Alle beroemde vrouwen en vriendinnen van David Foster voor Katherine McPhee

Inhoudsopgave:

Alle beroemde vrouwen en vriendinnen van David Foster voor Katherine McPhee
Alle beroemde vrouwen en vriendinnen van David Foster voor Katherine McPhee
Anonim

Canadese muzikant en producer David Foster is sinds de jaren '70 actief in de muziekindustrie. In de loop van zijn carrière heeft hij gewerkt met tal van succesvolle muzikanten zoals Beyoncé, Michael Bublé, Mary J. Blige, Barbra Streisand en nog veel meer. Tegenwoordig heeft Foster - die thuis 16 Grammy Awards heeft - naar schatting een indrukwekkend vermogen van ongeveer $ 150 miljoen, en het lijdt geen twijfel dat hij een zeer bekende naam is in de muziekindustrie.

Vandaag bekijken we het liefdesleven van David Foster door de jaren heen. Momenteel is de Canadees getrouwd met muzikante en actrice Katharine McPhee, maar blijf scrollen om erachter te komen met wie de 72-jarige ster werd gelinkt voorafgaand aan zijn huidige partner!

7 David Foster is momenteel getrouwd met actrice en muzikant Katharine McPhee

Laten we beginnen met zijn huidige partner, muzikant en actrice Katharine McPhee. Foster en McPhee begonnen te daten in mei 2017 en de twee maakten hun verloving in juli 2018 bekend. Iets minder dan een jaar later - in juni 2019 - stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in South Kensington in Londen. In februari 2021 beviel Katharine McPhee van hun zoon Rennie David.

Katharine McPhee werd in 2006 beroemd als tweede in het vijfde seizoen van de reality-zangwedstrijd American Idol. Sindsdien heeft ze vijf studioalbums uitgebracht, waarvan haar laatste (getiteld I Fall in Love Too Easy) in 2017 werd uitgebracht. Naast muziek heeft McPhee ook succes gehad als actrice - ze speelde in projecten als The House Bunny, Smash en Schorpioen. Vandaag is Katharine McPhee 37 jaar oud.

6 David Foster werd kort gelinkt aan model Christie Brinkley

In december 2016 werd David Foster voor het eerst gekoppeld aan model Christie Brinkley. In die tijd werden de twee nogal eens samen gespot terwijl ze samen uit eten gingen, maar het lijkt erop dat het nooit serieus is geworden tussen hen. In januari 2017 gingen de twee hun eigen weg, en sindsdien zijn ze niet meer samen gespot.

Christie Brinkley werd eind jaren 70 beroemd dankzij haar optredens in Sports Illustrated Swimsuit Issues, en sindsdien heeft ze gewerkt met merken als CoverGirl, Chanel, Revlon en nog veel meer. Vandaag is Christie Brinkley 68 jaar oud.

5 David Foster was ook gelinkt aan Hollywood-ster Selma Blair

In maart 2016 werd David Foster kort gelinkt aan actrice Selma Blair. Op dat moment werden de twee echter gespot terwijl ze uit eten gingen, hoewel wordt aangenomen dat het een date was - het lijkt alsof het niet zo goed ging. Na maart zijn de twee niet meer samen gespot.

Selma Blair werd eind jaren '90 beroemd en ze is vooral bekend door haar hoofdrol in films als Cruel Intentions, The Sweetest Thing, Legally Blonde en Hellboy. Vandaag is de actrice 49 jaar oud.

4 David Foster was getrouwd met reality-tv-ster Yolanda Hadid

De Canadese muziekproducent en het Nederlandse model en reality-tv-ster Yolanda Hadid begon te daten in 2006. Op 11 november 2011 stapte het stel in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in Beverly Hills, Californië. Helaas kondigde het paar na vier jaar huwelijk hun scheiding aan en hun scheiding werd in mei 2017 afgerond.

Yolanda Hadid werd beroemd als model, maar tegenwoordig is ze vooral bekend vanwege haar verschijning in de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills, en ook omdat ze de moeder is van de beroemde modellen Gigi en Bella Hadid. Yolanda Hadid is momenteel 58 jaar oud.

3 David Foster was getrouwd met actrice Linda Thompson

Actrice Linda Thompson begon in 1990 met David Foster te daten. Op 27 juni 1991 stapte het stel in het huwelijksbootje en samen werkten ze aan tal van songwriting - waaronder de hit "I Have Nothing", uitgevoerd door Whitney Houston. Helaas ging het niet zoals gepland tussen de twee, en in juli 2005 gingen ze scheiden.

Linda Thompson is een actrice en voormalig winnares van een schoonheidswedstrijd. Tegenwoordig is ze vooral bekend door haar optreden in projecten als Hee Haw, Starsky & Hutch, Fantasy Island en Beverly Hills, 90210. Thompson is momenteel 71 jaar oud.

2 De tweede vrouw van David Foster was Rebecca Dyer

De tweede vrouw van David Foster was Rebecca Dyer, die eigenlijk helemaal niet beroemd was - en vandaag de dag staat ze nog steeds vooral bekend als de ex-vrouw van Foster. De twee waren tussen 1982 en 1986 getrouwd en samen hebben ze drie dochters: Sara, Erin en Jordan.

1 David Foster's eerste vrouw was muzikant B. J. Cook

Ten slotte, de lijst wordt afgerond met de eerste vrouw van David Foster - zanger en songwriter B. J. Cook. De twee waren tussen 1972 en 1981 getrouwd en samen kregen ze een dochter, Amy Skylark.

David Foster is vijf keer getrouwd geweest en het lijkt erop dat met elk huwelijk en elke relatie het leeftijdsverschil tussen hem en zijn partner groter werd.

Aanbevolen: