Wie zijn alle beroemde vrouwen waarmee David Spade is gelinkt?

Inhoudsopgave:

Wie zijn alle beroemde vrouwen waarmee David Spade is gelinkt?
Wie zijn alle beroemde vrouwen waarmee David Spade is gelinkt?
Anonim

David Spade staat al geruime tijd in de schijnwerpers! De ster begon eerst in comedy, landde stand-up-optredens in het hele land voordat hij groot werd op Saturday Night Live. Spade werd een vaste klant voordat hij zijn cv uitbreidde naar talloze andere televisieshows en films. Gelukkig voor David Spade is hij onderdeel geworden van de Adam Sandler-vriendengroep, die in veel van dezelfde films te zien is als zijn posse, waaronder Grown Ups en The Wrong Missy, om er maar een paar te noemen.

Hoewel David Spade enorm veel succes heeft gehad als het gaat om zijn professionele carrière, heeft hij niet zoveel geluk gehad als het gaat om de knoop doorhakken. Hoewel zijn eerdere relatie met zijn voormalige partner, Jillian Grace gemakkelijk zijn meest opvallende is, aangezien de twee een dochter delen, is de acteur gedurende zijn carrière ook verbonden geweest met een aantal beroemdheden, maar het lijkt alsof geen van hen geschikt was om "de ene" te zijn.

Bijgewerkt op 18 november 2021, door Michael Chaar: David Spade heeft een behoorlijke carrière achter de rug, en natuurlijk een liefdesleven dat daarbij hoort! De komiek en acteur is romantisch in verband gebracht met een aantal bekende beroemdheden, waaronder Nicolette Sheridan, Kaitlynn Carter, Carmen Electra en Pamela Anderson, maar het lijkt alsof de ster door voormalige liefdesbelangen als "onbetaalbaar" werd beschouwd. Julie Bowen. Ondanks dat hij nooit in het huwelijksbootje is gestapt, bevond David zich in 2008 in een kortstondige relatie met speelkameraadje Jillian Grace, wat opv alt als Spade's meest opvallende romance, aangezien de twee nu hun 13-jarige dochter, Harper Spade, delen.

11 Naya Rivera

Het meest bekend van haar rol als Santana Lopez in de populaire musical-tv-show Glee, dateerde Rivera verrassend genoeg met Spade in 2017. Hun ontluikende relatie ging in maart van dat jaar geruchten en schijnbaar bevestigd toen het paar betrapt werd op samen op vakantie in Hawaï de volgende maand, evenals op een date in een sushi-restaurant in Malibu, Californië enige tijd later. Hun relatie duurde echter maar een paar maanden, aangezien Spade in augustus werd gezien met een mysterieuze vrouw.

10 Kaitlynn Carter

Kaitlynn Carter werd beroemd in haar relatie met haar realityster en nu ex-man Brody Jenner. Carter kreeg meer bekendheid toen ze een korte affaire met zangeres Miley Cyrus deelde, maar wist je dat er ook geruchten gingen dat ze in 2012 met Spade zou daten?

Ondanks dat het paar meerdere keren samen is gefotografeerd, heeft het publiek nooit bevestiging gekregen of ze wel of niet een item waren.

9 Sara Foster

Nog een van Spade's kortstondige relaties met een van Hollywood's meer opvallende gezichten is toen hij uitging met Sara Foster. Hoewel er heel weinig bewijs is van hun relatie, werd gemeld dat Spade en Foster in 2004 slechts een paar maanden samen waren, lang voordat ze populair werd in de tienerdrama-televisieshow 90210.

8 Carmen Electra

Carmen Electra en Spade waren twee keer aan elkaar gelinkt - een keer in 2006, toen ze werden gespot terwijl ze flirten met elkaar bij de Teen Choice Awards, maar vertoonden weinig bewijs van een echte relatie.

In 2008 werden ze echter opnieuw gezien en arriveerden ze samen op een oudejaarsfeestje in de Lavo in het Palazzo en Tao in de Venetian in Las Vegas.

7 Pamela Anderson

Pamela Anderson is misschien wel een van de meest besproken personen in de media, maar ze werd net zo populair besproken in 2007 toen het gerucht ging dat ze met Spade uitging. De media en het publiek werden zich voor het eerst bewust van hun ontluikende relatie toen ze gespot werden terwijl ze samen feesten in een nachtclub in Las Vegas en erg gezellig met elkaar werden. Onnodig te zeggen dat hun relatie nooit meer is gegroeid dan die ene nacht in Vegas.

6 Tara Reid

Spade's relatie met actrice Tara Reid was er een waar veel mannen naar verlangden, aangezien Reid bekend stond als America's Crush tijdens haar topjaren toen ze in projecten als Saved By the Bell en The Big Lebowski zat.

Net als veel van zijn eerdere relaties, werd die van hen nooit door een van de partijen bevestigd. Er werd echter gemeld dat het paar tussen 1999 en 2000 een item was, maar kort daarna hun eigen weg ging.

5 Julie Bowen

Fans van de populaire tv-show Modern Family zullen misschien verrast zijn te ontdekken dat de ster Julie Bowen in 2002-2003 met Spade uitging. Hoewel dit duo misschien een komische match made in heaven lijkt, had het paar hun strijd, omdat ze perioden van lange afstand moesten doorstaan, wat voor geen enkel stel een gemakkelijke taak is. Er waren echter momenten van geluk, zoals toen Spade Bowen wist te verrassen met een voicemail van Stevie Nicks die haar favoriete liedje zong. Ondanks hun romance heeft de actrice David Spade bestempeld als 'niet te overzien'.

4 Nicolette Sheridan

Nicolette Sheridan is vooral bekend van haar rol in de langlopende soapserie Desperate Housewives, maar haalde ook de krantenkoppen voor haar affaire met Spade in 2008. Het paar werd voor het eerst gezien toen ze dichtbij Sheridan's 45e verjaardag in november kwamen, maar het publiek was al geruime tijd niet zeker van hun relatiestatus. Hoewel het leek alsof hun vonk begin 2009 was gedoofd.

3 Jillian Grace

Een van Spade's meest bijzondere relaties was met Playboy-model Jillian Grace in 2008. Dit komt doordat hun relatie, hoewel van korte duur, resulteerde in de geboorte van Spade's enige kind Harper Spade.

Spade verklaarde publiekelijk dat als het kind van hem was, hij de volledige vaderlijke verantwoordelijkheid op zich zou nemen, wat hij deed toen zijn dochter in augustus 2008 werd geboren.

2 Charlotte McKinney

Een van Spades recentere relaties was die met actrice Charlotte McKinney, die toevallig ook zijn tegenspeler was in het vervolg op de Dirty Joe-film.

Fluisteringen over hun relatie werden voor het eerst geïnitieerd toen het paar in april 2018 uit eten werd gespot en ook samen in een Funny or Die-schetsvideo verscheen. Deze relatie werd echter nooit bevestigd, ondanks het feit dat het duo zo ver ging om samen Coachella bij te wonen.

1 Krista Allen

In vergelijking met Spade's andere relaties, keerde zijn relatie met Krista Allen niet terug naar een vriendschappelijke relatie nadat ze in 2001 uit elkaar gingen.

Na hun relatie ging Allen uit met George Clooney, maar dit veroorzaakte niet de spanningen tussen de exen. In 2015 klaagde Allen David Spade aan in een rechtszaak van een miljoen dollar wegens beweringen dat hij haar idee had gestolen voor een show die ze samen wilden maken.

Aanbevolen: