Wie was de vrouw van Michael Rapaport voor Kebe Dunn?

Inhoudsopgave:

Wie was de vrouw van Michael Rapaport voor Kebe Dunn?
Wie was de vrouw van Michael Rapaport voor Kebe Dunn?
Anonim

Michael Rapaport staat in de wereld bekend om zijn ontwrichtende persoonlijkheid en is niet bang om zijn uitgesproken mening te uiten. Hij heeft veel Twitter-vetes gehad met professionele atleten, politici, acteurs en gewone mensen. Het is veilig om te zeggen dat als je een publiek figuur bent en je je mening over vrijwel alles hebt geuit, je waarschijnlijk ooit in het vizier van Michael bent geweest.

Michael kwam op het toneel als acteur en komiek. In zijn carrière heeft hij verschillende rollen gespeeld. Meestal zal hij bijrollen spelen, zoals de sidekick, de loyale vriend of iemand die wegrent voor problemen. Er zijn echter ook films geweest waarin hij een schurk was en een van de slechtste personages, ethisch en moreel. De meest geprezen films van Michael Rapaport zijn onder meer M en of Honor, Beautiful Girls, True Romance, Cop Land en Higher Learning.

9 Wie is de vrouw van Michael Rapaport, Kebe Dunn?

Michael trouwde in 2016 met Kebe Dunn. Ze hadden een korte relatie in de jaren negentig en kwamen daarna weer bij elkaar na Michaels scheiding van Nichole Beattie in 2007. Kebe Dunn is nogal een privépersoon en Michael heeft die privacy gerespecteerd en heeft veel details over de relatie weg van het publieke oog.

8 Wie is de ex-vrouw van Michael Rapaport?

Nichole Beattie behoeft geen introductie in Hollywood-kringen. Ze begon haar carrière in de jaren 2000 en schreef verschillende scenario's voor tv-shows en films. Met name schreef ze veel afleveringen van de populaire show The Walking Dead. Ze stond ook achter het scenario van andere films en shows, waaronder Prime Suspect, Rubicon, The Bastard Executioner en een aflevering van Sons of Anarchy. Als resultaat van haar talent, harde werk en vastberadenheid, is Nichole ook coproducent geweest van vijf afleveringen van Prime Suspect. Ze produceerde ook twee afleveringen van The Walking Dead seizoen 2.

7 Nichole Beattie's jeugd

Nichole Beattie werd geboren in 1979 in Stillwater, Minnesota. Ze is het kind van David en Melody Beattie. David was een raadgever en Melody was een schrijver met meer dan 15 gepubliceerde boeken. Zij en haar broer Shane waren nog maar jonge kinderen toen haar ouders gingen scheiden. Na de scheiding begon haar vader te drinken en leed aan alcoholisme. Melody werd al snel een alleenstaande moeder, aangezien David later stierf als gevolg van zijn alcoholisme.

6 De tragedie die het leven van Nichole Beattie definieerde

5 Nichole's broer stierf op 14-jarige leeftijd bij een ski-ongeluk in 1991. Shane was aan het skiën in de Afton Alpen toen hij een aanrijding kreeg met een andere skiër. De resultaten waren verwoestend. Hij liep een gebarsten schedel en een aanzienlijk hersenletsel op en haalde het niet. Het nieuws van het overlijden van haar broer trof haar hard. Ze begon drugs te gebruiken en stopte na haar eerste jaar met de universiteit. Ze zegt vaak dat de reden dat ze begon te schrijven de dood van haar broer was. Op 19-jarige leeftijd begon Nichole Beattie als freelancer korte verhalen te schrijven voor een tijdschrift in New York

4 Het begin van de relatie tussen Michael Rapaport en Nichole Beattie

3 Michael Rapaport ontmoette Nichole Beattie voor het eerst eind jaren negentig. Michael Rapaport kwam uit een zeer controversiële relatie met een collega-actrice, Lili Taylor. Lili had hem aangegeven bij de autoriteiten en een rechter vaardigde een beschermingsbevel tegen hem uit. Lili beweerde dat Michael haar grenzen niet zou respecteren nadat ze uit elkaar waren gegaan. Hij bleef haar bellen en lastig vallen. Ze zei dat hij midden in de nacht op haar raam zou komen bonzen

2 Daten en trouwen voor Michael Rapaport en Nichole Beattie

Het stel had een paar jaar een relatie voordat ze in januari 2000 trouwden. Er is niet veel te weten over de bruiloft. Michael en Nichole wilden het privé houden. In hetzelfde jaar kregen ze hun eerste zoon Julian Ali Rapaport. Twee jaar later, in 2002, kregen ze hun tweede kind, Maceo Shane Rapaport.

Twee jaar na het krijgen van hun tweede kind, in 2004, vroeg Nichole Beattie scheiding aan, en de scheiding volgde drie jaar later, in 2007. Sinds de scheiding is er heel weinig informatie over Nichole's datingleven. Bij veel gelegenheden heeft ze verklaard dat ze de voorkeur geeft aan en geniet van een alleenstaand leven, en dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Zowel Julian als Maceo hebben besloten niet in de voetsporen van hun beroemde ouders te treden en een rustig en privéleven te leiden.

1 Nichole Beattie's carrière

Nichole Beattie heeft een lange carrière in de filmindustrie achter de rug. Ze begon in 2007 als stafschrijver voor de tv-serie John from Cincinnati. Ze kreeg haar grote doorbraak en kreeg een jaar later de kans om een aflevering over Sons of Anarchy te schrijven. Haar carrière als scenarioschrijver ging vooruit met vele tv-shows, waaronder The Walking Dead, Law and Order: Organised Crime, For All Mankind, Rubicon en Prime Suspect.

Ze heeft ook veel kansen gehad om te werken als producer, co-producer, begeleidend producer en co-executive producer. Haar harde werk is behoorlijk de moeite waard geweest en volgens sommige bronnen heeft ze naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 12 miljoen.

Aanbevolen: