Fans veranderen de make-uproutine van Madison Beer in een virale TikTok-trend

Inhoudsopgave:

Fans veranderen de make-uproutine van Madison Beer in een virale TikTok-trend
Fans veranderen de make-uproutine van Madison Beer in een virale TikTok-trend
Anonim

Madison Beer's make-uproutine doet zijn ronde op TikTok, omdat iedereen ziet of haar technieken het lukken. Haar hoge jukbeenderen en gebronsde gloedgeheimen werden eindelijk onthuld, en we zijn geobsedeerd.

Beroemdheden-schoonheidshacks worden vaak vervalst of overdreven glamoureus, maar Beer's ziet eruit alsof ze in dezelfde mate werkten voor haar fans.

Charlotte Tilbury redt de dag

De jonge zangeres zweert bij haar Charlotte Tilbury-producten. In haar video voor Vogue gebruikte ze de "Airbrush Flawless Finish Setting Powder", "Hollywood Contour Wand" van het merk. en "Beauty Highlighter Wand."

TikToker-influencer @kirsty.belle kreeg meer dan een miljoen likes op haar stapsgewijze zelfstudie van de routine en was zeer onder de indruk. Ze kopieerde niet alleen de routine, maar gebruikte ook elk product van Beer.

De Glossier "Perfecting Skin Tint" is te koop voor slechts $ 26 en paste bijna perfect bij haar huidskleur. De dekking is aan de lichtere kant en streeft naar een gladde en bedauwde afdronk.

Dan de thee op Charlotte Tilbury's cameo. @kirsty.belle bracht de blush en markeerstift aan op de hoge punten van haar wangen, waardoor het uiterlijk van haar gezichtsstructuur volledig veranderde.

Niet dat ze er anders uit moest zien, maar als je het Madison Beer-effect wilt, klaart het de klus.

De hashtag madisonbeermakeup heeft meer dan 9 miljoen views op TikTok. Hoewel dat gewoon klinkt als een andere overhype-statistiek, denk dan eens aan het bereik dat wordt bereikt. Dat zijn meer mensen dan de hele bevolking van New York City.

Natuurlijke kenmerken benadrukken

Een andere TikTok-gebruiker @thegirlsgirl probeerde de veelgeprezen Charlotte Tilbury-producten uit die de show stal. Als je een algehele natuurlijke look wilt, voeg dan deze dagelijkse go-to's onmiddellijk toe aan je winkelwagentje.

Ze noemde de blush en contour, "opbouwbaar en heel gemakkelijk uit te blenden." Als je het wilt mixen en wat blos op je neus wilt aanbrengen, kapselt het een algehele zomergloed in met een vleugje zachte vrouwelijkheid.

madison bier make-up
madison bier make-up

Terwijl iedereen zijn vrijetijdshobby aan het veranderen is van het maken van feta-pasta tot het opnieuw bekijken van Beer's eyeliner-applicatie, hebben ze nu nieuwe muziek om op de achtergrond te spelen.

Ze bracht op 26 februari haar debuutalbum Life Support uit. Gezien de constante toestroom van singles en EP's is deze volgende stap in haar carrière veelbelovend.

Zoals een van de stralende nummers van het album aangeeft, spreekt ze geen "BOYSHT" of poortwachters. Ze wil een boodschap van kracht en vertrouwen met haar fans delen, waaronder het aanscherpen van hun eigen gevoel van innerlijke kracht.

Aanbevolen: