Backstreet Boys en NSYNC bundelen hun krachten, dit is wat we weten over 'Back-Sync

Inhoudsopgave:

Backstreet Boys en NSYNC bundelen hun krachten, dit is wat we weten over 'Back-Sync
Backstreet Boys en NSYNC bundelen hun krachten, dit is wat we weten over 'Back-Sync
Anonim

Back-Sync is terug, oké! Het hart van elke fan van de boyband uit de jaren 90 klopte de afgelopen week toen een deel van NSYNC en een deel van Backstreet Boys hun krachten bundelden voor een epische nacht. Lance Bass en Joey Fatone van NSYNC en AJ McLean en Nick Carter van Backstreet Boys gingen naar de Grove in L. A. voor een Pride night-evenement.

Je was of heel blij dat dit gebeurde of je leeft nog steeds in de jaren '90 en maakt ruzie over welke boyband beter is. Hoe dan ook, er was geen vijandigheid tussen de boybanders toen ze samenwerkten voor een goed doel. In feite lijken ze tegenwoordig allemaal goede vrienden te zijn. Ze kwamen samen voor Bingo Under the Stars - een avond om Pride te vieren en ten voordele van het Trevor Project en L. A. Trots.

Komt er een NSYNC en Backstreet Boys-samenwerking? Was dit een eenmalig iets? Dit is wat er gebeurde tijdens de mini-Back-Sync-uitvoering en wat de toekomst betekent voor de boybanders.

8 Het is lang geleden

Backstreet Boys en NSYNC waren de twee grootste boybands van het einde van de jaren '90 en het begin van de jaren '00, met BSB die vandaag nog steeds sterk is. Ondanks dat de media de bands tegen elkaar uitzetten, was er nooit enige rivaliteit tussen de leden. Tijdens de repetitie voor de Back-Sync-uitvoering vertelde AJ McLean aan Variety: Dit heeft lang geduurd. Iedereen wilde dat we samen iets zouden doen en nu komen we samen voor een geweldig doel.”

Nick Carter grapte dat hij nooit een samenwerking tussen de bands had kunnen zien toen ze nog samen waren. "Twintig jaar geleden? Echt niet!" lachte Carter. "Ik maak een grapje, want ik begrijp nog steeds niet waarom we niet de kans hebben gekregen om meer dingen samen te doen, maar we hebben geleerd dat het managers en dingen die achter de schermen gebeuren, dit verhinderden. Beter laat dan nooit, toch?”

7 Lance en Nick waren een soort van organisatoren

Een paar maanden geleden speelden Carter en Bass spelletjes met ons hart toen ze een mogelijke samenwerking tussen de twee plaagden. Tijdens een Instagram-live, waarin de twee zangers en Fatone te zien waren, legde Carter een verklaring af. 'Aangezien het Pride Month is, kunnen we wel wat plagen,' begon Carter. "Waar we het over hebben… We kunnen niet te veel weggeven. Dus eigenlijk, Lance, Joey, ikzelf, A. J. misschien gaan we gewoon zeggen dat we iets speciaals gaan doen. ga het volgende week aankondigen…En het wordt enorm. Het wordt heel groot en we zijn erg enthousiast."

Bass is lid van de LGBTQ+-gemeenschap en voor de rest heeft Pride een speciale plaats, dus ze wisten dat ze moesten samenwerken voor dit speciale evenement.

6 De repetities

AJ McLean plaatste enkele hilarische video's op zijn TikTok. Afgezien van het daadwerkelijk repeteren voor het evenement, hadden de jongens een beetje plezier in hun eentje. Ze maakten grapjes, praatten over toekomstige projecten en speelden zelfs een beroemde scène uit Friends na.

In een video achter de schermen plaatste McLean het viertal dat NSYNC's beroemde dans repeteerde op hun hit 'Bye, Bye, Bye'. Je kon de zang van Carter en Fatone horen, en het nam je mee terug naar 1999. McLean en Bass rockten de dans en Back-Sync was officieel klaar om op te treden!

5 De voorstelling

RuPaul's Drag Race's Michelle Visage en muzikant Todrick Hall maakten een verrassende verschijning om Back-Sync te introduceren. McLean begon het optreden met zijn solonummer "Love Song Love", dat hij onlangs uitbracht ter ondersteuning van de LGBTQ+-gemeenschap. Toen kwam de rest naar buiten, en het was gewoon een pandemonium. Het viertal voerde "I Want It That Way" en "Bye, Bye, Bye" uit voor een uitverkocht publiek. Een fan twitterde zelfs dat Carter de laatste beter zong dan Justin Timberlake.

4 De Bingo

Het optreden was slechts een deel van de nacht ten voordele van Pride. De avond begon met Bingo gehost door Bingo Boy (Jeffery Bowman) en drag queen Roz Drezfalez. McLeans achtjarige dochter Ava en haar vrienden wonnen een ronde en haastten zich naar het podium om hun prijs op te eisen, namelijk een cadeaubon voor het diner in Bistro 1759. Veel van de prijzen waren voor winkels en restaurants in de buurt van The Grove.

Ze werkten allemaal samen met de zwager van Nick Carter, Corye Conrad, vice-president van strategische allianties, evenementen en entertainment voor de Grove, om de nacht te organiseren op het achtste dak van het winkelgebied. Na het optreden overhandigden de muzikanten een cryptocurrency-cheque van $ 1 miljoen aan $ TINKU-tokens aan het Trevor Project, namens hun betrokkenheid bij Mission Tsuki.

3 Wat de toekomst betekent voor de twee bands

Dit optreden leek een nieuw tijdperk voor de twee bands en slechts het begin van voortdurende samenwerkingen. AJ McLean van BSB hoopt dat de twee bands op een dag een residentie of tour in Las Vegas kunnen geven. Ondertussen wil Nick Carter een megaboyband oprichten. Hij wil leden van BSB, NSYNC, NKOTB, O-Town of 98 Degrees krijgen en een "supergroep, tour en album" doen."

Joey Fatone van NSYNC heeft echter een ander idee. Hij zou Back-Sync graag samen op een filmset zien, met meer boybanders erbij. Fatone en McLean schitterden in Carter's film Dead 7 uit 2016, samen met Chris Kirkpatrick (NSYNC), Howie Dorough (BSB), Jeff Timmons (98 Degrees), Erik-Michael Estrada en Jacob Underwood (O-Town). Ze hebben eerder gesproken over het maken van een prequel van de film.

2 De rest van NSYNC wist er niets van

Blijkbaar waren ze niet allemaal gesynchroniseerd op deze. Een paar jaar geleden vertelde Lance Bass aan Us Weekly dat de voormalige band een groepschat heeft waar ze vaak in praten, maar deze keer bespraken Joey Fatone en Lance Bass dit evenement niet in de groepschat. “We hielden het zo geheim voor iedereen, dus ze weten waarschijnlijk niet eens dat dit gebeurt. Het was zo last-minute, zoals: 'Weet je wat? Laten we iets doen voor Pride' , vertelde hij aan Variety.

Maar dat is oké. Het evenement was net zo zinvol. NSYNC is in het verleden een paar keer herenigd, na de breuk, waaronder het optreden van de Video Vanguard Award van Justin Timberlake, verjaardagen, Coachella en hun Walk of Fame-ceremonie.

1 Ze willen Justin Timberlake erbij betrekken

Wat het viertal ook besluit te doen, ze willen absoluut dat er meer boybands bij betrokken worden, vooral als Back-Sync besluit te gaan touren. Ondanks de recente controverse over Justin Timberlake, heeft AJ McLean het gevoel dat het alles of niets moet zijn en wil hij dat Timberlake en de rest van de jongens meedoen.

"Hoe meer hoe beter," zei McLean. “Fans willen nog steeds een Backstreet/NSYNC-tour, maar we moeten met z'n tienen zijn. Het is de enige manier om het te laten werken, dus ik denk dat hij er een nachtje over zou slapen als hij het niet deed, maar hij is een vader die zijn ding doet en dat respecteer ik volledig. Dit viertal is op dit moment een dreamteam.” Spaar je munten, want de nostalgie zou ons binnenkort weer kunnen raken.

Aanbevolen: