Hier is hoe Madison Beer haar nettowaarde van $ 16 miljoen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Madison Beer haar nettowaarde van $ 16 miljoen echt uitgeeft
Hier is hoe Madison Beer haar nettowaarde van $ 16 miljoen echt uitgeeft
Anonim

Er zijn op elk moment miljoenen jonge mensen die ervan dromen ooit groot te worden als zangeres. In werkelijkheid zullen de meeste van die mensen echter nooit van dat soort succes genieten, omdat ze niet over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om op te vallen in de massa. Verbazingwekkend genoeg trok ze in hetzelfde jaar dat Madison Beer 13 jaar oud werd de aandacht van een van de meest succesvolle zangers ter wereld, Justin Bieber. Immers, toen Beer covers op YouTube begon te plaatsen, deelde de megastar-zangeres een van haar video's op sociale media. Gezien het feit dat hij zo'n enorm populaire ster is, zou het niemand moeten verbazen dat de steun van Bieber Beer hielp om voor het eerst miljonair te worden.

In de jaren sinds Madison Beer voor het eerst beroemd en fortuin werd, heeft ze bewezen dat ze verre van een flits in de pan is. Beer is er zelfs in geslaagd een zeer indrukwekkend fortuin van $ 16 miljoen te vergaren, hoewel ze op het moment van schrijven nog maar 22 jaar oud is. Natuurlijk zijn veel jonge volwassenen niet bepaald verantwoordelijk met hun geld en hebben ze geen miljoenen om te verspillen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe besteedt Madison Beer haar nettowaarde van $ 16 miljoen echt?

Madison's Home

In november 2020 dook er een rapport op dat Madison Beer een indrukwekkend huis had gekocht in Encino, Los Angeles, Californië. Beschreven als een moderne boerderij, werd het huis van Beer gebouwd door vastgoedinvesteerders die duidelijk geld verdienden toen Madison de gloednieuwe woonruimte verwierf. Als gevolg van die aankoop kan Beer genieten van het zwembad, de spa, het pension en de cabana aan het zwembad van haar huis.

Als het gaat om huizen van beroemdheden, zijn mensen meestal het meest geïnteresseerd in de manier waarop hun woonruimtes zich onderscheiden van de massa. Gezien het feit dat Beer zoveel overdreven gepassioneerde fans heeft, is het een goede zaak dat een van de belangrijkste manieren waarop haar huis uniek is, is dat het een ultramodern beveiligingssysteem heeft. In dezelfde geest wordt de privacy van Beer beschermd door het feit dat haar huis zich achter een indrukwekkend veiligheidshek bevindt, veel privacyheesters en ook verschillende muren.

Natuurlijk zijn er verschillende andere redenen waarom het huis van Madison Beer zo indrukwekkend is. Het huis van Beer bevindt zich bijvoorbeeld in dezelfde straat als huizen die eigendom zijn van YouTubers Logan Paul, James Charles en Rebecca Zamolo. Meer in het bijzonder woont Beer ook in dezelfde straat als popsterren Selena Gomez, Gwen Stefani en Kelly Clarkson, en pro-atleten Tristan Thompson, Reggie Bush en Mookie Betts. Gezien alle beroemdheden waar ze nu in de buurt woont, lijkt het eigenlijk verrassend dat Beer slechts $ 5,6 miljoen betaalde voor haar Encino-woonruimte.

Rijden in stijl

In de jaren sinds Justin Bieber voor het eerst veel jonge mensen kennis liet maken met Madison Beer toen ze nog jong was, heeft hij als mentor voor haar gediend. Met dat in gedachten is het logisch dat als het gaat om hoe Beer haar geld uitgeeft, ze in de voetsporen van Justin is getreden sinds Bieber meerdere auto's bezit en Madison ook.

Rekening houdend met het feit dat ze niet zo veel voertuigen heeft als sommige van haar leeftijdsgenoten, waaronder Justin Bieber, heeft Madison Beer nog steeds een zeer indrukwekkende autocollectie. Per slot van rekening rijden ontzettend veel mensen van de leeftijd van Beer ofwel rond in de auto van hun ouders of in een goedkoop voertuig dat om de haverklap kapot gaat omdat ze er bijna niets voor betaalden.

Het is meteen verbazingwekkend dat Madison Beer een Ferrari 488 Spider uit 2019 bezit. Natuurlijk zou de overgrote meerderheid van de mensen nooit het soort geld kunnen bevatten dat nodig is om een Ferrari-voertuig te kopen, laat staan een 488 Spider. Volgens rapporten zou de Ferrari van Beer haar iets meer dan $ 280.000 hebben teruggegeven, wat een duizelingwekkend aantal is voor elk voertuig om te kosten.

Naast het bezit van een Ferrari, kocht Madison Beer ook een paar voertuigen die beter uitgerust zijn om door de stad te rijden. Volgens berichten heeft Beer immers een zwarte Range Rover Vogue en een Range Rover Sport gekocht. Hoewel die twee voertuigen aanzienlijk goedkoper zijn dan de Ferrari van Beer, betekent dat niet dat ze op geen enkele manier goedkoop zijn. Helaas heeft Beer's Range Rover Sport naar verluidt veel oppervlakkige schade opgelopen nadat Madson's toenmalige vriendjes Jack Gilinski een ongeluk kregen tijdens het besturen van het voertuig. Het belangrijkste is natuurlijk dat Gilinski in goede gezondheid wegliep van het ongeval, maar Beer moest boos zijn om haar voertuig zo beschadigd te zien worden.

Aanbevolen: