De waarheid over de vrouw van Michael Rapaport, Kebe Dunn

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vrouw van Michael Rapaport, Kebe Dunn
De waarheid over de vrouw van Michael Rapaport, Kebe Dunn
Anonim

Michael Rapaport heeft een behoorlijke carrière achter de rug. De ster begon in stand-up comedy en maakte relatief snel naam, ondanks zijn vele publieke vetes, vooral met Kevin Durant. Met het succes in zijn professionele leven vond Rapaport succes in zijn persoonlijke leven nadat hij in 2000 in het huwelijksbootje stapte met zijn eerste vrouw, Nichole Beattie.

Ondanks dat het duo een solide match lijkt te zijn, is hun huwelijk ontrafeld en zijn de twee officieel gescheiden in 2007. Sindsdien heeft Michael liefde gevonden in een oude vriendin, Kebe Dunn, met wie hij in 2016 trouwde. sprak over zijn huwelijk met Kebe in het openbaar, vooral als gastgastheer van The Wendy Williams Show, is er niet veel over haar bekend.

Bijgewerkt op 18 november 2021, door Michael Chaar: Michael Rapaport is geen onbekende in de schijnwerpers, maar zijn vrouw, Kebe Dunn, ook niet. Hoewel het duo niet al te veel publieke optredens maakt, was Kebe ook een actrice in de industrie. De ster is verschenen in een handvol projecten op het scherm, waaronder Love For Rent, In Session with Jonathan Pessin en Tournament Of Laughs, om er maar een paar te noemen. Terwijl Kebe en Rapaport in 2016 in het huwelijksbootje stapten, hadden de twee al een relatie in de jaren '90 voorafgaand aan Michael's eerste huwelijk met Nichole Beattie. Gelukkig voor de twee slaagden ze erin hun romance nieuw leven in te blazen en zijn sindsdien gelukkig getrouwd.

Kebe Dunn's liefdesleven

Kebe, die bekend staat als de tweede vrouw van de beroemde komiek Michael Rapaport, heeft nog jarenlang een huwelijksrelatie met de acteur nadat ze in 2016 in het huwelijksbootje stapte. Hoewel ze een privépersoon was en niets heeft bekendgemaakt alles over haar persoonlijke leven, fans konden niet anders dan versteld staan van haar liefdesverhaal.

De actrice en haar nu-man deelden hun huwelijksgeloften tijdens een intieme ceremonie in 2016. Kijkend naar de details van hun relatie, gingen Kebe en Michael uit in de jaren negentig, maar om de een of andere reden gingen ze uit elkaar. Nadat Michael echter door onverzoenlijke meningsverschillen was gescheiden van zijn eerste vrouw Nichole Beattie, hebben hij en Kebe hun romance nieuw leven ingeblazen en begonnen ze te daten.

Blijkbaar waren fans geschokt om Michael en Kebe samen te zien. In zijn film uit 1995, Higher Learning, speelde de acteur de rol van het racistische personage Remy. Daarna dachten mensen dat hij ook in het echte leven hetzelfde was. Maar ze wisten niet dat hij in werkelijkheid anders was, en dit werd bewezen in zijn echtelijke relatie met Kebe.

Ondanks hun eerdere mislukkingen in relaties, heeft Kebe jarenlang bewezen hoe ze haar man heeft verdragen. Voorlopig lijkt ze blij te zijn met Michael, hoewel ze haar sociale media-account privé en ingehouden houdt. Hoewel de twee getrouwd blijven, is echtscheiding tussen beroemdheden nooit nieuw. Recente echtscheiding omvat het beroemde paar, Kim Kardashian en Kanye West.

Kebe Dunn's carrière en nettowaarde

Kebe is een actrice in het vak. Ze verscheen in de romantische komedie Love for Rent in 2005 en in de pilot-aflevering voor de serie In Session met Jonathan Pessin uit 2012, die niet verder lijkt te komen dan de eerste aflevering.

De nieuwste credit van de actrice was echter in Tournament of Laughs in 2020 - waarin haar man Michael ook verscheen. Gelukkig heeft ze een aanzienlijk bedrag verdiend met haar kortstondige acteercarrière en met het onderschrijven van merken. Volgens rapporten wordt haar vermogen op dit moment geschat op ongeveer $ 350.000.

Na haar stints op het scherm bleef Kebe ver weg van de filmindustrie. Ondertussen heeft haar man Michael een geschatte waarde van $ 12 miljoen. Hij heeft meer dan honderd acteercredits op zijn naam staan en heeft ook films en tv-series geregisseerd en geproduceerd. Een van de opmerkelijke tv-series waar hij deel van uitmaakte was Prison Break, waarvan het zesde seizoen nog in de maak is.

Michael Rapaport ruzie met Kevin Durant

Onlangs werd Michael gelinkt aan Kevin Durant nadat de Brooklyn Nets-speler beledigende directe berichten naar de acteur had gestuurd. Hij ontmaskerde de homofobe en vrouwenhatende boodschap op Twitter, waardoor Kevin een boete van vijftigduizend dollar kreeg van de National Basketball Association.

Kevin legde zijn kant uit en verontschuldigde zich: Het spijt me dat mensen de taal hebben gezien die ik gebruikte, dat is niet wat ik wil dat mensen van mij zien of horen, maar hopelijk kan ik er voorbij gaan en terugkomen daar op de grond.” Wat Michael betreft, hij plaatste een video om zijn laatste verklaring erover te delen.

Michael gaat helemaal over de controverse

Michael Rapaport is zeker geen onbekende in een schandaal! De ster, die momenteel te gast is bij The Wendy Williams Show, heeft veel ruzie gehad, maar de komiek ligt de laatste tijd onder vuur vanwege zijn opmerkingen op Twitter als het gaat om veel controversiële momenten op The Real Housewives. Ja! De echte huisvrouwen!

Nadat Michael op WWHL in contact kwam met Kenya Moore, heeft Michael ook veel ruzies op Twitter gehad nadat hij de acties van Erika Jayne en Candiace Dillard verdedigde, wat fans niet leuk vonden! Hij gaat de confrontatie niet uit de weg en is daardoor al een paar keer in de problemen gekomen. Voor fans van Michael's is het geen verrassing dat hij in een controverse terecht is gekomen. Of hij nu in The Howard Stern Show is of op Instagram, hij geeft altijd zijn mening en probeert de boel op te schudden. Het lijkt erop dat Kebe dat leuk vindt aan hem!

Aanbevolen: