Deze tv-broers en zussen kunnen in het echte leven niet met elkaar overweg

Inhoudsopgave:

Deze tv-broers en zussen kunnen in het echte leven niet met elkaar overweg
Deze tv-broers en zussen kunnen in het echte leven niet met elkaar overweg
Anonim

TV-broers en zussen zijn vaak een voorbeeld van de ideale relatie tussen broers en zussen. Het tot leven gebrachte schilderij van Norman Rockwell is niet ongebruikelijk als je naar broers en zussen op tv kijkt; de overgrote meerderheid van de broers en zussen die op tv worden getoond, zijn echter acteurs die een rol spelen en heel vaak zijn de genoemde acteurs misschien niet zo dol op elkaar… een beetje zoals echte broers en zussen.

Meestal zijn kijkers zich zelden bewust van spanning tussen acteurs, althans niet voor de camera. Wanneer die camera's echter niet meer draaien, zijn er gevallen geweest waarin die lieve broers en zussen niets met elkaar te maken wilden hebben. Hoewel echte rivaliteit tussen broers en zussen extreem intens kan worden, vooral in Hollywood of zelfs hilarisch (wat het geval is met de Hemsworth-broers), gaan we enkele acteurs verkennen die - terwijl ze de perfecte broers en zussen speelden - klaar waren om elkaar in het gezicht te slaan in het echt… Will Smith/Chris Rock-stijl! (Te ver?)

6 Eve Plumb en Maureen McCormick

“Marcia, Marcia, Marcia!” De iconische uitdrukking die door niemand minder dan Jan Brady werd uitgesproken, was de manier waarop de middelste zus haar frustratie over haar oudere zus uitte. Ondanks de kleine kibbelende rivaliteit hier en daar, waren de zussen vrijwel de ideale broers en zussen binnen een typisch gezin. Dat was echter in de tv-wereld. In werkelijkheid konden Eve Plumb (Jan) en Maureen McCormick (Marcia) niet met elkaar overweg. Volgens Outsider.com zei Susan Olsen (die Cindy speelde) in een interview dat haar tv-zussen niet met elkaar konden opschieten, hoewel ze zich onlangs hadden verzoend. Altijd goed om te horen.

5 Alyssa Milano en Shannen Doherty

Alyssa Milano en Shannen Doherty speelden de zusjes Prue en Phoebe in WB's Charmed. Terwijl de betoverende zussen het prima met elkaar konden vinden in de show, ze waren in werkelijkheid niet erg dol op elkaar. Volgens ABC News sprak Milano openhartig over waar de rivaliteit vandaan zou kunnen komen, "Ik denk dat veel van onze strijd voortkwam uit het gevoel dat ik in competitie was in plaats van dat het dat zusterschap was waar de show zo veel over ging. En ik heb enig schuldgevoel over mijn aandeel daarin." Toen Shannen aankondigde dat ze in 2015 tegen borstkanker vocht, zei Alyssa dit: "Toen ik hoorde over haar diagnose, nam ik contact met haar op," zei ze: "Ik zal haar om de paar maanden DM's sturen om gewoon in te checken." De voormalige zussen op het scherm zijn nu hartelijk, volgens Milano.

4 Alyssa Milano en Rose McGowan

Hm, daar is die naam weer. Shannen Doherty is niet de enige Charmed-zus die problemen heeft met Alyssa Milano. Rose McGowan,die halfzus Page Matthews speelde en vervolgens de opwindende Dorherty verving, verwikkeld in een Twitter-vete met haar co-ster waarin Milano de eerste klap uitdeelde Tweeten: "Rose en iedereen die dezelfde 'dEmOcRaTs blaten HELP DE MENSEN NIET met onzin, uw leugens zullen mensen die minder bevoorrecht zijn dan u pijn doen. Het is het soort dingen dat een DAADWERKELIJKE fraude zou doen. Duizenden mensen sterven per dag, maar je gaat maar door met je hyperbolische aandachtzoekende tweets.” McGowan zou in natura reageren en tweeten: “Je hebt 250k per week verdiend op Charmed. Je gooide een aanval voor de bemanning en schreeuwde: 'Ze betalen me niet genoeg om deze shit te doen!' Verschrikkelijk gedrag op de dagelijkse basis. Ik huilde elke keer dat we vernieuwd werden omdat je die set giftige AF hebt gemaakt. "

3 Shannen Doherty en Jason Priestly

Nogmaals, we hebben de naam van Shannen Doherty' op deze lijst. De actrice heeft immers de reputatie een "slechte houding" te hebben. Zij en broer op het scherm, Jason Priestly (die Brandon speelde in Beverly Hills 90210) waren geen grote fans van elkaar toen de camera's stopten met draaien. Volgens Ca.news.yahoo.com had collega 90210 castmate Ian Ziering dit te zeggen over hun tumultueuze relatie: "Op een dag zijn we op de set en Shannen komt naar de set en zegt: 'Haha! Ik weet hoe oud je bent, je bent 21 jaar oud!” En Jason zei: “Hoe weet je dat?” Ze zei: “Nou, ik ging naar je kleedkamer en ik ging in je portemonnee en keek naar je rijbewijs !'” Zei Ziering, eraan toevoegend dat “er rook uit” Priestleys oren kwam, voordat hij zijn zus op het scherm greep en haar waarschuwde: “Als je ooit weer mijn kleedkamer binnengaat, zweer ik het tot God!”

2 Kirk Cameron en Tracy Gold

Growing Pains broers en zussen Kirk Cameron en Tracy Gold leken niet te voldoen aan de tekst van het openingsthema van de show, we hebben elkaar en delen het lachen en de liefde.” Ja, niet zo veel. Nou ja, in ieder geval niet in de realiteit. Het paar kon het helemaal niet met elkaar vinden.

Volgens People.com sprak Tracy over haar vete met Cameron (die begon met de beruchte anti-homoseksuele opmerkingen van Cameron op Piers Morgan Live) in een interview met Oprah: "Het had die week een soort mediastorm dat Kirk en ik in deze vete zaten, en Kirk en ik hadden er niet eens over gesproken.' zei goud. "En toen escaleerde het uiteindelijk een beetje," vervolgde ze, "en ik dacht:" Weet je wat? Ik ga Kirk bellen en het hem gewoon laten weten, ik werd gevraagd, en dus heb ik gewoon mijn mening geuit' - betekent niet dat ik hem haat, of we in een gevecht of een vete zitten, maar net als familie hebben we gewoon niet mee eens, en hij zegt: 'Ik ben helemaal niet boos op je, ik snap het helemaal. Ik heb mijn mening gegeven, jij de jouwe, we zijn goed.” Mooi hoor. Ruzie over.

1 Jensen Ackles en Jared Padalecki

Jensen Ackles en Jared Padalecki's echte vete komt voort uit Ackles die aan een Supernatural-prequel werkt zonder zijn broer op het scherm. Dit verdeelde natuurlijk de fans en zette een wig tussen de sterren. Gelukkig heeft het paar schijnbaar hun vorige, kortstondige rundvlees geplet en alles is goed tussen de voormalige Winchester Brothers.

Aanbevolen: