Zijn Henry Cavill en Gal Gadot vrienden off-screen? Dit is wat we weten over hun echte relatie

Inhoudsopgave:

Zijn Henry Cavill en Gal Gadot vrienden off-screen? Dit is wat we weten over hun echte relatie
Zijn Henry Cavill en Gal Gadot vrienden off-screen? Dit is wat we weten over hun echte relatie
Anonim

DC's Justice League staat bekend om zijn hechte cast van acteurs. Hoewel hun personages het misschien niet altijd met elkaar eens zijn, delen de iconische groep helden en metahumans een hechte relatie buiten het scherm. Onder A-lijst namen als Ben Affleck en Jason Momoa, Henry Cavill en Gal Gadot maken ook deel uit van het heroïsche team.

Bekend om hun hoofdrollen als Clark Kent (ook bekend als Superman) en Diana (best bekend als Wonder Woman), is het redelijk veilig om te zeggen dat hun personages een bepaald gevoel van supermacht superieur zijn ten opzichte van hun Justice League-collega's. De ene is de laatst overgebleven naamgenoot van zijn machtige planeet en de andere is een superprinses die de verantwoordelijkheid heeft om de mensheid te beschermen. Hoe ver reikt de band van het paar als de camera's eenmaal zijn uitgerold en wat is de aard van de relatie tussen Gadot en Cavill? Dit is wat we weten over de DC-krachtpatsers…

8 Ze delen een trainer

Het is geen geheim dat de kernleden van Justice League een behoorlijk zware training moesten doorstaan om fysiek de doelen te bereiken die de rol van superheld naar voren brengt. Om dit te doen, lijkt het alsof de smaken van Cavill en Gadot op één lijn lagen als het op training aankwam.

Een video die in augustus 2018 werd gepost, liet zien dat Cavill en Gadot een persoonlijke trainer deelden. Het YouTube-kanaal, Pain&Gain, heeft de video geüpload met de titel "Training Henry Cavill & Gal Gadot", waarin we zien dat Gadot en Cavill een aantal zware trainingsoefeningen doorstaan.

7 Ze maken samen schattige selfies

Gadot en Cavill hebben allebei behoorlijk wat ervaring gehad met het maken van een pose voor een camera. Van rode lopers en persevenementen tot fotoshoots en Instagram-berichten, het paar A-listers is eraan gewend geraakt om aan de ontvangende kant van een camera te staan. De gewoonte lijkt echter verder te reiken dan de professionele omgeving. Gadot en Cavil vinden het vaak leuk om samen te poseren voor gekke selfies op en naast de set.

6 Cavill steunt haar publiekelijk

Toen Gadots allereerste film als Wonder Woman werd uitgebracht (2016 Batman Vs Superman), kwamen velen voor de actrice die beweerden dat ze niet de juiste keuze was voor de iconische rol van Diana. Tegen de tijd dat haar eerste solofilm in 2017 werd uitgebracht, waren meerdere trollen op de kar van de criticus gesprongen. Cavill nam het echter op zich om ervoor te zorgen dat het publiek zijn mening over Gadot als Wonder Woman kende.

De acteur postte op Instagram een liefdevolle foto van zichzelf terwijl hij een Wonder Woman dvd-box omhoog hield onder het bijschrift: "Zoooo dit is net uitgekomen. Ik heb de mijne, heb jij de jouwe?" Het bijschrift bevatte ook enkele schattige hashtags zoals "YouGoGal".

5 Toch is Gadot veel dichterbij met deze co-ster

Hoewel de vriendschap tussen Gadot en Cavill perfect vriendelijk en professioneel is, is het de schermpartner van Cavill, Amy Adams, met wie Gadot het liefst een maatje wil. Adams maakt ook deel uit van het DC-universum terwijl ze de geliefde Lois Lane van superman speelt. En hoewel de personages van Gadot en Adams zelden interactie op het scherm hebben, hebben de actrices een speciale vriendschap gesloten buiten het filmische universum. In een interview met Conan O'Brien in 2016 gaf Adams toe dat ze hechte vriendschap had met Gadot voordat Wonder Woman zelf onthulde dat het paar ooit een slaapfeestje had gehad.

4 Ze doen het bijna niet alleen samen

Tijdens de persreizen voor hun ensemblefilms werd het paar in interviews nauwelijks bij elkaar geplaatst. Tijdens de perstours voor Justice League, in 2017, werd Gadot meestal gekoppeld aan Ezra Miller, die Barry Allen of The Flash speelde in de film. Ondertussen werd Cavill meestal gecombineerd met zijn liefdesbelang op het scherm Adams of Ben Affleck die Bruce Wayne speelde, ook wel bekend als Batman. De belangrijkste omstandigheid waaronder het paar samen zou zijn tijdens interviews, zou zijn wanneer het hele team ook naast hen was.

3 Maar als ze het doen is het schattig

Echter, in de zeer weinige gevallen waarin Cavill en Gadot aan elkaar gekoppeld zijn, is het sympathieke karakter van hun relatie opmerkelijk. Dit was te zien tijdens een youtube-interview met The Bellissimo Files. Tijdens het interview werd het paar lachend gezien en beantwoordde ze de vragen van de interviewer terwijl ze op elkaars speelse scherts stuiterden. Door de hele video heen was duidelijk de vriendschap te zien die tussen de twee was ontstaan.

2 Fans worden er samen gek van

Het v alt niet te ontkennen dat de rechtschapen helden een goede combinatie vormen, hun opvallende uiterlijk en bijpassende kostuums die perfect bij elkaar passen. Veel fans verzenden de koppeling echter niet alleen op het scherm, maar ook buiten het fictieve rijk. Velen geloven dat de acteurs een gevoel van nederigheid en bescheidenheid delen, waardoor ze een goede match voor elkaar zijn.

Die-hard fans van Cavill hebben zelfs verklaard dat Gadot de enige uitzondering zou zijn dat ze blij zouden zijn met hun favoriete dating. Een van hen zei bijvoorbeeld: Gal Gadot is letterlijk de enige beroemdheid die ik met Henry Cavill verzend en niemand kan van gedachten veranderen. Als dit niet gebeurt, stap ik in xx”.

1 Maar uiteindelijk is het een strikt professionele vriendschap

Ondanks de steun en "verzending" van hun fans, lijkt het alsof Cavill en Gadot een strikt professionele relatie hebben. Hoewel ze een perfect vriendschappelijke relatie vertonen, gaat hun vriendschap niet noodzakelijkerwijs verder dan hun professionele leven. Het paar hangt niet vaak buiten het werk rond en heeft nauwelijks online interactie zoals met andere co-sterren. Toch is het veilig om te zeggen dat er een behoorlijk solide vriendschap is opgebouwd tussen de twee.

Aanbevolen: