Alle 7 beroemde vriendinnen van Andrew Garfield

Inhoudsopgave:

Alle 7 beroemde vriendinnen van Andrew Garfield
Alle 7 beroemde vriendinnen van Andrew Garfield
Anonim

Het spreekt voor zich dat de Academy Award-genomineerde Andrew Garfield een enorm succesvolle carrière heeft ontwikkeld en geleid tijdens zijn 18 jaar als acteur. Na zijn grote doorbraak als de webslingerende Marvel-legende Spider-Man, in zijn The Amazing Spider-Man-filmserie, heeft de 38-jarige Brit een behoorlijk grote naam van zichzelf gemaakt en rollen op zich genomen in enorm succesvolle films en verdiende lovende kritieken als acteur.

Buiten zijn carrièrefaam geeft de acteur er echter over het algemeen de voorkeur aan een meer gereserveerd en privéleven te leiden, weg van het publieke oog. Desondanks is Garfield door de jaren heen een soort hartenbreker geworden voor fans over de hele wereld. De interessante datinggeschiedenis van de acteur laat ook zien dat deze titel zowel door beroemdheden als door zijn bewonderende fans wordt herkend. Laten we dus een diepe duik nemen in het verleden en de huidige romantische inspanningen van de getalenteerde Casanova en zien welke beroemdheden verwikkeld waren in de Hollywood-hartkloppingen.

7 Shannon Woodward

Als eerste komen we Garfield's allereerste langdurige relatie onder de publieke aandacht met de 37-jarige Amerikaanse actrice Shannon Woodward. De Raising Hope-ster en Academy Award-genomineerde begonnen ver terug te daten in 2008 voordat Garfield echt zijn stempel op Hollywood drukte. Ondanks hun drukke carrières als bloeiende acteurs, zorgde het paar ervoor dat hun relatie werkte. Tijdens een interview met Parade.com benadrukte Garfield dit toen hij zei dat zijn vriendin (Woodward) ondanks zijn drukke schema erg trots op hem was geweest. De liefdesaffaire kwam echter prompt tot een einde in 2011, een jaar voordat Garfield zijn debuut maakte als Marvel's iconische webslinger, Peter Parker, in de eerste van zijn The Amazing Spider-Man-films.

6 Emma Stone

Na zijn snelle breuk met Woodward, vond Garfield al snel liefde in de wervelwind die zijn reis als Spider-Man was. In 2011 begon Garfield met het filmen van The Amazing Spider-Man, waardoor hij Emma Stone ontmoette die Garfield's liefdesbelang in de film, Gwen Stacy, portretteerde. Net als zijn web-slingerende voorganger, Tobey Maguire, begon Garfield kort na zijn ontmoeting met zijn liefdesinteresse op het scherm te daten. Garfield en Stone bleven vier jaar bij elkaar tijdens hun tijd in Spider-Man en gingen in 2015 minnelijk uit elkaar. paar en dat hun scheiding er simpelweg op neerkwam dat het paar "druk bezig was met hun carrière en [dat ze] elkaar niet hebben gezien."

5 Susie Abromeit

Een andere Marvel-alumnus waar Garfield een romantische relatie mee had, was Susie Abromeit, de ster van Jessica Jones. Na een pauze van 3 jaar van het datingspel, werd Garfield gespot tijdens een gepassioneerde make-outsessie met Abromeit, op het strand van Malibu in 2018. De relatiegeruchten die hierop volgden, werden verder aangewakkerd toen het paar vervolgens op een romantisch samen dineren volgens een bron bij Us Weekly, waarin werd gesteld dat Abromeit "een zekere mate van glamour had". Daarnaast berichtte het artikel ook over de reis van het paar naar Disneyland waarin ze samen giechelend werden gezien. Het lijkt erop dat de relatie niet lang heeft geduurd, aangezien er al snel geruchten de ronde deden dat Garfield's ex Stone probeerde het paar uit elkaar te halen volgens Suggest.

4 Rita Ora

Na zijn splitsing van de Jessica Jones-ster, wendde Garfield zich tot een heel andere industrie voor zijn volgende romance, met popster Rita Ora. Ora en Garfield werden voor het eerst samen gezien tijdens een ontspannen wandeling in 2018. Het lijkt er echter op dat hun romance ook van korte duur was, slechts 4 maanden samen. Volgens een bron dicht bij The Sun was Garfield degene die de relatie opzegde ten gunste van een "meer privéleven". Dit liet de zanger blijkbaar diepbedroefd achter. Ondanks de informatie die uit de bron is verzameld, schetst het eerder genoemde Suggest-artikel de betrokkenheid van Stone bij nog een andere splitsing van Garfield. In het artikel staat dat Stone, voordat hij met de zanger uitging, Garfield had gewaarschuwd voor Ora.

3 Een geruchtenroman met Aisling Bea

Als volgende hebben we de Ierse komiek en actrice Aisling Bea. Snel na zijn splitsing van Ora, werd Garfield gezien bij een avond in het theater met de This Way Up-actrice. De relatie tussen de twee is echter voornamelijk speculatie, aangezien noch de komiek noch het Spider-Man-pictogram de koppeling heeft bevestigd of ontkend.

2 Christine Gabel

Op weg naar een van Garfields meest recente romantische inspanningen hebben we model en student geneeskunde, Christine Gabel. Het nieuws over de relatie van het model en de acteur dook aanvankelijk op in de zomer van 2019, toen het paar samen een schattige romantische wandeling door het centrum van L. A. ontwikkel een serieuze relatie.

De bron zei: "Het lijkt erop dat het snel serieus kan worden, Andrew en Christine lijken erg op elkaar. Ik heb ze samen gezien en je kunt meteen zien dat ze een sterke band hadden."

1 Alyssa Miller

Ondanks de "sterke connectie" en 2-jarige relatie van Gabel en Garfield, lijkt het alsof het model niet meer in beeld is. Garfield's meest recente (en huidige vanaf vandaag) relatie is met het 32-jarige Amerikaanse model, Alyssa Miller. Garfield en Miller werden voor het eerst gespot tijdens een wandeling in november 2021 en zijn sindsdien meerdere keren samen gepamperd. In februari 2022 stapte het paar voor het eerst samen op de rode loper als koppel tijdens de 2022 SAG-awards waarin Garfield werd genomineerd voor een Outstanding Performance By A Male Actor In A Leading Role-prijs voor zijn vertolking van Jonathan Larson in Tik, Tik…Boom!

Aanbevolen: