Fans denken dat de dochter van Kenya Moore, Brooklyn Doris Daly, voorbestemd is om een echte huisvrouw te worden, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de dochter van Kenya Moore, Brooklyn Doris Daly, voorbestemd is om een echte huisvrouw te worden, hier is waarom
Fans denken dat de dochter van Kenya Moore, Brooklyn Doris Daly, voorbestemd is om een echte huisvrouw te worden, hier is waarom
Anonim

Fans die het leven van Kenya Moore op de Real Housewives van Atlanta hebben gevolgd, weten dat haar relatie met Marc Daly moeilijk is geweest.

Fans hoorden dat het paar geen huwelijkscontract had getekend en toen ze eerder dit jaar op Watch What Happened Live ging, vertelde Kenia hoe ze over Marc denkt: ze zei: "Met Marc, denk ik, weet je, hij is nog steeds verliefd. Ik heb nog steeds liefde voor Marc. We zitten gewoon op een heel moeilijke plek, en niemand wil echt de trekker overhalen. Maar ik moest doen wat het beste was voor Brooklyn voor nu, want ik ben haar primaire verzorgende ouder", aldus People.

Fans houden van Kenia en Marc's dochtertje Brooklyn, en ze is zeker voorbestemd om zelf beroemd te worden. Laten we eens kijken.

Een beroemde baby

Fans genieten ervan om de kinderen van de Real Housewives-sterren te zien, waaronder de grappige en schattige vier dochters van Teresa Giudice.

Kenya Moore heeft al een Instagram-account aangemaakt voor haar schattige en mooie dochter Brooklyn, en ze wordt helemaal Instagram-beroemd. Fans kunnen zien dat Brooklyn ooit een grote ster zal worden.

De Instagram-pagina heeft tot nu toe 228.000 volgers en de bio luidt: 'De officiële pagina voor de dochter van @TheKenyaMoore & MarcDaly gerund door mijn moeder. Ik ben een wonderbaby, kom met me mee voor melk en koekjes en natuurlijk thee." Elke post krijgt veel positieve reacties en mensen vinden het geweldig om het kleine meisje te zien opgroeien. Het is hartverwarmend om haar zo van het leven te zien genieten.

Kenia plaatste een video van wandelen in Brooklyn en mensen waren ontroerd en opgewonden om te zien. Volgens People.com begon Brooklyn te lopen en begon toen ook te dansen in de video, en het is echt te schattig voor woorden. De publicatie meldde dat Kenia en Marc Daly uit elkaar gaan en in een officiële verklaring noemde Kenia hun toewijding om voor hun dochter te zorgen en noemde haar 'mijn wonderbaby'.

In een interview met Essence spraken Kenya Moore en Marc Daily over het proces van IVF, en Kenya zei dat ze blij is dat sterren hierover praten. Marc had het erover dat hij bang was voor naalden, dus toen Kenia progesteroninjecties nodig had, kon hij dat deel niet doen.

Kenia en Brooklyn

Fans herinneren zich dat Kenia vertelde dat ze zwanger was tijdens de reünie van seizoen 10 van RHOA, volgens Bravotv.com.

In een interview met Upscale Magazine vertelde Kenia over het ouderschap en hoe dat haar heeft veranderd. Ze legde uit: “Ik ben zeker meer medelevend. Ik ben 100 procent geduldiger. Ik voel me aardiger, maar ik ben ook minder tolerant ten opzichte van nepnieuws en mensen die onoprecht of niet aardig zijn”, legt ze uit. “Ik streef ernaar om de beste moeder te zijn die ik kan zijn. Ik ben zeer attent en vind het belangrijk om haar het gevoel te geven dat zij de belangrijkste persoon in mijn leven is."

Dit was een super lief interview, toen Kenia vertelde dat Brooklyn heel veel lacht.

Kenia en Brooklyn gingen op een reis die werd gefilmd voor de Real Housewives of Atlanta en mensen waren verrast, omdat de andere huisvrouwen niet te horen kregen dat ze kinderen mochten meenemen, volgens People.com.

Kenia, LaToya Ali en de oppas van Kenia besloten met een privévliegtuig in South Carolina aan te komen. Kenia zei: "Het slaat nergens op voor ons allemaal, want als je eenmaal in je middelgrote jets en je grote jets stapt, dan wordt het $ 50.000. Maar als het betekent dat we daar voor de meisjes zijn en ervoor zorgen dat Brooklyn comfortabel is en de oppas, dan vind ik dat goed."

Volgens Us Weekly, toen mensen wat negatieve feedback hadden over de beslissing van Kenia om Brooklyn deze vakantie mee te nemen, antwoordde Kenia: "Ik zet mijn kind EERST. Brooklyn zal altijd nummer 1 zijn."

Fans die Brooklyn volgen op Instagram kunnen meer te weten komen over haar dagelijks leven en haar prestaties, aangezien Kenia ervoor zorgt dat iedereen op de hoogte blijft.

In een bericht uit de zomer van 2020 deelde Kenia dat Brooklyn in het Frans kon tellen en ze schreef in het bijschrift: ik doe het voor de gram! Tellen tot 10 in het Frans."

Kenia deelde ook op haar Instagram-account dat ze haar dochter in haar campagne voor Kenya Moore Hair had gezet, en ze legde uit: "haar geluk belichaamt de kracht van een droom en hard werken", wat erg inspirerend is.

Fans kunnen Brooklyn volgen op Instagram en talloze schattige en lieve foto's zien, want er zijn foto's van haar terwijl ze de natuur bekijkt, geniet van zomerpret en wat watermeloen eet, en speelt in de speeltuin en op het strand. Ze ziet er stijlvol uit op elke foto en het is heel duidelijk voor fans dat ze net zo beroemd zal worden als haar moeder.

Aanbevolen: