemd is geweest en ze niet weet hoe het werkt, hoeft ze niet te praten. Het maakt haar gewoon dom. Dus ze probeerde dat te beweren, jij weet je, we roepen onszelf paparazzi op. Het spijt me. Ik ben al 10 jaar op tv."

Tarek zei ook: "Christine heeft een grote mond", voegde hij eraan toe. "Ze zei een paar stomme dingen over ons. En dat is het dan ook. We zijn niet echt geïnteresseerd in het afhandelen van haar onzin."

Wat zei Christine Quinn over Tarek en Heather?

Christine Quinn sprak over haar gevechten met haar mede-sterren en deelde met Page Six dat ze een bijnaam heeft voor Tarek El Moussa en Heather Rae Young.

Christine zei: Het is heel grappig om de relatie van Heather te zien spelen omdat zij en haar vriend zo'n interessante dynamiek hebben. Ik noem ze altijd 'Speidi' omdat het altijd artikelen zijn over koekjes bakken, je weet wel, films kijken. Het is belachelijk, dus weet je, je gaat de meisjes zien en ik word er zo moe van.”

Hoewel Christine en Heather in seizoen 1 vriendelijk of op zijn minst veel vriendelijker leken, is dat nu zeker niet het geval. In de laatste aflevering van seizoen 4 kwam Christine naar het enorme feest waar iedereen bij elkaar was, en Heather dacht dat een serieus gesprek met Christine het juiste was om te doen. Christine wilde dat helemaal niet.

Fans herinneren zich dat Heather vroeg naar huis ging en het leek alsof ze wegstormde.

Heather deelde de waarheid achter het gevecht van seizoen 4 en vertelde Entertainment Tonight dat zij en Tarek van plan waren naar St. Barts te vliegen en omdat Christine zo laat was, wilde ze niet blijven. Heather zei: "Ik ging eigenlijk weg en besloot terug te komen omdat ik wist dat ze over ongeveer 10 minuten zou komen opdagen. Maar ik was al een uur over toen ik verondersteld werd te vertrekken."

Us Weekly meldde dat de cast het vijfde seizoen heeft opgenomen, dus het zal interessant zijn om te zien hoe de relatie tussen Heather en Christine er dan uitziet.

Fans van Selling Sunset weten dat zodra Heather Rae Young Tarek El Moussa ontmoette, ze opgewonden en zeker was dat ze zouden trouwen. En dat deden ze uiteindelijk. Het koppel stapte op 23 oktober in het huwelijksbootje in Californië. Fans kunnen de HGTV-special Tarek & Heather: The Big I Do bekijken om hun superromantische bruiloft te zien.

Volgens Page Six wilde Heather Christine niet op hun bruiloft. Heather legde aan de publicatie uit: Ze heeft geen uitnodiging voor de bruiloft gekregen. Ik ben groot in loyaliteit, ik ben groot in vriendschappen en vertrouwen, en ik vertrouw haar niet. Ik denk niet dat ze een loyaal persoon is.'

Aanbevolen: