Alle beroemde vrouwen die verliefd waren op Jimmy Fallon

Inhoudsopgave:

Alle beroemde vrouwen die verliefd waren op Jimmy Fallon
Alle beroemde vrouwen die verliefd waren op Jimmy Fallon
Anonim

Jimmy Fallon is een bekende talkshowhost van The Tonight Show, waar hij veel muzikanten, acteurs en andere beroemdheden interviewt. Omdat de show later op de avond op NBC is, zijn de onderwerpen meestal informeler en opener. De gasten lijken altijd plezier te hebben in zijn show, grappen maken en de draak steken met de 47-jarige Maagd. De voormalige SNL-ster en acteur heeft door de jaren heen veel beroemde vrouwen aangetrokken. Hij is met een paar beroemdheden uitgegaan, maar die relaties duurden niet lang. Onlangs hoorde hij tijdens zijn show dat hij zijn kans bij een paar topactrices had gemist.

Veel beroemde vrouwen waren verliefd op Jimmy toen ze nog vrijgezelle meisjes waren in de straten van New York, en voordat hij zijn vrouw ontmoette. Er is weinig bekend over de relaties die hij had voordat hij trouwde. Hij werd echter van 2000-2004 gefotografeerd met verschillende vrouwen tijdens prijsuitreikingen en buiten zijn appartement. Nu hebben ze allemaal een gezin, en deze verliefdheden zijn niets meer dan een knaller uit het verleden.

8 Tara Subkoff woonde de Emmy's bij met Jimmy Fallon

The 2000s "it girl" is een bekende actrice, die eind jaren negentig en begin jaren 2000 naast Jennifer Lopez en Reese Witherspoon werkte. Ze had iets met en had een relatie met komiek Jimmy Fallon van 2003 tot 2004. Ze woonden in 2002 samen de Emmy Awards bij, hand in hand op de rode loper.

7 Winona Ryder gedateerd Jimmy Fallon ver terug in 2000

">

Fallon ging in 2000 uit met de Golden Globe-winnende actrice Winona Ryder. Elf jaar later verscheen ze in zijn show en haalde ze herinneringen op aan hun tijd samen op Saturday Night Live. Ze geven toe dat ze elkaar al vijftien jaar kennen en verbonden zijn als goede oude vrienden.

6 Jordana Brewster maakte in 2015 opnieuw contact met haar ex-vlam Jimmy Fallon en ze praatten als oude vrienden

Jordana Brewster is een erkende Braziliaans-Amerikaanse actrice, bekend van haar rollen in Texas Chainsaw Massacre (2006), de Fast & Furious-films en haar vele rollen in televisieseries. Ze dateerde in 2004 met Jimmy Fallon. Er is weinig bekend over hun relatie, maar ze werden ongeveer een jaar samen gespot. Ze verscheen in zijn show in 2015 en praatte als oude vrienden, praatte bij en wisselde verhalen uit over hun leven en families.

5 Dolly Parton en Jimmy Fallon hebben kleine crushes op elkaar, op een platonische manier

Dolly Parton verscheen in 2019 in de show van Jimmy Fallon en flirtte met de gastheer met haar dikke zuidelijke charme. Hij leunt naar voren en ruikt haar parfum in haar nek, en ze zegt: "Ik krijg een buzz van me af, laat me jullie zeggen, meisjes, je wordt nooit te oud om te dromen of te fantaseren."

Begin 2021 gaf Dolly toe: "Nou, ik ben verliefd op Jimmy Fallon", vertelde ze aan W Magazine en zei: "Ik denk dat hij kostbaar is. Hij is zo grappig. We kunnen het zo goed met elkaar vinden." Jimmy Fallon sprak haar verliefdheid aan op The Kelly Clarkson Show en antwoordde Kelly: "Het is wederzijds dat ik verliefd ben op Dolly Parton, wie niet?" Later voegde hij eraan toe: "ze is een droom."

4 Kate Hudson betrapte gevoelens voor Jimmy Fallon op de set van 'Almost Famous'

Toen Kate Hudson en Jimmy Fallon in 2000 schitterden in de film Almost Famous, klikte het tussen hen. Tijdens een Zoom-gesprek bespreken ze hoe ze goede vrienden worden en de hele tijd rondhangen. Kate herinnerde hem eraan dat hij nooit had aangegeven wat hij voor haar voelde, en zei: "Als je een stap had gezet, was ik daar helemaal heen gegaan." Omdat hij dat niet deed, zei Kate tegen zichzelf: "oh, hij houdt niet zo van mij." Kate trouwde later met Chris Robinson van The Black Crowes.

3 Nicole Kidman en Jimmy Fallon gingen op een date… maar hij wist het niet

Nicole Kidman gaf in The Tonight Show toe dat ze ooit verliefd was op Jimmy en zei: "Ik vond je leuk. Niet wetende dat een vriend ze had opgezet, arriveerde Nicole in zijn appartement en Jimmy droeg een baseballpet en speelde videogames. Ze zei dat ze daar anderhalf uur zat en toen dacht: "hij heeft geen interesse, dit is zo gênant." Nicole herinnert het publiek eraan dat ze niet meer verliefd is op Jimmy en gelukkig getrouwd is met countryzanger Keith Urban.

2 Lena Dunham hield van Jimmy Fallon toen ze op de middelbare school zat

Lena Dunham gaat trouwen
Lena Dunham gaat trouwen

Creator, schrijver en actrice voor de HBO-serie Girls en een van Taylor Swifts naaste vriendinnen, Lena Dunham uitte haar verliefdheid op Jimmy Fallon. Ze vertelde Jimmy op The Tonight Show dat hij haar beroemdheid op de middelbare school was, en ze was 'geobsedeerd door hem'. Toen ze 17 was, woonde ze een feest bij waar hij was en zei dat ze een servet had vastgehouden dat hij had ondertekend, en hij was er erg aardig over, "score" schreeuwend met een passende armbeweging. Ze beëindigde haar bekentenis aan hem door te zeggen dat ze een Freaky Friday-achtig stuk schreef over hen die van lichaam wisselen en verliefd worden, en met een ongemakkelijk moment gaf ze toe: "wanneer ik mezelf aanraak, raak ik Jimmy Fallon aan.”

1 Nancy Juvonen trouwde in 2007 met Jimmy Fallon

Jimmy Fallon en vrouw Nancy Juvonen
Jimmy Fallon en vrouw Nancy Juvonen

Volgens online bronnen had Jimmy het op de set van zijn film Fever Pitch in 2005 met zijn vrouw, producer en regisseur, Nancy Juvonen, met in de hoofdrol Drew Barrymore. Ze begonnen te daten in 2007 en trouwden later dat jaar, en waren snel daarna klaar om een gezin te stichten. Op The Today Show gaf Jimmy toe dat ze een vruchtbaarheidsstrijd van 5 jaar hadden. Hij zei: "mijn vrouw en ik proberen al een tijdje om een baby te krijgen", en "we hebben een heleboel dingen geprobeerd - dus we hadden een surrogaat". Ze kregen hun eerste dochter, Winnie, in 2013 en Frances, in 2014. InTouch Weekly beweert dat de twee schijnbaar gescheiden levens leiden vanwege het succes van Jimmy's late-night show. Hij brengt het grootste deel van zijn week door in New York, en Nancy en zijn meisjes wonen in de Hamptons.

Aanbevolen: